Aradence DC (172)
Raspunsuri - Pagina 12
maria_rubi spune:
La multi ani, Moni! Subscriu si eu la spusele Adei, si iti doresc sa ai o zi minunata alaturi de copiii tai, de familia ta si toti cei dragi tie!
Mama Marei si a Dorei
www.facebook.com/media/set/?set=a.108185485984290.8158.100003785175018&type=3" target="_blank"> TUTU-uri Handmade
Somleac spune:
Moni iti doresc in primul rand sa fii sanatoasa ca fericirea ti-o mai randui tu.
Fetelor n-ati vorbit nici care cu Moni? Ce-a facut la Timisoara? eu n-am mai sunat-o ca se plangea ca nu apuca sa se odihneasca ca suna telefonul intr-una.
Eu sunt la lucru, ca altfel nu pupam intrare pe net.
Anca nu te-am intrebat la intalnire daca mai calaresti.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
ancapolgar spune:
Moni, la multi ani cu muuuuulta sanatate si din partea mea!
Miha, mai calaresc cand apuc, numai ca e greu cu bugetul asta restrans momentan. Acuma ma gandesc ca mai bine nu dau banii aici pe cate o ora si ii tin sa merg in vara asta in Tg. Mures la o prietena care face de performanta si sa calaresc acolo in voie, cu ea. Antrenorul de la Zadareni si-a facut scoala la Iratos, cica vrea sa faca si manej acoperit, klumea. N-am fost inca acolo.
Claudelu spune:
La multi ani, Moni! Iti doresc din suflet multa sanatate! Sa ai o zi minunata!
Claudia si Raul-Andrei
pufymic spune:
La multi ani Moni!!!
Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa treci peste toate incercarile, si multa fericirea alaturi de cei dragi tie!
cios.laura spune:
La multi ani!iti doresc o zi minunata plina de bucurii ,multa sanatate si putere sa treci cu bine peste toate
Melania 14 spune:
Moni si din partea mea un La multi ani !,sanatate si putere sa mergi mai departe!
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
cristinacsa spune:
La multi ani, Moni si multa, multa sanatate!
Imi pare rau ca nu am ajuns la intalnire , dar eram foarte obosita...
In weekend am fost la Casoaia, de sambata pana duminica, am dormit in cort...
Saptamana cealalta a murit bunicul meu, avea aproape 90 de ani...
Cristina si gemenele
alinamoro spune:
Cu intarzaiere... La multi ani cu sanatate, Moni!
Noi am fost plecati, ieri am avut nunta la Oradea, am ajuns azi noapte la 3 acasa, la 4 m-am culcat.
Pruncii au ramasa la ai mei pana sambata.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze