Bv Delia! Bun venit Laila! Piersicute '12 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
freedelia spune:
A nascut Delia, amandoua bebitele, la ora 11 ora ei. Nu stiu nimic mai mult, deat ca nu s-au oprit contractiile si a trebuit sa o nasca si pe a doua.
Sa ne rugam pentru ele.
Delia, 32+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
roxypuy spune:
mai fetelor, mi-a stat inima cand am vazut titlul! nu pot sa cred ce naiba s-au aglomerat toate acuma si eclipsa de luna si luna plina si aduc numai belele m-a bushit plansul
delia, iubita, sa iti dea Dumnezeu multa putere in continuare, curaj si Sfanta Zi de azi sa va ajute pe tine si pe bebeline sa fiti bine si totul sa decurga ok ma rog la toti sfintii sa fie alaturi de voi si sa fie bine
fetelor, va asteptam cu noi update-uri cand primiti vesti.
haideti sa ne rugam toate in primul rand pt delia si bebeline, pt ada si Nectarel si pt noi celelalte, sa ne ajute Dumnezeu sa ducem cu bine pana la termen sarcinile, sa stea cuminti bebeii atat cat trebuie in burtici si sa ne vedem cu ei in brate sanatosi
Roxy
32+ AMR 8 sapt!!!
Porumbita spune:
Acum am ajuns la zi cu cititul!
delia ne rugam pt tine si bbelusele tale!!!!
e o zi mare azi, sa fie bine pt voi!!!
in alta ordine de idei eu aproape ca nu mai pot merge, ma doare de mor osul dintre picioare (am gugalit acum, pubis si simfiza pubiana]) da ma doare de nu imi vine sa cred vreo idee ce ar putea ajuta?
alilumi spune:
Delia, sa fiti sanatoase toate trei, puternice si Dumnezeu sa va ocroteasca! Sunt alaturi de voi cu o rugaciune si un gand bun de intarire sufleteasca!
toate doamnele
O saptamana numai cu vesti bune!
34 + Gabriel AMR 4 SAPTAMANI
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
Dianami spune:
Delia, felicitari pt. bebeluse, sa dea Domnul sa fie totul bine cu voi 3, suntem alaturi de voi cu gandul si rugaciunea!
Porumbita, nu te ajuta nimic in afara de nastere . Articulatiile bazinului se inmoaie ca sa se poata desface in timpul nasterii. In afara de repaus nu prea ai ce sa faci.
Diana, 37+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)
IIuli spune:
Delia, ma rog pentru tine si bebelusele tale, sa dea Dumnezeu ca micuta sanatoasa sa recupereze repede si tu sa fii puternica. Din cate spun Biribu si cealalta Delia, esti o curajoasa si o sa reusesti sa treci peste hopul asta. Ma gandesc la tine, m-am gandit toata noaptea, sa iti dea Dumnezeu putere!
29+ Mihai
adarev spune:
Delia, ma rog pentru tine sa fie bine si sa creasca fetitele. Este greu, dar nu imposibil. S-au facut minuni aici in Romania, acolo unde esti tu nu se compara. Nectarel a inceput sa se ingrase . A slabit de la 1050 la 950 si acum are 1140 g.Doamne ajuta sa fie bine cu toate mamicile si cu toti bebeii.
Ada
Porumbita spune:
dianami ms de raspuns... repaus nu am cum :(
strang din dinti atunci si astept sa treaca saptamanile...
am dat si eu un sms Deliei , macar sa stie ca ne gandim la ea
o fi reusit sa dea sot? ma tot gandesc si la baietelul ei cel mare !!!!
ada nectarel e bine! o sa recupereze f bine, o sa vezi!
Daconst spune:
Delia,Doamne ajuta!!!!
Eu nici nu stiu ce sa zic in momente dinastea.Ma rog pentru voi sa scapati cu bine.Dar tu esti o curajoasa si va fi bine!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
32+ sapt
Daconst spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita in alta ordine de idei eu aproape ca nu mai pot merge, ma doare de mor osul dintre picioare (am gugalit acum, pubis si simfiza pubiana]) da ma doare de nu imi vine sa cred vreo idee ce ar putea ajuta? |
Te inteleg perfect ca aceeasi problema o am si eu de ceva vreme.
La mine ajuta mingea aia mare de gimnastica.Ma pun pe ea si imi rotesc bazinul si se mai calmeaza durerile.
Eu am si cu spatele,ca nu ma pot indrepta de solduri.Seara e jale,daca nu stau pe minge juma de ora nici nu ma pot misca.
Dar repaosul e cel mai bun,confirm.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
32+ sapt