cancer colon

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamov spune:

O sa incerc sa ajung la dr Lesanu de la Gr Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

Denisa, am cunoscut pe cineva care avea cancer de colon, si imi aduc aminte ca primul semn care l-a pus pe ganduri a fost prezenta sangelui in scaun, sange vizibil cu ochiul liber;nu slabit, nu scaune dese, avea scaune normale dar cu mult sange; persoana este ok acum, s-a operat;
parerea mea este sa nu intri in panica; si eu tot spre colon iritabil inclin;simptomele seamana foarte mult;scaunele sunt mai moi, sau au consistenta normala?
copro ai facut?

Mergi la inceput

Adialex,buna!
Am facut si copro si hemocult si au iesit ok.

Mergi la inceput

.....iar scaunele alterneaza...cand moi cand mai tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

Uite niste simptome ale colonului iritabil:
,, colon iritabil -se manifesta prin mai multe semne care variaza ca gravitate de la o persoana la alta, cum ar fi durere in partea inferioara a abdomenului, balonare dupa masa, eliminare excesiva de gaze, constipatie alternand cu diaree, stomac zgomotos, senzatia ca intestinele nu se golesc niciodata si mucozitati in scaun''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Denisa, pentru linistea ta eu zic sa faci si colonoscopie. Ea te va scapa de toate temerile si vei avea nopti linistite si dormite
Si noi suntem trecuti prin asa ceva si stiu ca in primul rand sunteti cei mai expusi tu sau sotul tau, depinde din ce parte venea bunicul.
Dar, din auzite si mai ales din vazute in spitale, boala nu tine cont de varsta. Exista atatea vieti distruse incat pe mine nu ma mai surprinde si nu mai incerc sa caut raspunsul la intrebarea "De ce?" .
Va doresc multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Si pe mine ma duce cu gandul la colon iritabil. Eu am de mai bine de 7 ani, asa se manifesta.
Dar pentru linistea ta mergi la un gastroenterolog pediatru. Ti-o recomand pe dna. dr. Leseanu, vezi ca are ore si la Sanador.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Va multumesc!
Si eu tot la Dr Lesanu ma gandeam.

Mergi la inceput

Gogosel,
Sa inteleg ca si voi ati trecut prin asa ceva cu copilasul vostru?
Pana nu voi face colonoscopie nu ma voi linisti.
Gandul imi fuge la fetita Lianei Stanciu, care daca nu ma insel , a avut cancer la colon>
Si avea duar 2 ani!
Oricum in ultimii anii cancerul nu mai face diferenta de varsta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

coprocitograma ati facut? e pt candidoza intestinala. oricum, e bine sa mergi la grigore alexandrescu pt investigatii amanuntite, noi am fost f multumiti de dr. pacurar daniela.
sanatate!

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput