Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata fetelor,

ies si eu la raport , am luat 3.5 kg in 18 saptamani , nu stiu ce sa zic daca e mult sau e putin, cert ca e ca doar la burta se vad , in rest chiar am intrat in pantalonii de dinainte de sarcina blugi etc..dar de abia incolo incepe bebe sa creasca bine .
maine merg si eu la dr , abia astept

va pup

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
18+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

mami, 8 pe zi....??? Doamne ...eu doar la gandul ca trebuie sa iau si imi vine sa,

cate kg ati luat in primul trimestru?? , iesiti la raport
eu am luat 2,5 gk , zic eu ca este bine , se putea si mai putin dar

vezi?? nu te mai plange!! eu iau 8 pe zi si nu mai zic nik:))
eu am pus deja 4 kile :))deci tu esti bine!!! medicul mi-a si zis de la vitaminele astea clar :)) dar nu imi fac griji.. deloc chiar.
am plecat de la 57 de kg si am ajuns la 61 instant in doar 15 sapt :P

14+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C si Pai 1- 4G heterozigot
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; NO SPA la nevoie Utrogestan ovule:300 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,ce zi faina de luni e afara..un soare splendid,imi inchipui ca e f cald,dar pana in sept. tot asa o tinem.
sa incepem o saptamana cu multe vesti bune, cu mai putine greturi si varsaturi...abia astept sa vad cand o sa simt si eu bebele ca misca.....mai am mult de asteptat?ce ziceti voi?la prima sarcina mai tarziu?

embarazada de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

Buna, intr-adevar o zi frumoasa si ce mi-ar place sa ies si eu la plimbare dar...imi este teama asa ca stau cuminte si ma mut dintr-o camera in alta;
irilac31 stai linistita ca este ok colul tau la 3,66cm,gandeste pozitiv si nu te autosugestiona negativ degeaba;la mine sunt alte probleme am 9 sarcini pierdute dintre care 5 dupa 18 saptamani din cauza incontinentei cervico-istmice cu care am fost diagnosticata + problemele cauzate de trombofilie;colul meu a fost foarte traumatizat din cauza atator sarcini + greseli medicale;la sarcina aceasta s-a deschis si f.devreme la 13sapt asa ca am recurs la cerclaj care oricum trebuia facut din cauza vechilor probleme;
In privinta greutatii eu am plecat de la 81 kg si ajunsesem la 79kg in sapt.15;acum am recuperat 0,5kg si cred ca in ritmul asta....

-mamica -de Oana si Costi 5ani si 16+
"ITI MULTUMIM DOAMNE PT DARUL DUBLU CU CARE NE-AI BINECUVANTAT! si IL ASTEPTAM CU DRAG PE BEBE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

Am uitat sa precizez ca bebe este baietel ;s-a vazut inca din sapt.13 si mi s-a confirmat sambata cand am fost la control;
mami de2 tu nu faci clexane?

-mamica -de Oana si Costi 5ani si 16+
"ITI MULTUMIM DOAMNE PT DARUL DUBLU CU CARE NE-AI BINECUVANTAT! si IL ASTEPTAM CU DRAG PE BEBE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Morfologia fetala de trim.II se face intre sapt.18 - 22? Ca m-au ametit site-urile astea.:))))
Multumesc pt.eventualele raspunsuri.

Alina 16+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

A.C, mie mi-a spus dr sa o fac intre satamana 22 si 24 , asa ca o sa o fac la 22 saptamani fix , dar nu stiu unde .... cu fetita am facut cu dr Albu si a fost ok , acum cred ca tot cu dansul am sa o fac

voi la cine faceti , este urmatorul pas asa ca haideti sa vedem ce optiuni avem

la cate saptamani faceti si ce dr ?

eventual poate facem si o lista ca sa ne fie ghid noua celor mai mici in sarcina ?!

eu azi mi-am facut norma la , sper ca pana ma culc sa nu o ma fac ...dar la ce greata am ...slabe sanse

13+

--------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Fac apelul la gravidutele care intra mai rarutz:

allexinna, RoxanikaR, Georgia_bb1, am nevoie de datele voastre, UM si DPN, cel mai important e DPN.

As vrea sa completam si listuta cu aniversari.
Sunt doritoare sa ne zica data nasterii?
(va uitati la prima pagina si vedeti unde se cere completare de la fiecare .

Este vreo sarbatorita in luna iunie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

A.C, mie mi-a spus dr sa o fac intre satamana 22 si 24 , asa ca o sa o fac la 22 saptamani fix , dar nu stiu unde .... cu fetita am facut cu dr Albu si a fost ok , acum cred ca tot cu dansul am sa o fac

voi la cine faceti , este urmatorul pas asa ca haideti sa vedem ce optiuni avem

la cate saptamani faceti si ce dr ?

eventual poate facem si o lista ca sa ne fie ghid noua celor mai mici in sarcina ?!

eu azi mi-am facut norma la , sper ca pana ma culc sa nu o ma fac ...dar la ce greata am ...slabe sanse

13+

--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Merci,Macarie.Cred ca tot la 22 o fac si eu.

Alina 16+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

data mea de nastere este 10 noiembrie 1977

-----------------------------------------------------------------

Mergi la inceput