convorbiri italia romania

convorbiri italia romania | Autor: nikol24

Link direct la acest mesaj

AM mare nevoie de ajutor!
Sotul meu a plecat dimineata in Italia la munca.Este prima data cand pleaca din tara.Din pacate nu si a activat roaming ul cum trebuie si telefonul lui este inchis acum.Am vb 2 min cu el pe telefonul unui prieten de al lui de acolo insa m a taxat cu 1 euro pt 2 min .Sunt in reteaua Cosmote.Nici nu am apucat sa vb tot cu el si am ramas fara credit
Va rog sa mi spuneti care va pricepeti daca exista cartele pe care le pot cumpara cu un cost mai mic pentru convorbiri pe mobil in Italia va rog mult si cum trebuie sa le utilizez.Este ingrozitor pentru mine sa nu pot sa tin legatura cu el.Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Pe abonament parca exista optiunea ca daca suni pe un numar de fix din Italia sa ti se ia din minutele nationale gratuite pe care le ai..la cartela nu stiu ce optiuni exista..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

daca ai un smartphone si acces la internet (o retea wifi, daca nu ai abonament cu internet) poti folosi voip (e o aplicatie) sa-l suni pe orice telefon. cumperi credit pe internet pt voip si folosesti creditul ala. nu stiu pt italia, dat pt romania e 22 centi/min pe mobil si 7 centi/min pe fix.
daca aveti amandoi internet pe telefon si instalati viber puteti vorbi si trimite sms gratis. iar cu whatsapp puteti trimite sms gratis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

ORANGE

http://www.orange.ro/prepay/oferte-speciale/oferta-prepay-achizitie-ro.html

**75 minute nationale si internationale
75 SMS nationale
3000 minute în retea
3000 SMS în retea

** este vorba de retele fixe din Italia (numar de fix) nu mobile.

RDS

http://www.rcs-rds.ro/asistenta/tarife-apeluri-internationale

Alegi Italia numarul tau - numarul prietenului din Italia unde ar raspunde sotul tai bagi codul si afli cat te costa un minut.
Este oricum cel mai mic tarif pe care l-am intalnit in Romania pana in prezent.

0,03 Euro Zona 1: Austria, Franta, Suedia, Turcia si Cipru
0,05 Euro Zona 2: Republica Ceha, Danemarca, Finlanda, Germania, Italia, Lituania, Marea Britanie, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovenia, Spania, Ungaria
0,07 Euro Zona 3: Belgia, Grecia, Irlanda, Italia, Malta, Luxemburg, Polonia, Republica Slovaca, Elvetia, Bulgaria, Croatia, Islanda, Macedonia

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

La digi este intradevar f bine dar nu am inteles daca trebuie sa si cumpere si el cartela digi din Italia ca sa il pot suna sau cumpar doar eu din Romania si sun pe mobilul de Italia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Spune-i sotului tau sa-si cumpere o cartela de vodafone si sa se intereseze de oferta de 1 cent/ minut. Noi ne conversam cu 1 cent/min de mai bine de un an, suna doar el iar eu ii dau doar apel cand tre` sa-i comunic cate ceva.
Pt aceasta oferta si eu aici, mi-am luat o cartela prepay de vodafon.

Edit : am gasit ceva despre oferta http://www.areaprivati.vodafone.it/190/trilogy/jsp/channelView.do?contentKeyP=57200&pageTypeId=9894&channelId=-1073874975&ty_skip_md=true&ty_key=pri_1cent_you_and_me_dettagli
Am uitat sa precizez ca Vodafone Italia ofera posibilitatea de a vorbi cu un singur numar Vodafone Romania cu 1 cent pe minut, platind 1 euro pe saptamana.

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

CamiSola multumesc mult e super oferta am sa i spun sa si cumpere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta23 spune:

daca aveti amadoi acces la wireless si un smartphone va descarcati wiber pe telefon si vorbiti gratis in wiber, sau orice alt program in gen. wiberul stiu sigur ca functioneaza pt samsung si LG si cu wireless vb cu oricine care are wiber instalat si acces la internet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Oferta cu 1 cent.pe minut de la vodafone nu stiu daca mai este valabila.
CamiSol-probabil ca persoana cu care vorbesti tu a activato la momentul potrivit.Dar sigur mai sint si altele.
Cel mai bine e ca sotul tau sa mearga la un centru unde se vind cartele cu nr.si acolo i se spune care sint ofertele in acest moment.
Ideal e sa puteti vorbi pe fix ,pt.ca e mai ieftin sau cu voip unde tarifele sint de 3,5 cent.
In It.costurile la telefon sint destul de scumpe in afara si cartele se cumpara numai de la centre specializate ,cu datele de pe pasaport sau buletin ,nu este ca la noi.Succes!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

sotul meu si-a facut abonament la digi, i-a activat roamingul fara nici un avans. insa la scurt timp dupa aceea digi a redus considerabil costurile apelurilor catre strainatate atat fix cat si mobil, prin urmare mi-e mai ieftin sa il sun de pe digi mobil pe nr mobil de belgia. asa cum zice si marius rds are cele mai mici tarife.

Caught between the devil and the deep blue sea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Si sotul meu e tot in Italia.
Are cartela de orange pe care are activat roaming-ul si din cand in cand ii mai incarc eu si il sun.Mie imi ia din minutele in retea iar lui ii ia 11 centi/min.
Tot la orange am descoperit o oferta f faina : 2800 min/sms in retea,75 min nationale si internationale pe mobil,75 sms nationale + 100 MB pt internet pe mobil - toate astea cu 7 euro/lunar.
Daca isi ia sotul o cartela acolo.. noi am luat de la Wind pt ca au o oferta Call Your Country si vb in tara la cel mai mic tarif (primul min-16 centi apoi 11-daca mai tin bine minte).Si la posta italiana e o oferta de genul asta..sa suni in tara ta cu costuri minime! :)

Mergi la inceput