Delfinasi jucausi de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 10

Alice_Elena spune:
Denisa, noi avem sistem de filtrare a apei "espring". Sunt multumita de el. Filtrul in schimbam o data pe an, sau mai rar. Anunta aparatul cu ceva vreme inainte sa trebuiasca schimbat

carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Denisa, noi avem sistem de filtrare a apei "espring". Sunt multumita de el. Filtrul in schimbam o data pe an, sau mai rar. Anunta aparatul cu ceva vreme inainte sa trebuiasca schimbat Mami de ![]() ![]() |
si eu am avut esping Alice si nu vreau sa te sperii dar am oprit folosirea lui dupa ce am citit o gramada de studii pe tema asta,printre care iti pun si un link aici
apa filtrata(adica pura fara minerale) nu are nici o legatura cu apa ionizata(alcalina cu ph 9,5) ce o face aparatul de care o intrebam pe Andreea ca stiam ca ea vrea un ionizator si nu stiam daca si-a cumparat unul.
ps:sper sa nu starnesc controverse pe tema asta.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar

crissy77 spune:
La multi ani Beatrice de beluistef!
mami, mai intra si ne povesteste de comorile tale

tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77![]() mami, mai intra si ne povesteste de comorile tale ![]() Cristina cu ![]() |
La multi ani!!! Si din partea noastra, sa fi sanatoasa si fericita!
Si mie mi e tare dor de Belu!!!

Crissy, noroc cu tine

bumblebee spune:
Beatrice de Belu!
Si noi cu febra , dar nu cred ca a intrat in contact cu vreun copil bolnavior. Nu muceste, nu tuseste..
Crisu', cumnatei pt atitudine.. Sanatate lui Vladut!

crispro spune:
Off, Bumblebee, si voi? Sanatate si voua!
https://picasaweb.google.com/114113026492227213912/2012#5749418827201845746 - Vlad tuns. L-am cam ciopartit. Mai trebuie sa il ciupesc un pic azi, ca intr-o parte e mai mare. Din breton i-am luat prea mult. No, ce sa fac? ca la un moment dat nu mai avea stare, asa ca m-am grabit.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163949" target="_blank">Sa-l ajutam pe Alex

carla_2008 spune:
Da Alice se pare ca da...nah nu stiu ce sa zic,ideea e ca am gasit pe youtube cum se face aparatul acela de ionizat MANUAL cu investitie sub 20lei(in contextul in care aparatul de cumparat e peste 2700euro
),bine un pic de fizica tre sa stii....
eu nu stiu dar noroc ca avem prieteni
si o sa incerc si duc apa la laborator sa vedem cum e.

carla_2008 spune:
Of Alina,il pupam pe Victoras sa nu fie ceva grav
L-am vazut pe frumuselul de Vladut tuns
LA MULTI ANI Beatrice de Belu!
Lala ai mai vb cu Carmen?ca tu mai tineai legatura cu ea