Gravidute cu tromobofilie -cap 20-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

fetelor vroiam sa va inteb ceva ca stiu ca exista printre voi si fete care nu au facut clexane de la inceput sau nu au facut deloc in timpul sarcinii,desi sunt mutante..... asa sunt si eu, deocamdata doar pe Aspenter si vitamine dar ma duc la hematolog la monitorizat situatia prin analize (in special ddmerii) la fiecare 2 saptamani. pana acum multumesc Domnului astia au ramas in limite si nu au crescut deloc, sper sa fie asa si de acum si sa nu necesit injectii..faza e ca vroiam sa va intreb daca mai merge cineva asa des la monitorizat chestia asta sau sunt singura nebuna? pt ca dr Uschi nu e in Buc. saptamana viitoare cand ar trebui sa ma duc eu la analize iar, ca e la nu stiu ce conferinta si lipseste vreo 8 zile..vroiam sa va intreb daca are ceva daca ma duc la 3 saptamani si nu la 2 ca pana acum cel putin acum cat nu e ea, sau ar trebui sa ma duc mai devreme, adica vineri acum, ca sa fiu sigura si sa nu trec de cele 14 zile ca pana acum?
* asstentele de la FUndeni mi-au zis ca nu e problema si sa vin mai tarziu, dar eu suflu si in iaurt si va intreb si pe voi, poate stiti: ddmerii astia cum pot creste oare? asa de la luna la luna, sau pot avea un ritm mare de crestere in caz de ceva oare? voi cum ati fost la analize?
* sunt stresata ca nu stiu cand sa ma duc: sa ma duc cum au zis asistentele : dupa ce vine dr U adica la 3 sapt..sau sa ma duc inainte ca sa o prind: adica la sub 2 sapt

18+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

eu n-am facut dimerii niciodata, si la inceput faceam anti fx-a lunar,dar de prin mai nu l-am mai facut ca n-am mai putut merge.
daca bb se dezvolta bine ecografic, fluxurile pe artere sunt bune-zic sa stai linistita.doar zic-ca stiu cum e sa fii disperat...

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+34sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

acum am vaz ca ai 18 sapt si nu ti-a masurat fluxurile.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+34sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Mamide2, cum zice si valy, dupa ce o sa ai masuratorile de fluxuri -cerebrala, uterine, ombilicala, o sa ai alte repere. Mai fa un efort si monitorizeaza acum la 2sapt,nu are sens sa risti.
In general fetele care au mers pe aspenter au trecut pe clexane dupa 28de sap. Insa au fost si situatii cand au scos aspenterul si nu au adaugat nimik.
Nu sunt reguli, fiecare organism reactioneaza diferit.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valy27

acum am vaz ca ai 18 sapt si nu ti-a masurat fluxurile.

Valy, am 19 sapt azi, am uitat sa schimb semnatura;))
- stiam ca anti fxa se face numai daca esti pe clexane, eu de asta nu am facut aceasta analiza. decat ddmerii.
am masurat si fluxurile pana acum dar mi s-a zis ca aceste fluxuri sunt relevante abia dupa 18-20 de sapt.
*le-am masurat la 14 sapt: si Ir dreapta era de 0,55 si Ir stanga de 0,72 usor marita dar cica neingrijorator ca e normal;
* le-am masurat si la 16 sapt si Ir dreapta era aceeasi , iar Ir stanga scazuse : era 0,62 ceeea ce m-a facut tare bucuroasa;
si acum repet iar ecografia doppler la 20 de saptamani saptamana viitoare sa vad cum mai suunt Ir-urile ca le monitorizez si pe astea o data la 3-4 sapamani minim pe langa ddmeri.

19+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 3 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 3 NO SPA pe zi, la nevoie; 300mg utrogestan vaginal pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Bine v-am gasit fete dragi,

Am nevoie urgent de o informatie... Astazi la ora 21 plec cu trenul spre Bucuresti pentru ca maine dimineata sa fiu la Dr. Uscatescu. Sunt intre 2 trenuri si n-am timp de bajbaieli. Unde o gasesc mai exact pe d-na doctor? La Spitalul Fundeni sau la Clinica Fundeni???

Va multumesc mult si sarcini usoare pana la capat. Sper sa ajung si eu cat mai curand pe lista voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154318&whichpage=8

Deeva, ai link-ul in care e explicat exact cum se ajunge la dna dr, postarea scrisa de felix.

Mamide2, fluxurile pana la 20 sapt nu au relevanta, pot inregistra fluctuatii destul de mari, cu tratament sau fara.
In plus, daca vei cauta dupa mca doppler values vei gasi f multe studi in care se precizeaza ca fluxul pe artera medie cerebrala -mca reprezinta un indicator de prognoza in evolutia intrauterina, valorile fiind mult mai predictive decat fluxul pe uterine

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Balanta, Valy ce faceti? ati nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

suzi, sunt ok, multumesc . cand se va intampla ceva important, o iti dau de stire pe privat, ca mi s-a cam luat de forum.
sau, si mai bine, lasa-mi o adresa de email.

Mergi la inceput

feteloror am gasit o graviduta fara trombofilie careia medicul i-a recomandat Hepathrombin pt preveniea si tratarea varicelor si vaselor sparte de pe picioare. am citit prospectul acum pe net si scrie ca are heparina.
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1325
Compozitie:
100 g Hepathrombin-gel 50000 contin: 50000 UI Heparin (Mucosa); excipient pana la 100 g.

zice ca nu are contraindicatii in sarcina; voi ati auzit vreoceva?
si eu am vase sparte pe un picior si mi-e sa nu se extinda si mai mult lunile astea..mi-as lua si eu dar inca sunt sceptica..medicul meu ginecolg habar nu are de gelul asta si nu stiu ce sa fac ca la hematolog inca nu am ajuns.

19+

Mergi la inceput