Gravidute cu tromobofilie -cap 20-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Anabel, ma bucur mult ca ai scris si iti multumesc! La ce medic mergi, adica cine a fost de acord cu tratamentul? Imi mai poti da detalii despre cat costa si cum se face tratamentul? Eu am colesterolul usor marit (231 fata de 200 maxima), dar restul sunt OK (TGO, TGP).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

Brigit nu ma deranjeaza si eu am fost ca ele modelele meu erau Miki si Goldi asa ca dc pot spun ce stiu cu conditia ca fiecare dintre noi sa studieze.

MeAlex dr Cezara bucur cu care am facut fiv a fost de acord sa inlocuim medrolul cu prednison, la intralipid nu s-a bagat.
eu am hotarat in urma mailului primit de la dr. Sher si a cartii dr Beer pe care am cumparat o de pe amazon.
trebuie sa citesti foarte bine prospectul, stiu ca miki avea probleme cu colesterolul si nu a incercat.
Eu am fost chiar la Institutul Victor Babes la un imunolog care mi a luat toate materialele mele si mi a zis relaxat sa renunt la avea un copil.

La Londra o doza ajunge 700 lire la noi tratamentul ptr o luna vreo 70 ron.

Oricum merge si prednison cu clexane asa aratau studiile la inceput, eu avand atatia anticorpi pozitivi trebuia ceva mai bun.

32 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot FIV 1 reusit gemeni
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Hello girls
Anabel, acum te citisem la babute..de studiat, am studiat imuno fara incetare..pls, daca poti sa-mi raspunzi la cateva intrebari:
- de unde ti-ai procurat Intralipidul? comandat/cumparat si cantitate (1 doza/luna, prima cu 14 zile inainte de ET?)
- cine ti le-a administrat intravenos (ce clinica? a supravegheat cineva perfuzia?)
- a fost primul fiv??? nu ai incercat si fara Intralipid?
thanks a lot

Balanta, Brigit, Alex good to see you
Stuart, te-am gasit mult in urma, la Fiv in Ro (prin 2007-2008)..bine, exceptand divergenta de opinii mai recenta, vis-a-vis de prg injectabil, cu sami, de la donate..unde gasesc povestea ta? incerci cu donor eggs? if you like, putem povesti in tihna la babute, unde niciun subiect nu e off-topic; mi-ar placea sa facem schimb de info thx!!

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

Lara27 deci asa babute.....
Eu am gasit o asistenta care vine acasa si a stat langa mine, eu nu am probleme cu alergiile, ptr asta ai nevoie sa ai la indemana medicamente.Nu se gaseste peste tot am gasit doar in 2 farmacii pungi 500ml nu aveau mai mici(se tine la frigider si scoate cate 100 ml) un Sensiblu in Bucuresti si una pe la Cluj dar poti vorbi prin farmacie cu cineva sa iti aduca din depozit.da 1 doza/luna, prima cu 10-14 zile inainte de ET, sincer eu am facut cu 7 zile ca nu gaseam.
Da a fost primul fiv, am facut 2 inseminari cu cate 4-6 ovule si nu s-a prins nimic, iar la fiv nu am avut un rezultat bun, 3 au ramas si s-au prins 2, transfer 48 h ca nu supravietuiau.

32 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot FIV 1 reusit gemeni
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Anabel, thx!!! da, asa e la babushkis
hm, partea cu asistenta care vine acasa mi se pare mie cea mai grea..chiar nu cunosc si nici nu stiu cum as putea aborda pe cineva in sensul asta..dc incep istoria de la dr. Alan E. Beer -> dr. Sher, mi-e ca vorbesc de una singura

stuart, nu, nu se pot face analizele asa cum trebuie, nici la vecini..eu am facut fiv la Budapesta, unde dr, desi excelent si scolit in USA si la curent cu toate descoperirile de ultima ora (spre deosebire de doc Albu, pesemne), refuza ideea de imuno reproductiva, by default, vb aia..idem, ziceau fetele de Szeged, Debrecen, etc (acum, in Ucraina sau la Bulgari, n-am incercat, dar, really, nici nu ma tenteaza sa merg pana acolo pt o analiza)

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ce de fete dragi pe aici
Am fost si eu sa iau rezultatele de la Fundeni, am antifax= 0.25 ( fara vreun interval de referinta), mi s-a spus doar ca e bun, continui cu aceasi doza de 0.4 ; am avut exact 4 ore de la ultima injectie. Homocisteina buna si ea 7 (limita max 13.9).
Cele care ati mai facut antifx asta , aveti idee cit de bun e?
O zi buna si racoroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Lara, sis, ai o memorie fenomenala!

Anabel, de ce vremuri mi-ai adus tu aminte fata draga... cu Miki, goldi, avalon, pisix si cate si mai cate fete greu incercate...

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Alex, n-am scris pe forum povestea mea dar pe scurt, am n sarcini spontane pierdute in primul trimestru, 1 IVF si nIUI nereusite, 1 stilbirth (sarcina obtinuta prin IVF) urmat de alte 3 IVF reusite dar sarcini oprite din evolutie din ce in ce mai repede (anul trecut am avut de fapt sarcini duble(exista un termen medical dar nu mi-l amintesc) adica, sarcina normala dar oprita din evolutie in acelasi timp cu sarcina ectopica).
Multumesc pt. link dar dupa cum vezi eu nu prea sunt constanta in scris

La Victor Babes aveam NK vreo 4oo, nu am buletinul de analize langa mine dar analizele facute aici, asa cum am spus, simulandu-se mediul de sarcina spun ca am NK (CD 16, CD56 si CD69) peste 500 iar normal trebuie sa fie sub 200. Activitatea lor mi-a iesit peste 2 ori normal trebuie sa fie sub 1. Precizez ca acesta este intervalul de referinta al laboratorului unde au fost lucrate si cerintele dr. la care merg acum (the miscarriage clinc/Mr. Shehata).
Acest dr. foloseste intralipide (alaturi de heparina+aspirina75, prednison, etc) pt. ca sunt mai ieftine si efectul este acelasi spune el. Eu platesc pt. intralipide £350/infuzie dar in restul Europei este mai ieftin (citeam pe forumuri ca englezoaicele merg in ungaria, cehia, etc pt. ca este mult mai ieftin). Eu cred ca daca ai reteta ti le poti procura din afara si gasesti o asistenta care sa-ti puna perfuzia o data la 4 saptamani si iese mult mai ieftin (in cazul in care chiar ai nevoie). Eu n-as incerca sa le reduc cu naturiste , uneori naturistele fac mai mult rau decat bine...

Sinechiile le-ai dezvoltat sigur dupa chiuretaje. Mi-au spus dr.ca dupa o nastere vaginala care este mai putin invaziva decat chiuretajul (zic eu) poate aparea endometrioza.

Colesterolul marit il am si eu dar dr. a spus ca nu este problema, lipidele dintr-o infuzie fac cat 3 hamburgeri mancati o data. Mi-a interzis sa iau si Liv52 pe peioada tratamentului pt. ca poate interfera cu acesta, deci...

La mine nu este vorba de boli autoimune, toate analizele mi-au iesit normale, mai putin NK activate in sarcina. De asemenea toate celelalte analize sunt normale. am MTHFR C667 hetero dar asa cum am mai spus n-a bagat-o in seama.

anabel, lucrurile au evoluat rapid in ultimii ani si sunt multe clinici din Europa care testeaza si trateaza NK. Tot cautand eu pe net am intalnit chiar o clinica din Bulgaria (din Plevna) care se ocupa cu asa ceva.
Tu pana in ce sapt ai facut intralipide? si sarcina usoara in continuare!

balanta si Brigit, experienta este de nedorit dar sunt tragedii mai mari decat ce mi s-a intamplat mie asa ca multumesc lui DD ca mi-a dat putere sa trec peste.
Brigit, asa cum am mai spus, toate analizele(cu exceptia celor 2 amintite mai sus) imi sunt bune; ale sotului la fel, avem teancuri intregi de analize, unele repetate si iar repetate... diagnostic, infertilitate innexplicabila in care eu personal n-am crezut o clipa. Bebelina a fost dezvoltata normal, toate testele normale pana in ziua cu pricina cand am fost la controlul de rutina si nu i-au putut gasi inimioara. Testele post-mortem normale, cauze necunoscute...

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Ady, intervalul pt doza profilactica e 0.2- 0.4.
cat de des vrei sa urmaresti antifxa -ul asta? eu sunt curioasa daca tie ti-au zis ceva de la fundeni, tu avand factor 2 asta. Avand si gemenei pe sfarsit o sa iei mai multe kg decat o sarcina unica, sunt curioasa cum iti vor propune ele monitorizarea.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Stuart, esti o femeie puternica si nu ma indoiesc ca vei reusi! imi pare rau ca drumul a trebuit sa fie ata de lung si chinuitor...St

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput