Aradence DC (172)
Raspunsuri - Pagina 11
Melania 14 spune:
Laura bine ai venit!
Vin si eu la intalnire,asa ca Moni te abordez acolo,asa ca intre bioloage .
Gabi ,Tudor la Valbon face baschet cu Alex a lui Miha?
Veniti careva dintre voi cu pruncii?!
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
maria_rubi spune:
Eu vin fara prunci.
Pe cine mai iau in drum spre Galleria? Mai am doua locuri libere in masina.
Mama Marei si a Dorei
www.facebook.com/media/set/?set=a.108185485984290.8158.100003785175018&type=3" target="_blank"> TUTU-uri Handmade
monica70 spune:
Laura bine ai venit si Alinuta bine ai re-venit
CARMEN io vin oarecum cu copiii,in sensul ca ii trimit cu sotu' pe la ora 19 in zona, ca mi-a zis prietena-mea ca nu stiu ce zumba pentru copii e pe-acolo si sa se destrabaleze Diana impreuna cu fetele ei.Dar io probabil apar dupa 19,30.Deci copiii vor fi pe-acolo,dar daca o iau pe ulei (si ai mei o iau intruna ) am cu cine ii expedia urgent acasa sau in alte zari,deci nu-s exclusiv in grija mea.
GABI am uitat sa iti zic felicitari pentru Tudor,de fapt n-am avut timp
cios.laura spune:
Buna dimineata
imi pare rau ca nu am ajuns aseara cu voi desi mi-am dorit tare mult
dar la urmatoare intalnire sper sa pot
o zi buna si plina de bucurii sa aveti
maria_rubi spune:
Buna dimineata tuturor!
Pentru cele dintre voi care nu au reusit aseara sa ajunga la intalnire, va relatez eu pe scurt:
M-am bucurat sa vad ca ne-am strans intr-un numar destul de mare, aproape toate daca ma gandesc bine. Moni, draga de ea, cu toata oboseala si stresul de care are parte, a venit cu copilasii si cu sotul.
Am mai stat la o sueta, ne-a mai povestit Moni, am mai povestit si noi...a fost o seara ca intre prietene.
Moni, speram ca am reusit sa iti transmitem aseara o parte din energia noastra, gandurile si sperantele noastre in ceea ce te priveste. Suntem aici sa ne ajutam oricand avem nevoie. O vom face in continuare pentru ca ne esti tare draga si pentru ca....asa cum ai zis si tu aseara, "suntem nebune" . Sa te linistesti si sa te relaxezi la Moneasa.
Laura, le-am transmis fetelor salutul tau, faptul ca si tu te gandesti la Moni, chiar daca nu o cunosti inca. La intalnirea viitoare poate vei reusi sa ajungi.
Mama Marei si a Dorei
www.facebook.com/media/set/?set=a.108185485984290.8158.100003785175018&type=3" target="_blank"> TUTU-uri Handmade
pufymic spune:
Am citit despre intalnirea voastra de ieri si m-am gandit la voi ...tare mult mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo...
Asa ca sa va pregatiti pentru una in noiembrie cand ma intorc in tara, in concediu.
Poze????
adablackcat spune:
La multi ani Moni! Imi doresc pentru tine ca la anul pe vremea asta sa ne uitam in urma si sa ne gandim ca a fost doar un vis urat. Te pup si imbratisez cu drag.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC