Gravidute cu tromobofilie -cap 20-
Raspunsuri - Pagina 18
sper spune:
Mami de 2 tin minte ca acum 2 ani dr U recomanda o crema/gel cu care sa se dea fetele dc fac hematom dupa injectia, continea si aceea un anticoagulant. Din pacate nu-mi aduc aminte cum ii spunea.
Balanta te simt putin tristuta, sper ca esti bine
Am descoperit niste pastile f bune pt varice care le poti lua dupa ce termini cu alaptatul, sunt nemtesti . Le spune Venen Aktiv , firma Abtei . Sunt super bune, contin extract standardizat de Castan si rutin. Le-a luat o cunostinta, spunea ca se vede rezultatul. Dc te intereseaza iti scanez cutia, prospentul nu-l am.
LE: am dat o cautare pe net , acestea sunt http://www.aponeo.de/produkte/arzneimittel/herz-kreislauf-venen/venenleiden/1238040-abtei-venen-aktiv-kapseln.html
Mami_de2 spune:
Ms frumos Sper;
am retinut si voi intreab pe dr U si de asta si de gelul ala sa vedem ce zice.
19+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI
sper spune:
Mami de 2 cu multa placere. Am facut ceva sapaturi si am aflat ca e vb de Lioton Gel . Uite aici o postare a lui Tamaryllis care era graviduta la mom respectiv http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=155144&Reply_ID=6189767
Dc dai o cautare pe forum dupa Lioton gasesti multe subiecte "Trombofilia o cauza a infertlitatii" in care s-a vorbit depre el.
valy27 spune:
suzieq- cu ajutorul lui DD,inca nu am nascut.ne rugam pt 38 saptamani.
mergem la eco+monitor de 2 ori/sapt.bb pare ok.am intrebat-o pe dr daca nu i s-a dilit ecograful....ca ne arata cu 2 zile mai mari...de...scepticismul nu ma lasa sa ma bucur de nimik
balanta-.oricum...tu..esti de admirat.starea ta e normala.te cred ca nu mai poti....parca nici eu nu mai am chef de odisee.dar mai aflu si eu una-alta..ca sunt paralela in ale cresteriii bebicilor.n-am vazut nici un nou-nascut pana acum....
eu sper sa am lapte,bbelina sa fie cumntica.sa n-aiba colici-...asta e o utopie....iar la peroblema cardiaca...nu m-am mai gandit...mi-e frica.
pupici la toate.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+35sapt, doamne ajuta in continuare.
valy27 spune:
cu lioton ma dau si eu pe hematoame,galme umflaturile de la fraxiparina....am niste picioare horror.
am facut un frumos hematom si in mana...ce sa mai zic-cred ca au ajuns si tesuturile la saturatie...cateodata nici nu intra serul.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
valy27 spune:
mie mi-au spus de la fundeni ca dr u nu e pana pe 15 iulie.
_
stefulici spune:
Buna fetelor! Eu vin de la odiseea mai-iunie si am o propunere ptr voi, sper sa nu deranjez... am fost nevoita sa fac cezariana si am ramas cu o trusa de epidurala si fiola ( o dau la 150) , cine e interesata rog sa trimita un mesaj privat sa vorbim.
Multumesc!
dara76 spune:
Balanta, am intrat sa vad ce faci, la tine nu stiu niciodata cate saptamani ai :) - de ce ti s-a luat de forum?
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
raluca.c spune:
Spre rusinea mea nu am mai fost activa pe forum, urez succes atat noilor fete, cat si veteranelor care se apropie de termen, profitati cat puteti de liniste si odihniti-va, pt mine de la nastere parca sunt contra cronometru, nu am lapte si trebuie sa alimentez artificial, biberoane sterilizate, apa fiarta si racita,..., mancare la 3 - 3.5 ore, colicei vreo ora jumatate, curatenie, mancare, simt ca nu mai fac fata, sper intr-o luna doua sa se regleze.
Am si eu o intrebare pt fetele care au nascut, cum au intrerupt anticoagulantul brusc sau treptat si la cat timp au refacut analizele, la Bucuresti mi-e aproape imposibil sa merg in situatia data.
Multumesc
mada81lina spune:
Fetelor, mi-a spus o graviduta, ca a fost ieri la MF dupa reteta de Clexane, si ca nu a primit. Cica de la 1 iulie s-au schimbat multe, si MF nu ii mai poate elibera reteta de Clexane ca si pana acum (ea facuse ca si noi, cu scrisoare medicala de la hematolog, si luase lunar Clexane cu reteta de la MF).
Cica acum, hematologul trebuie sa faca un dosar, pe care-l depune la Casa de Sanatate, si acolo o comisie se intalneste spre aprobare.
Voi stiti ceva despre asta ?
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg
23+