Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Salutare burtici!
Despre dormit,ce sa zic...doar intr-o parte,alternativ dreapta si stanga.
Am primit si noi rez la dublu test, la Down e 1:23000 si daca lua in calcul doar biochimia era 1:1400.Cam mare dar cred ca in urma masuratorilor e mai mic.Abia la sf saptamanii ajung la medic.Celelalte 2 sunt 1:100000 (Patau si Edwards).Sunt facute de Medicover prin Synevo,nu stiu ce soft au astia. Una peste alta scrie risc mic,stau linistita deocamdata.Voi ce ziceti,care risc e cel de luat in calcul 1:23000 sau 1:1400?
Si mai am o intrebare,daca a fost OK DT mai faceti triplu test?

Ieri am fost la mare,frumos,liber...doar ca la soare nu pot sa stau,apa era prea rece si sub umbrela cam racoare. Prietenii mei s-au cam prajit la soare
Am avut si eu o zi fara sa vomit,dar a fost o intamplare.
Am intrat si eu in febra asta cu oare ce am,albastru sau roz?
Cum zice si Bubu,ne bucuram in orice situatie dar curiozitatea e maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Super Dana!! e f bun DT tau!! bv!

depinde de lab..mie mi-a iesit la toate risc mic; 1:10 000 si 1: 6400 la Down..si 1:715 la risc varsta parca; in fine..nu ma pricep prea bine..depinde de lab cred.. medicul e a zis ca e risc mic ceea ce ma interesa.
PS: mie mi-a zis ca nu mai e nevoie sa fac nici un triplu test daca DT a iesit bun.
cred ca depinde de medic.. al meu tine la buzunarul meu ff tare ca vad ca nu ma trimite sa fac analize asa aiurea daca chiar nu e nevoie si culmea e ca stie ca-s paranoica...deci e de bine;))

14+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C si Pai 1- 4G heterozigot
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; NO SPA la nevoie Utrogestan ovule:300 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Hello fetelor. Ati scris ceva in weekend, eu nu prea am stat la calculator in weekendul asta lung, dar acuma am recuperat.
Voileta_ND, imi pare atat de rau pentru ce ti s-a intamplat. Fa-ti analizele recomandate si sa dea Dumnezeu ca data viitoare sa fie totul bine.
Dalv, bine ai venit. Sa ai parte de o sarcina usoara, bb venit la termen si fara nici o problema. Sanatate!
Irilac, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji la un col de 3,6 cm, eu la 12 saptamani si 4 zile, aveam 2,36 cm. Azi trebuie sa o sun pe doctorita sa vedem cand pot merge la eco sa mi-l masoare din nou. Si eu ma stresez in privinta cerclajului, la mine chiar s-ar putea sa fie necesar. O sa va zic cand merg la eco, sa-mi tineti pumnii .
Eu nu m-am mai cantarit de ceva vreme, ar trebui sa mai ma cantaresc si eu sa vad cat am pus pana acum. Pana pe la 12 saptamani, nu prea pusesem nimic ca greutate.
Alina, mie mi-a zis ca eco morfologica de trim II sa fac pe 21-22 saptamani. Eu o voi face pe 11 iulie (21 saptamani si 5 zile) cu doctorita mea, Mihaela Steriu de la Medlife.
Bubu, .
De dormit, eu dorm cel mai mult pe o parte (fie pe stanga, fie pe dreapta). Pana acuma am dormit si pe spate, dar in ultima vreme parca nu ma simt asa bine in pozitia asta (ma rog, noaptea probabil stau si pe spate, dar seara pana adorm prefer pe o parte).
Sanatate tuturor si o zi buna in continuare!

Andreea 16+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston

Mergi la inceput

Mami_de2, nici mie nu mi-a zis ca mai trebuie triplu test dupa rezultatul de la bitest, asa ca nu o sa mai fac.
Si si eu iau un pumn de pastile in fiecare zi (7 pastile + 1 injectie, asta daca nu mai am nevoie si de no-spa).
Sanatate in continuare!

Andreea 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Ziua buna, fetele!

Am fost dimineata la eco; cel mai probabil e demoasela. 176 grame, 157 batai pe minut; in principiu toate-s la locul lor. Sta exact ca data trecuta - trateaza publicul cu spatele; cel mai bine i-am vazut ceafa . Masuratorile nu indica nimic in neregula, da' nu mi-a mai zis si lungimea totala, si parca n-am vazut-o nici pe hartie. E cam de 16 saptamani si 4 zile acum. Degetele greu de numarat ca e boxeur, nu le-ar tine desfacute neam - dar ar fi cam cate 5. De miscat, viermuia nevoie mare, dar neam sa se suceasca sa vedem si noi o fatzuca clara.
Preferam mascul feroce, pentru ca urasc culoarea roz pentru fetitze (plus volanele si dantelele). O vad pe atat de multe "garduri" incat imi provoaca greata. Si-n mod sigur vom primi suficiente cadouri roz incat sa ne iasa si pe nas. Dar, oricum ar fi, si orice ar fi, sa duduie de sanatate si voie buna! Si om scapa noi cumva si de inerentele chestii roz si nesuferite.

Dalv, bine ai sosit!

Mucii inca ii tarasc dupa mine; mi-am luat bioparox - un fas fas pentru nas care are si un neam mic de antibiotic si parca parca dupa 4 zile cu asta a mai scazut consumul de servetele (umblu cu de-alea la cutie dupa mine, ca din cele nazale clasice, in pachetel, consum in draci 10 pe zi si nu-s rentabile)

Macarie:
Raportul cu kilogramele: 4.5! Da' jur ca e numai din tzatze
Morfo trimestrul 2 o sa o fac pe 17 iulie la Dl Dr Pelinescu Onciul (medlife) si o sa fiu in saptamana 23 (cam 22s si 3 zile)

Bubu (raport de nani): ma culc pe stanga, dar in 90% din cazuri ma trezesc pe spate sau pe semi-dreapta (un fel de pe burta, dar mai oblic asa).

Dana, bravos pt rezultate.
Je face toate testele si nu mi-am pus niciodata problema ca daca DT iese bine sa nu mai fac TT - se masoara si niste chestii diferite in principiu, la triplu iti ia sange si pentru o a treia valoare....cam asta ar fi logica mea. Eu una le-am facut pe amandoua (TT abia azi), si-n plus ..... implica ecografii ambele amandoua .

Pupici fetele, saptamana usoara!

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

asa ziceam si eu ca nu o s-o imbrac in roz..dar m-am razganfdit..sunt f f multe varaiante de haine roz sau cu roz f frumoase ..gen hanorace, tricouri cu super imprimeutri si sa nu mai zic de converse sau alti pantofi sport.eu pe a mea mereu o imbrac cu fusta si converse sau hanorac si tutu:)..jeans si rochie peste...fata nu insemna volane si funde si rochii din alea de voal sau mai rau, de plastic:))

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

uitasem.....[/b]popica[/b], felicitari pt baby girl

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Multumesc mult,ary.

Alina 16+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Felicitari Popi pentru . Sa fiti sanatoase amandoua!

Andreea 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Popi imi aduci aminte de vara-mea care si-a dorit fetita,are baietel si nu i-a cumparat nici macar un tricou bleu
Galben,verde,portocaliu...dar nu albastru
Daca zici ca a stat cu spatele e foarte probabil sa nu fie asa sigur ca e fetita Am niste cazuri de prieteni care le-a spus fix pe dos.

Ati fost vreodata la eco la Dr Herghelegiu sau Iosup?
Mama mea ma bate la cap sa ma duc la ei ca sunt "creme de la creme" dar eu nu sunt chiar hotarata.M-as duce pt morfo de trim II dar nu stiu ce sa fac.

Sunt deja in trim II,oare ce analize ar mai trebui facute? Nu am o lista, in afara de secretii nu-mi aduc aminte de altceva.Oricum sunt asa fricoasa sa-mi pun la semnatura saptamanile,astept sa nasc sa pun
Irilac m-am uitat si colul meu avea tot 3.60 la ultima eco 12w3z masurat abdominal,inainte cand masura transvaginal am avut 4.25 dar la 8w.Scrii ca ambele orificii sunt inchise.
Nu mi-a spus ca ar fi ceva in neregula.

Mergi la inceput