Pensiune / Hotel Plaiul Foii
Caut cazare + masa ... pentru o amica care se duce cu masculul american venit priam data in Rom ... deci ar trebui sa fie ceva decent, nu neaparat luxos dar decent, sa nu creada ala ca a ajuns in lumea a 3 a, undeva cat mai in natura (ca asta le place mult), cat mai ferit de aglomeratia urbana (????) ...
Ceva sugestii ?
Raspunsuri
luisa1983 spune:
Pensiunea Kyfana din Zarnesti.
Daca sunt dornici de drumetii pe muntii Piatra Craiului,din spatele garii din Zarnesti este un traseu nu tocmai greu .
Marox spune:
Wow, eu am fost in tabara la Plaiul Foii, acu' 25 ani!!! Ce vremuri, taica... Erau cabane d'alea ceausiste, in care n-as mai intra acuma nici daca-ar fi transformate in muzeu.Sper ca dupa 2000 le-or fi renovat.
corap spune:
io fost-am acu' 7 ani la plaiu foii - baia pe culoar, fara prize in camere - curentul electric si-l generau singuri cu apa din raulet. mie mi-a placut, dar asa am impresia ca americanii nu-s compatibili cu baia pe hol ...
(acum o fi altfel - desi sper sincer ca nu)
buflea spune:
Aoleu ... nu, nu cred ca e indicat sa-l duca la baie pe hol. Il cunosc pe tip, nu pare sofisticat dar cred ca aici si cel mai obscur hotel are prize in camera ...si asa il duce in Rom la incepututl lui August cand e posibil sa fie calduri din alea sufocante si nu stiu in cate locuri o sa gaseasca aer conditionat, mai ales prin locuri din astea pierdute.
M-am uitat la pensiunea aia, arata frumos - i-am trimis-o ... de fapt nu trebuie sa stea fix la baza muntelui, ca o sa aiba masina ...ce oras mai mare e acolo in zona ?
luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea ce oras mai mare e acolo in zona ? |
Brasov
Poate alege Bran http://www.statiunea-turistica-bran.ro/turism_pensiuni.htm sau Poiana Brasov sau
http://www.cheilegradistei.ro/
buflea spune:
Ah ! Deci pot sta in brasov sau in Bran si conduce in Plaiul Foii, nu ?
Ce e asta Cheile Gradistei - e aproape de Plaiul Foii, suna bine si parca mai putin aglomerat ... bai nene, eu realizez ca pun niste intrebari de parca nu m-am nascut in Romania
luisa1983 spune:
citat din mesajul lui buflea Ah ! Deci pot sta in brasov sau in Bran si conduce in Plaiul Foii, nu ? |
Sigur, vorbim de niste locatii foarte aproape Brasov, de rezervatia Piatra Craiului de-o parte si de alta fiind Plaiul Foii si Cheile Gradistei.
citat din mesajul lui buflea Ce e asta Cheile Gradistei - e aproape de Plaiul Foii, suna bine si parca mai putin aglomerat ... bai nene, eu realizez ca pun niste intrebari de parca nu m-am nascut in Romania |
Este mai putin aglomerat decat in Brasov sau pe litoral , de exemplu. Dar, nu este un loc chiar salbatic. Era , odata! S-a dus....sunt urme de ,,civilizatie" chiar si pe varful muntilor. Pe vremuri nu era asa.
buflea spune:
Mvaiiii, ce bine arata linkul ala de la Cheile Gradistei. Ce recomandati hotelul, minihotelul sau una dintre vile ? Trebuie facuta rezervare in avans, nu-i asa ?
I-am trimis si ei linkul ...
Cu putin noroc si putina organizare, o sa-i vizitez si eu cu gashca de la liceu daca se hotarasc sa ne dea numarul camerei
ruxandra_sb spune:
citat din mesajul lui buflea ..si asa il duce in Rom la incepututl lui August cand e posibil sa fie calduri din alea sufocante si nu stiu in cate locuri o sa gaseasca aer conditionat, mai ales prin locuri din astea pierdute. |
sa fim seriosi.. la munte, si Plaiul Foii e chiar sub munte, nu este nevoie de AC, nici chiar vara
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)