reduceri de 1 iunie, unde?
Raspunsuri - Pagina 2
ch_dana spune:
Metro : 1-3 iunie, TVA cadou (voucher de cumparaturi) la laptopuri si TVA restituit (pe factura, la casa) la biciclete.
Cora : 1-3 iunie, 40% reducere la haine si incaltaminte copii, 50% reducere la jucarii.
De la Metro i-am luat de Paste (au avut o singura zi reduceri de 40%) jucarie de gradina, casuta + leagan + tobogan, a fost 900 RON in loc de 1500 RON.
Androix spune:
Dana, mersi de pontul cu metro, chiar suntem in cautare de bicicleta.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
alecxa spune:
Am fost la Carrefour, preturile sunt reduse cu 40%. La Lego, ceea ce ma interesa pe mine, preturile nu sunt umflate fata de piata.
Maine au la Cora 50%,sub forma de tichet, in limita a 6 produse.
ch_dana spune:
Andra, am scris eu mai sus la ce sunt reducerile. Dar cica-s de maine.
Androix, cu placere. Dar fiti foarte atenti, eventual spuneti-le la casa inainte sa va faca factura ca sunt reduceri. Noi avem o vasta experienta atat cu Metro, cat si cu Selgros, in reduceri care sunt la raft, dar la casa nu mai ajung...
alecxa spune:
Reducerile sunt la jucarii si la haine, mai putin lenjerie intima si ciorapi. Sunt reduse si articolele deja reduse prin promotii.
alex_andra spune:
Dana, tu spusesei de metro si cora, pe mine ma interesa carrefour :)
alecxa, mersi:)
Deci, sa purcedem la shopping
alex_andra spune:
am fost, am cumparat:)
fata de alti ani, oferta a fost tare slaba. noroc ca eu cam stiam ce vreau si m-am descurcat onorabil.
produsele care erau nmai ieftine, zilele trecute, nu au fost scoase la vanzare acum, pe raft. ar fi devenit mult prea ieftine :))
au ramas doar cele mai scumpe. la jucariile pe care le-am luat eu a meritat reducerea, adica nu au fost marite preturile, erau cele reale, de zi cu zi.