Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Violeta, imi pare tare rau, sper ca data viitoare sa fie cum trebuie.
Dalv, bine ai venit si nu care cumva sa nu stai pana la sfarsit
Macarie, in jur de 2,5 finally
Angelique, si eu am niste dureri de cap... Daca o ai tin mult asa o iau razna.

Onutz 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Eu nu pot sa va spun cate am luat, ca sigur v-am depasit pe toate deja. Doar atat va pot spune: eu numai cat ma uit la testul de sarcina pozitiv am si pus 2 kile pe mine. Cu toata voma si tot raul, organismul meu stocheaza cand e gravid si ma ingras ca fat-frumos. Atata paguba, dup-aia se topesc. Eu la fiecare copil m-am internat sa nasc cu 100 de kile sau pe-acolo. Mai bine ma paseai decat sa ma ocolesti, chiar daca am 1,73...Iar cand ei aveau vreo 8-9 luni aveam 62 inapoi. Sunt ca un balonel la sarcina, ma umflu, dar ma dezumflu repede dupa...
La mine la servici deja ma intreaba daca am gemeni cand le spun ca nasc in noiembrie. Ce sa le mai spui ca baaaiii...e a treia sarcina, de unde muschi sa mai tina toate la un loc acolo jos?? Normal ca se vede ca de luna a6a deja burta mea.

Odihna placuta in weekendul lung!

Alma 17+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Bine ai venit, DALV!
Sa dea Dumnezeu sa duci cu bine sarcina pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

ipraty, la fetita ma tinut pana ziua in care am nascut , dimineata greturi si voma , seara am nascut , sper sa nu am acelasi ghinion
azi nu am mai vomitat dar greata a fost mare , am tot mancat caise mari acre, ma mai lasa cate 30 minute ,iar ma ia .......ma tot plang eu dar am asteptat asa de mult greturile astea incat ma incurajez singura

almy, si pe mine ma intreaba lumea daca am gemeni , am o burta foarte mare pt cele 13 saptamani ...dar sa ne traiasca si o sa dam noi gk jos, bebei sa ne fie sanatosi ca in rest nu mai conteaza nimic

voi ce stiti de emetiral , cat de sigur este, am voie sa il iau ?
mama mea a spus ca pe vremea ei dr le recomanda emetiralul in sarcina , nu am apucat sa il intreb pe dr meu si ma mai duc la el peste 1 luna , ieri cand am luat m-am simtit bine , dar am stricat cad am mancat un mic...de pofta si sa te ti dupa ....

mai faci triplu test daca DD va iesit bine?

13+

-----------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

ipraty, la fetita ma tinut pana ziua in care am nascut , dimineata greturi si voma , seara am nascut , sper sa nu am acelasi ghinion
azi nu am mai vomitat dar greata a fost mare , am tot mancat caise mari acre, ma mai lasa cate 30 minute ,iar ma ia .......ma tot plang eu dar am asteptat asa de mult greturile astea incat ma incurajez singura

almy, si pe mine ma intreaba lumea daca am gemeni , am o burta foarte mare pt cele 13 saptamani ...dar sa ne traiasca si o sa dam noi gk jos, bebei sa ne fie sanatosi ca in rest nu mai conteaza nimic

voi ce stiti de emetiral , cat de sigur este, am voie sa il iau ?
mama mea a spus ca pe vremea ei dr le recomanda emetiralul in sarcina , nu am apucat sa il intreb pe dr meu si ma mai duc la el peste 1 luna , ieri cand am luat m-am simtit bine , dar am stricat cad am mancat un mic...de pofta si sa te ti dupa ....

mai faci triplu test daca DD va iesit bine?

13+

-----------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Si eu am avut greturi toata sarcina la baiat, pana in ziua cand am nascut mi-a fost rau. La fata doar primele 4 luni, din luna a 5a mancam orice si eram gazela, aveam o energie de mama-mama... Acum vad ca s-au domolit, de 2 saptamani n-am vomat, dar tot ma cutremur un pic la niste mirosuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dalv

Buna-seara fetelor, ma alatur voua si sper sa ajungem impreuna la capatul calatoriei celor aprope 40 de saptamani.Acum o saptamana am facut cerclaj si se pare ca totul merge spre bine.sunt o fericita am scapat si de greturi, vomam si de cate 10 ori pe zi;acum sper sa pot urma tratamentul cum trebuie.

-mamica -de Oana si Costi 5ani si 16+
"ITI MULTUMIM DOAMNE PT DARUL DUBLU CU CARE NE-AI BINECUVANTAT! si IL ASTEPTAM CU DRAG PE BEBE"

Dalv imi poti spune te rog de ce ai facut cerclaj? Cat aveai colul de a trebuit sa recurgi la cetclaj?
Fetelor eu tare speriata sunt de un eventual cerclaj, la ultima eco aveam colul de 3,66 cm.......pt 12 sapt mie mi se pare micut, voi ce parere aveti? Dr a zis ca e ok pt moment, ea e multumita dar eu ma gandesc ca o data ce sarcina va creste va apasa mai tare pe col si sa nu se scurteze mai tare

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui irilac31

Citat:
citat din mesajul lui dalv

Buna-seara fetelor, ma alatur voua si sper sa ajungem impreuna la capatul calatoriei celor aprope 40 de saptamani.Acum o saptamana am facut cerclaj si se pare ca totul merge spre bine.sunt o fericita am scapat si de greturi, vomam si de cate 10 ori pe zi;acum sper sa pot urma tratamentul cum trebuie.

-mamica -de Oana si Costi 5ani si 16+
"ITI MULTUMIM DOAMNE PT DARUL DUBLU CU CARE NE-AI BINECUVANTAT! si IL ASTEPTAM CU DRAG PE BEBE"

Dalv imi poti spune te rog de ce ai facut cerclaj? Cat aveai colul de a trebuit sa recurgi la cetclaj?
Fetelor eu tare speriata sunt de un eventual cerclaj, la ultima eco aveam colul de 3,66 cm.......pt 12 sapt mie mi se pare micut, voi ce parere aveti? Dr a zis ca e ok pt moment, ea e multumita dar eu ma gandesc ca o data ce sarcina va creste va apasa mai tare pe col si sa nu se scurteze mai tare

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
10+

mie mi se pare ok..oricum ea il monitorizeaza ...cerclaj nu se face numai la col scurt sau scurtat ..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna seara, azi facem 14 saptamani!!!!!!!!si am pus 1.5 kg...o gramada, stiu... dar a fost musai sa schimb garderoba.tot weekend-ul am facut cumparaturi...in special sutiene..ma simt bine, in general, nu ma pot plange. vineri mi s-a facut rau pe strada, dar nu ma mir caci am avut 42 de grade...
DANA nu am uitat de tine. am citit in fiecare seara ce s-a scris doar ca eram prea obosita sa mai raspund.am vazut ca ai rezolvat.aici nu e medicamentul de care ai nevoie.daca va mai fi cazul, iti pot lua un echivalent al medicamentului pe care il are spania.
POPICA multa sanatate.sa nu stai mult departe de noi ca ne aduci zambetul pe buze...
ARY asa mi s-a spus si mie ca dupa ce nasc dispar. mi-au aparut in sapt 5, de pastele spaniol...am iesit 4 zile in sevilla si dupa plimbari de dimineata pana seara duminica am realizat ce de pete am...dar nu ma stresez.le ingrijesc sa nu se mai inchida.
VIOLETA iti doresc sa ai puterea sa depasesti momentul si sa mergi mai departe.
DALV bine ai venit!!!sa duci sarcina cu bine si multa sanatate!

mie mi-au zis aici sa spal fructele cu lejie alimentara!!!eu insa pun in strecuratoare ce am de spalat si le tin mult sub jet de apa.
sa auzim numai vesti bune in saptamana urmatoare. va pupacesc burticile.

embarazada de 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Bine ai venit Dalv

Violeta imi pare rau de pierderea ta,trebuie sa fii puternica si sa te asiguri data viitoare ca nu o sa mai fie probleme.

Macarie eu am luat doar un kg pana acum desi mananc non-stop.Si burtica a inceput sa se vada deja astazi am facut 13 saptamani.Ce repede trece timpul maine-poimaine ne trezim cu in brate.
Deja imi pica ochii de somn la ora asta asa ca va las ca ma bag la somnic.Pupici

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Bun venit, Dalv! Sarcina usoara si la termen si bebe si mami sanatosi!

Violeta, fruntea sus, exista intotdeauna un alt inceput! Fa analizele, fa tratament daca este nevoie -si apoi ia-o de la capat, va fi bine!

Voi cred ca deja faceti nani, la noi este jumatatea zilei si vremea si-a revenit, e foarte placut...

Azi am gustat un pic de zacusca, de pofta- si bebe a facut mare scandal(adica, in traducere libera, am vomat aproape instant).E rapida gargaritza noastra, se pare ca e f hotarata in ce ii place si ce nu

Va pup, plec sa imi cumpar ulei de migdale dulci pentru unsureala.Pe curand!

15 +

Mergi la inceput