reduceri de 1 iunie, unde?
de obicei, pe 1 iunie, multe magazine au reduceri la jucarii... aveti stire, anul acesta, pe unde si ce reduceri vor fi?
TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
Raspunsuri
alex_andra spune:
o sa fie in carrefour, nu stiu exact daca incep pe 31 mai, sau chiar pe 1 iunie, dar vor fi sigur reduceri, stiu de la cineva care lucreaza acolo.
la noriel au cateva reduceri, gasesti si pe site-ul lor.
in lidl sunt niste promotii la lego si alte cateva.
si la selgros sunt preturi bune la cateva jucarii si papusele, banuiesc ca vrei pentru fata cea mai mica, nu pt cele mari:)
Alex@Sara spune:
Noi am fost azi in Metro Voluntari .....mare tam tam cu reducderi 40-90%...la 90% sunt numai tampenii,dar sigur isi vor gasi si ele mici stapani.La 40-50%(alte procente zau ca nu am vazut ,pana la 90% ,cam 50-60% din jucariile prezente la rafturi....dar ciudat,mie imi par ff mari preturile"intregi" .Am luat figurine Ben10 pt tero mare-nereduse,o galetusa cu cuburi de lemn de le Eichorno sau cum se numeste firma,la 44 lei,cu 30 piese din care faci sine si un trenulet,pt pitica si pt Saratzina am luat un set de vreo 4 sau 5 cai destul de maricei,si cu 2 catei micuti,destul de real si frumusei,la 55 lei parca.O sa mai dam o raita si in Carrefure pe 31,sa vedem,poate ne mai legam de ceva
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
anya spune:
Am fost eu la Lidl si Lego-urile nu mi s-au parut o afacere. Erau cutii mici la 39 de lei. Cred ca sunt mai scumpe ca in magazinele mari. Papusile erau ceva mai ok, la 29 dar fara accesorii si...doar in costum de baie. Fara rochii sau pampoane.
ina.click spune:
recomand prudenta la reducerile de 1 iunie craciun etc.
tot de la surse interne stiu si eu ca se maresc preturile cu 30% sa zicem cu 1 luna doua inainte apoi sunt scazute in respectiva sarbatoare.
deci tot pe acolo ajungi uneori.
incercati sa memorati pretul produsului dorit de DINAINTE de reducerea respectiva; nu ce scrie pe eticheta ci ce era acum 2 luni sa zicem.
gogosel spune:
Nici eu nu mai pun .... portofelul la bataie la asa-zisele reduceri. Niciun comerciant nu da clientului din profitul sau. Ori sunt reduceri la tampenii care chiar nu merita cumparate nici la reducere.
Jucariile calitative si interesante nu cred ca vor fi reduse, sau cel mult apuca reducere dupa ce initial au fost marite preturile.
anya spune:
Nici macar nu trebuie memorate preturile. Intrati pe net, cautati produsul in magazinele on line si vedeti daca e vre-o diferenta semnificativa.
alex_andra spune:
Mai, ce sa zic, eu am prins reduceri super la carrefour.
de exemplu, am cumparat cu 500 de lei acest patut:
http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-1334/pat-barbie/
si mai am exemple, dar nu vreau sa para ca le fac reclama:)