Gravidute cu tromobofilie -cap 20-
Raspunsuri - Pagina 15
adrianaady spune:
Brigit cred ca voi merge din 2-3 saptamini la Fundeni pt controale; spre sfarsit daca e cazul voi merge mai des.
Deci e buna analiza, ma bucur, multumesc tare mult. Aspenter nu mai iau, de aia vreau sa fiu sigura ca sunt pe doza buna.
anabel79 spune:
Brigitce vremuri...citeam toate postarile lor Miki, goldi, avalon, pisix
stuartma bucur ca au evoluat lucrurile...eu am facut intralipid pana in sapt 24..
32 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot FIV 1 reusit gemeni
32+
MeAlex spune:
Ady, poti cerceta intervalul de valori normale de pe site-ul Synevo, dar e OK, asa cum ti-a spus si Brigit. Cred ca e OK sa monitorizezi la 2-3 saptamani.
Cate saptamani ai acum?
Stuart, Anabel, va multumesc mult pentru detaliile date. Banuiesc ca ar trebui sa intru pe protocolul pentru sarcini pierdute consecutiv si sa fac Intralipid...tot ce imi mai lipeste e asistenta...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
MeAlex spune:
Neata fetelor! Ce liniste e aici! Dupa ce s-a discutat asa mult despre NK si Intralipid, acum e asa liniste?
Ce ne facem Sper cand o sa fim gravide? Cred ca o sa vorbim doar noi 2, ca pe FB sau messenger.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
albinuta83 spune:
Balanta, scriu si eu textul pt prima pagina:
Albinuta, mami implinita a lui Rares- Iustin, nascut prin cezariana pe 23 mai 2012, 51 cm si 3450 gr. Mutatia MTHFR C677T homozigot, LA pozitiv in sarcina. Tratament: clexane 0.4, magnerot, folowise, cetebe+tarosin si elevit. O sarcina gemelara pierduta in sapt 5 si 20.
mami implinita de Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
sper spune:
Alexutz nu stiu cand o sa raman , ma apuca disperarea.
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Sigmund Freud
valy27 spune:
am scapat pt moment de internare
eu-la pat.merg la sital din 2 in 2 zile.lichid la limita inferioara,bb usor tahicardic,contractiile sunt prietenele mele:no-spa+gynipral si ne rugam sa ajungem cat mai la termen.
am intrat in sapt 33-si bebelina 1800 grame.vedem joi cat a mai luat.o sa fie o piersicuta mica.
pupici la toate.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+33 sapt, doamne ajuta in continuare.
valy27 spune:
multumesc pt rasp legate de alaptat si fraxiparina-pe prospect scrie ca nu se recomanda alaptatul,dar am incredere in voi.
alex[pup]-iti doresc tot binele din lume-si urmatoarea sarcina s-o duci la termen
balanta[pup]
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+33 sapt, doamne ajuta in continuare.
norma36 spune:
Buna fetelor,
am fost la 25 de saptamani si 3 zile la ginecolog; din masuratori a reiesit ca capul si trupul sunt mai mari cu o saptamana iar femurul e fix dimensiunea corespunzatoare celor 25 de saptamani si 3 zile. Dar doctorita a zis ca copilul e perfect si totul e in regula.
Ati mai patit asa ceva? Ar trebui sa merg si la alt medic?
26+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto