Bv Delia! Bun venit Laila! Piersicute '12 (40)
Raspunsuri - Pagina 18
b_1403 spune:
Fetelor lamuriti un biet om nestiutor cand a fost sau va fi eclipsa? Eu is pe alta lume nu am mai deschis tv de 2 sapt de cand a plecat sotul ca apoi imi fac mii de ganduri.
Beatrice 32 + cu minune mica Maya Elizabeta
AMR 7
Ca_Mila spune:
Buna fetele
Am lipsit cateva zile de pe forum, am zugravit si mutat una alta prin casa, abia asteptam sa vad ce mai faceti.
Delia iti doresc multa sanatate si tie si bebelinelor! Sunt si eu alaturi de voi cu gandul, sa va ajute Bunul Dumnezeu si sa va ocroteasca!
Ada ma bucur ca Nectarel este bine, nici nu se putea altfel, ca doar il are ca protector pe Sf. Nectarie. Doamne ajuta.
Porumbitza si pe mine m-au durut ceva oase in fata, dar de 2 sapt au disparut durerile de oase din fata si m-au luat cele de spate. Ma doare soldul drept, abia imi misc piciorul, cred ca din cauza pozitiei, bebelina mea este foarte jos pozitionata.
Noi azi am fost la control, avem 1850 g, si cam atat, n-a vrut sa ne vedem deloc, statea cu spatele la noi capul in jos asa ca nu i-am vazut fetisoara.
De astazi am intrat in concediu.
32+
maria0408 spune:
Delia - Dumnezeu sa va aiba in paza pe tine si fetitele tale.
Fetelor are dreptate Roxy nu ne face bine deloc sa intram in panica, mult curaj ne apropiem de final si ne vom vedea puii sanatosi.
maria0408 spune:
Delia - Dumnezeu sa va aiba in paza pe tine si fetitele tale.
Fetelor, Roxy are dreptate, sa nu intram in panica acum la final, mai avem putin si ne tinem puii in bratee. Pup toate burtikutele.
Biribu spune:
fetele, intru rapid sa va zic ca n-am nici eu vesti, am sunat-o dar nu a raspuns si nu insist ca imi inchipui ca nu e usor, mai ales ca bebelina cu probleme ... stim cam ce se va intimpla
eu sunt oki, nu nasc. in sfirsit am facut si eu un control ca ma rodea curiozitatea si nici pomeneala de dilatatie, nika. dar ma asteptam, ai mei nu au vrut nici unul sa iasa. oricum pina duminica nu era voie, deci mergem inainte
va pup
Daconst spune:
Biribu,ai dreptate...si uitasem de fetita cu probleme.
Sper sa auzim cit mai repede vesti de la Delia.
Bea,in 04.06 este eclipsa partiala de luna...parca tu intrebai.
Eu de asta nu stiam...doar de luna plina.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
32+ sapt
r_ocsy spune:
Bravo Delia ! Sper din tot sufletul ca sunteti bine , astept si eu cu nerabdare vestile despre voi. Ne pentru voi ca sa fiti sanatoase !!! mamica curajoasa si bebelinele luptatoare !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 35+ Maria Natalia ( AMR 24 de zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Daconst spune:
Toata lumea la gratare si la plaja???
Aici nu e sarbatoare ca a fost saptamana trecuta,asa ca am calcat o lenjerie,am aspirat si deja iar am dureri pe sub burta.Mai trebuie sa pregatesc si masa de seara,of.
Mai bag un nospa si ma pun iar in pat.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
32+ sapt
maria0408 spune:
Nicio veste despre Delia?
Sper ca sunt bine.
Eu am racit acum cand e f.cald si am o stare super proasta.