Bv Delia! Bun venit Laila! Piersicute '12 (40)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am reusit de-am pus 2 poze pe picasa ,una cu bebelina Laila-Josephine si cealalta cu noi,eu Rudy si bebita Clarissa,luandu-ne ramas bun;Clarissa a fost cu noi 3 ore si jumatate;Laila e o luptatoare,are 1130grame si 35,5 cm si e o sensibila.Azi ma simt tare bine,mai linistita;Va pup si va multumesc pentru gandurile bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Sa speram ca totul este bine cu Delia si fetitele , chiar trebuie sa gandim pozitiv

Azi am fost la piscina , a fost supeeeer , ce bine este sa mai fi si usor din cand in cand , pai tot sa stai in apa acum in perioada asta cand nu exista osicior care sa nu te doara .

Dana stai linistita in pat si nu mai face efort , macar pana mai cedeaza durerea .

Pup toate fetele

34+ Andrei

AMR 4 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Delia, ma rog pentru Clarissa, Dumnezeu o va avea in paza Lui!
Laila pare puternica si e o frumoasa, o sa fie totul bine.

Ii uram bun venit primei domnisoare a odiseii si trebe sa aranjam a blind date cu Nectarel
Aveti mare grija, Doamne ajuta!

29+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Delia ma bucur ca te simti mai linistita , iar Clarissa a devenit un ingeras de care Doamne Doamne v-a avea grija .

Bun venit domnisoarei luptatoare Laila-Josephine si sa ne aduca numai vesti bune !

Doamne Ajuta sa fie totul bine !!!!

34+ Andrei

AMR 4 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

delia, iubita mea, meriti toata admiratia pentru psihicul bun si pentru puterea de care dai dovada am vazut pozele si m-am emotionat f tare laila e o bebelina f puternica, arata f bine si este o fetitza foarte norocoasa pentru ca are acolo sus un ingerash doar pentru ea - micutza clarissa va fi intotdeauna acolo s-o vegheze si sa o apere mult curaj in continuare mamica eroina, sa va ajute Dumnezeu pe mai departe sa fie totul in regula si sa mergeti acasa cat mai curand
te pup, te imbratisez si ma rog in continuare pentru voi

Roxy
32+ AMR 8 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

OMG . Doamne Delia! Dumnezeu sa o aiba in paza pe Clarissa si sufletzelul ei si sa o tina sanatoasa langa voi pe Laila!

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Delia, Dumnezeu sa aiba grija de sufletul Clarissei si de surioara ei Laila, sa fie sanatoasa. Suntem alaturi de voi . Cu sotul ai reusit sa vorbesti?

cand am citit postul tau m-au apucat contractiile de emotie.

35 sapt + Patrick Andrei
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Dumnezeu sa aiba grija de ingerasul Clarissa.

Mult noroc micutei luptatoare Laila.
Delia ai toata compasiunea noastra pt.ce ai pierdut si tot sprijnul nostru pt. A lupta pt.cei doi copilasi ai tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

delia ma bucur tare mult ca esti mai linistita.m au lovit lacrimile cand am citit mesajul tau de emotie si de bucurie.
doamne ajuta ca Laila-Josephine sa fie o luptatoare in continuare sa creasca mare si sa fie sanatoasa si sunt sigura ca Clarissa va fi un ingeras care va va pazi pe voi toti.si dumnezeu sa o aibe pe ea in paza lui.
esti o mamica eroina care merita admiratia tuturor.

34+ amr 5 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

am vazut si pozele.ffff emotionante

34+ amr 5 sapt+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput