Clubul "babelor" FIV-oase 43
Raspunsuri - Pagina 2
samira33 spune:
va pup fete cucuiete.
adriana,desi te-am felicitat si la telefon te mai felicit si aici.
sa ai parte de o sarcina minunata si sa ne tragi si pe noi dupa tine.
lara,pleci in concediu???
vacanta placuta atunci.
aristica,ai gugalit despre Elvira Bratila???
va pup pe toate.
noi-eu,Adina si inca o prietena draga de-a noastra,mergem Duminica la botezul baietelului Laurei.
am cumparat azi un cadou cat toate zilele de mare...l-am impachetat frumos,cumparat felicitare...mai am sa-mi fac programare la coafor pentru Duminica dimineata si-s boboc.
in rest...ma enervez cu oamenii neseriosi care nu respecta o intelegere prealabila...si eu ca proasta dau in branci sa fiu serioasa si sa-mi indeplinesc "partea" mea de intelegere...numai ca dau din coate doar eu...si ma indispune treaba asta.
QiaoBing spune:
ari dezmat placut ! sa inteleg ca te-ai decis la donate ? i-ai explicat si lui Albu asta si nici asa nu a vrut ?
samira33 spune:
maria,sper ca ai rezolvat si e totul ok.
btw...imi place fooooarte mult numele tau...pe fetita mea o s-o cheme Maria
samira33 spune:
fetelor...am cumparat niste capsuni atat de dulci de parca au miere.
nici nu ma intereseaza de care sunt la cat de dulci sunt.
aristica spune:
qiao decizia mi-a sustinut-o, laudat-o si apreciat-o. Dar tot nu ma opereaza. Ca i-am zis inclusiv ca daca vin maine la el si-i zic, ca eu vreau musai sa ma operez, tre' sa ma opereze, dar el a zambit si a zis ca nu-i nevoie. In plus...ceea ce deja stim toate: pentru endo cea mai buna e o sarcina...da' cum o obtin?
A zis ca este si pentru o IA cu donator. Si ca daca ma razgandesc si mai visez la un fiv cu outele mele, propune zomactonul.
Doar cunosti discutiile cu el: noi pe scaun sau cracite, ne spunem oful, ne ducem ca la spovedanie (cel putin, mie asa-mi pare). Iar Dr. White asculta, mai zice ceva, noi mai intrebam....
lara have fun!
ginasimona76 spune:
Buna,
E prima data cand scriu pe acest forum dar va citesc in fiecare zi,in ideea ca poate ma puteti ajuta.Am facut et cu crio si a 9 zi valoarea beta a iesit 113 iar la 48 ore valoarea beta a iesit 352.Stiu ca era normal sa se dubleze,de aici si teama mea.Ma puteti ajuta?
Adriana felicitari !!!Sa stea cumintei acolo la caldurica 9 luni
Tell nici eu nu am absolut nici un simptom
Am uitat sa va zic ca nu am pus decat un blasto ca unul nu a rezistat la dezghetare
pentru toate fetele
aristica spune:
Doamna frumoasa si ochioasa, asa deci: muncesti, te stresezi, apoi te indulcesti. Te duci si la botez... bravoooooo! Am gugalit de cand eram cu tine-n tel. Dar nu reusesc sa gasesc o zi libera sa pot ajunge la o ora decenta la consult. Inca mai caut pe net, doar-doar o gasesc dupa orele 18:00 pe undeva. De dus, ma duc pana la sfarsitul lunii, ca sa am planul facut pentru iulie.
MeAlex spune:
Felicitari, Adriana! Sa ai o sarcina usoara cu bebe la termen! Presimt ca dupa o perioada de vesti rele, urmeaza o perioada plina de vesti bune!
Lara, concediu placut!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
QiaoBing spune:
aristicule pai daca sarcina le rezolva pe toate la tine, ai 3 variante de material inlocuit, asa ca ala-bala si da-i bice. te astept cu fetita ... morena sau blonda. Pt morena e bun sotul meu, care e mai inchis la ten decat mine
lara ai facut bagajele ? mai incap si eu in ele ?!?