cancer colon

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamov

Gogosel,
Sa inteleg ca si voi ati trecut prin asa ceva cu copilasul vostru?
Pana nu voi face colonoscopie nu ma voi linisti.
Gandul imi fuge la fetita Lianei Stanciu, care daca nu ma insel , a avut cancer la colon>
Si avea duar 2 ani!
Oricum in ultimii anii cancerul nu mai face diferenta de varsta...

Denisa, nu cu copilasul, altcineva. Dar in ziua de azi nu mai poti sta linistit cand apare ceva neiregula. Cazurile sunt mult prea dese si dupa parerea mea vor fi si mai dese si la varste si mai fragede. Tot ce respiram,mancam, bem, punem pe piele, ne spalam, imbracam contine factori cancerigeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

iti recomand cu multa incredere pe dr Cristina Becheanu de la Regina maria si pe prof Ulmeanu d ela gr. Alexandrescu/ Medsana.

strumf ar emalabsorbtie si eu sunt cu probleme asa ca noi am eliminat 90% din E-uri.nu folosim conservanti,carnea o iau d ela o ferma unde animalele nu-s hranite cu chimicale si nu sunt uriase in 3 luni.
e drept ca imi petrec ceva timp in bucatarie,dar analizele noastre sunt bune.
daca vrei,te pto ajuta cu ceva retete,furnizori.
imi poti scrie la nike974@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamov spune:

Nu am experienta abordarii medicilor din spitale pt ca de cate ori am avut o pb am apelat la clinici private.
Am sunat la Sanador si abia pe 6 iunie e un loc liber la dr Lesanu iar pe Dr Ulmeanu abia pe 11 iunie.
Sunt f panicata si nu pot astepta atat.
Nu stiu cum sa fac, sa ma duc pur si simplu la spital si sa vb cu unul din acesti medici? Oare ma vor primi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamov

Nu am experienta abordarii medicilor din spitale pt ca de cate ori am avut o pb am apelat la clinici private.
Am sunat la Sanador si abia pe 6 iunie e un loc liber la dr Lesanu iar pe Dr Ulmeanu abia pe 11 iunie.
Sunt f panicata si nu pot astepta atat.
Nu stiu cum sa fac, sa ma duc pur si simplu la spital si sa vb cu unul din acesti medici? Oare ma vor primi?

Cauta-i in spitale...sigur vei putea lua contact cu ei!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

du-te la grigore alexandrescu, jos la toxicologie.suna la usa si spune-i asistentei ca il cauti pe dr Ulmeanu si ca e o urgenta.
sigur te consulta,dar sa fie pana in ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

Si eu tot pe dr Cristina Becheanu am vrut sa ti-o recomand.
Denisa, cam care e menu-ul zilnic al puiului tau? Te intreb pentru ca si eu am colon iritabil cam din adolescenta si stiu prea bine ce efecte au unele alimente.
Baietelul meu cred ca m-a mostenit, inainte de diversificare nu vedeam un scaun tare la el...asa ca l-am reglat de mic cu orez, morcovi, mere coapte, banane. Si acum mananca mult orez, ca si mine de altfel!
Fetita Lianei Stanciu cred ca a avut leucemie sau ceva in genul asta...parca a stat destul de mult la Viena si a facut tratamente complexe.
Si la o clinica privata te poti strecura printre programari, e de ajuns sa vb cu asistenta.
Multa sanatate si fa-i toate investigatiile cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Semnele care le spui tu pot sa fie de la viermisori.
Legat de coprocultura, de curand mi-a spus o doctorita ca sunt altfel de analize facute sa depistezi daca are viermisori.
E ceva legat de amprentarea zonei anale precum si ceva care se ia dinauntru anusului.Si mai e analiza de sange care confirma daca exista sau nu viermisori.
Denisamov cred ca esti speriata si clar e bine sa gasesti un doctor bun sa-ti dea un raspuns.
Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamov spune:

Acum am venit de la Dr. Hurduc(spitalul Gomoiu).
A ras un pic de mine cand i-am spus diagnosticul pus de mine si m-a chemat maine dimieata sa-i recolteze sange si sa-i duc si ca... pt diverse analize. O sa-i faca si o ecografie.
O sa vedem maine.
Dupa rezultate si dupa ce obtin un oarecare diagnostic o sa mai cer si alta opinie.

Va multumuesc mult.

Mergi la inceput

pt linistea ta, fa-i si o proba de digestie.se face la medsana-cotorcenifff bine.se ia din sacunul bebelului,din 5 locuri diferite.nu ii da de papa decat ce papa in mod normal.
ca sa vezi ce si cat digera si mai ales cum digera.
costa 32 de lei/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Liana Stanciu tot recomanda sa se faca ecografii copiilor, macar o data pe an.....de unde deduc, ca problema fetitei ei a fost depistata deja de la ecografie.

Mergi la inceput