Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bubulici, noi nu am avut preferinte, asa a fost sa fie

Onutz 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Pai repet, noi la fel:daca e fetita -vrem fetita, daca e baietel-vrem baietel
Voi stiti deja ce aveti, noi abia in iulie aflam, daca avem noroc si ne arata
Iar la cum a venit puiul la noi, iti dai seama ca nici nu se punea problema de preferinte, insa uite ca asa s-a nimerit..Discutiile astea ale noastre erau mult inainte de cele doua sarcini pierdute..

Ne doream ENORM un pui,iti dai seama ca il asteptam ca pe soare, nici nu am indrazni sa avem vreo preferinta! dar, faza asta cu curiozitatea e ceva ce a aparut de curand, la mine, pur si simplu imi doresc sa stiu sa ii spun ea, sau el, sau bebe,sau printesa sau greieras sau gargaritza, cred ca faza asta cu "mamica in devenire" incepe sa dea din coate hi hi

In curand tre sa faceti nani..

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RoxanikaR spune:

Asa sunt si eu am devenit atit de nerabdatoare sa aflu daca e fetita sau baietel. Merg prin magazine si ma uit cand la roz cand la albastru si zambesc si ma apuca iar curiozitatea.Of:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Gata burtici, am facut modificarile.

Mai astept date, desigur daca mai doreste o , dar sa va uitati la prima pagina si imi ziceti unde sa fac modificarile.

Mami_de2, imi cer scuze pt greseala. Nu stiu cum de s-a facut sa fii pusa in luna martie cu data nasterii

Onutz, m-ai prins. Ca de obicei, Deny sunt.

Indrazniti si celelalte burtici care stiu parola, sa faceti modificari, sa adaugati ceva idei noi, "desenati" prima pagina asa cum vreti si va place voua .

Fur pupici de molipsire de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RoxanikaR spune:

Poti sa treci acolo ca pe 19 iunie e ziua mea:))) Fac 29 de ani dar ma simt ca la 18.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Feteleeee, o intrebare:

voi cum dormiti? Ca eu de o luna si aproape juma numa' pe partea dreapta, nu ma mai lasa nici pe stanga, ca inainte ma mai lasa..Pe spate nici nu se pune problema, de dormitul pe burta am uitat de mult..
Bebeii vostri cum va lasa, ce preferinte au?
Desi in general dorm foarte bine, uneori ma trezesc amortita..Oare asa va fi pana vine pe lume? sau o sa ma mai lase si pe mine macar sa ma mai intorc?

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

mada81lina - 24.12.1981

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Euthyrox 12.5mg

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Buna dimineata!
La noi se anunta o zi frumoasa si calduroasa, un pic cam prea calduroasa pentru mine...

AC imi place foarte mult poza de la avatarul tau!
Si eu am caderi de tensiune, dar m-am obisnuit cu ele. Am tensiunea mica si mi se face rau de la caldura sau in spatii inchise neaerisite. O sticla cu apa trebuie sa ai la tine, te dai un pic cu apa pe fata si gat si sa eviti sa stai mult in picioare, mai ales in caldura.

Bubulina, greu cu dormitul si la mine. Eu mi-am gasit o pozitie si dorm pe o parte (dreapta de obicei, dar la sarcina asta vad ca stau bine si pe stanga, momentan) si pun piciorul indoit pe o perna. Nici nu stiu cum sa explic, sper ca s-a inteles. Pentru mine e cea mai comoda pozitie. De obicei prin ultima luna nu mai pot dormi decat in semisezut, imi ridic perna si cam asa dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Ary asa dorm si eu cu piciorul pe o perna, sau cu o perna intre picioare cum ar veni:))pe o parte;
Bubulina, de ce nu se mai pune problema sa dormi pe spate? e interzis sau pur si simplu nu mai poti tu?
eu dorm ori pe stanga ori pe dreapta dar si pe spate..doar pe burta nu mai dorm de cand am ramas, in rest pe spate dorm.. nu e interzis decoamdata nu?? ca stiam ca doar din trim3 nu mai poti sa dormi pe spate.

14+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C si Pai 1- 4G heterozigot
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; NO SPA la nevoie Utrogestan ovule:300 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, cucuietele
Io dorm pe burta cel mai mult. A fost o perioada in care nu puteam, dar acum numai asa as dormi, incerc sa flexez un picior, ca sa nu-l deranjez pe
Apropo de asta, iar am dat-o in paranoia. Acum cateva saptamani nu mai puteam dormi pe burta, simteam ceva ca un ghem acolo. Acum pot sa dorm fara probleme asa , nu mai simt nimic acolo si parca nici burtica nu creste. Eu sper sa nu simt nimic pantru ca acum uterul se mareste si se ridica, oricum acum se confunda cu colacelul.
Oricum il intreb diseara pe dr...

Onutz 15+

Mergi la inceput