Ghiocei de Martie-Aprilie2009**429**

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Asa, altceva: la 4 fara 15 am urcat in masina sa ma duca huzband la banchet, am dat drumul la radio si in secunda aia a inceput o piesa care era "de-a maica-mii", ii placea ei mult si n-am mai auzit-o de vreo 3 ani, cred, ca era de succes prin 2000...nu stiu, poate-s nebuna, dar in clipa aia iar am simtit...ceva, ce am mai simtit doar de vreo 3-4 ori de cand a murit, pur si simplu am simtit ca piesa aia nu e o coincidenta, am plans tot drumul pana la banchet, dar parca-mi era trimisa de ea, jur ca asa am simtit, ca era modul ei de a-mi transmite ce imi spunea intotdeauna:"arati bine, esti cea mai tare, du-te si distreaza-te bine" Si acum plang in timp ce va scriu si totusi stiu ca in cateva zile iar o sa trec la gandul depresiv ca nu, de fapt nu exista nimic "dupa", toate-s coincidente si auto-sugestii si de fapt...totul e neant si cei dusi dusi sunt si nu mai stiu nici de ei, nici de noi...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Imi pare rau ca mama ta a murit.

Imi pare rau si ca n-am stiut.

De-aia n-as mai vrea sa ies de pe forum.

Ca sa stiu si sa impartasesc cu voi anumite momente.

Dumnezeu s-o odihneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

No, gata, pentru cine nu are FB le-am pus toate de pe aparat, la gramada; nu bagati in seama alea caraghioso-cracanate din casa, nici alea in care ma stramb ca...asa-s io. Accept critici, sugestii etc
Iaca link:banchet

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

numa primele 5 poze le-am vazut, dar...

SUUUPER ROCHIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna dimineata!

Va multumesc din tot sufletul pentru urari. Ele sunt pastrate intr-un loc in care am strans toate lucrurile frumoase! Imi cer scuze ca nu am putut raspunde tuturor.
Noi suntem... spre bine, asteptam cu nerabdare vacanta. Calin e un scump si in fiecare zi ne surprinde cu cate ceva. Iar eu sunt hmm... sa zicem ca pe un drum. Care e greu, dar sper sa fie bun.
Raman "fana" voastra eterna, imi pare rau ca nu pot fi prezenta si va iubesc pe absolut TOATE!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput