Licurici de ianuarie-februarie 2009 (167)
Raspunsuri - Pagina 9
Carmen_Marieta spune:
Salutare fetele,
am culcat mandra si ma alatur putin voua...
Cami La Multi Ani! Multa sanatate si cat mai multe bucurii si imliniri alaturi de cei dragi.
Alinuk din pacate nu am mai ajuns, din motive de sanatate la baieti: Stefan se simtea cam rau cand l-am luat de la gradi, iar tati a mers de urgenta la dentist! Incercam la urmatorul eveniment, oricum pozele vorbesc de la sine de atmosfera care a fost. Felicitari!
Eu sunt tare mandra, domnisoara mea cere "pipi" la olita, azi am avut doar un accident( pana acum) si ala din vina mea ca nu am auzit-o.., am fost afara cu chilotei.. sper ca in timp sa renuntam macar ziua la pampers..
Aveti careva un costum national pentru baiat( de imprumutat)? stefan are serbare si trebuie sa-l imbrac in costum national.. si am gasit pe net dar costa ceva si nu as da banii doar pt o zi..
alinuk spune:
Porumbitza
eu chiar te-am remarcat...si m-am uitat cu jind la burtica ta
esti o gravidutza tare dragutza
Imi amintesc ca m-am uitat la tine si in sala de spectacol...
evident ca nu te-am mai recunoscut...cand ne-am vazut noi in parc pe cand aveam bebei...erai o slabutza
nu ca acum ai fi grasa...dar nah, ai burtica aproape de termen
Sunt mai multe poze decat am pus eu pe albumul de pe flickr
e o arhiva pusa de Eleni (dureaza ceva descarcarea, a pus linkul acolo la sub)
O sa-ti trimit poza, o am acasa pe laptopul de acolo, nu mai descarc si la birou arhiva.
Carmen sanatate! sunteti bine acum?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
clip party 1 iunie
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk Porumbitza eu chiar te-am remarcat...si m-am uitat cu jind la burtica ta esti o gravidutza tare dragutza Imi amintesc ca m-am uitat la tine si in sala de spectacol... evident ca nu te-am mai recunoscut...cand ne-am vazut noi in parc pe cand aveam bebei...erai o slabutza nu ca acum ai fi grasa...dar nah, ai burtica aproape de termen |
pai eu cand ma vait ca am ditai burtoiu... si inca 8 saptamani
dc imi poti trimite poza ar fi super
am vazut si una cu robert (e cel cu tricou verde cu maneca lunga insa nu pot copia /downloada
32s
bpaula spune:
La multi ani Cami!!
Carmen sanatate lui Stefan!
Eu mai nou investighez ce inseamna viata in Germania, pfuu si asa comoda ma facusem si asa nu aveam chef de ceva ce sa imi tulbure linistea . Ma rog, vorba vine liniste cu 2 copii in casa.
Maine vine mami sa il ia pe Marius la ei 2-3 saptamani, sa primeasca aer de munte. Luna asta face pauza de la gradinita.
Carmen_Marieta spune:
Multumesc Alinuk,Paula. Acum suntem mai bine, tati o sa viziteze dentistul( si cred ca va costa ceva) iar Stefan de azi e la gradi, mai tuseste putin dar nimic ingrijorator.
Slava Domnului ca nu a luat si Elena.
cami_antonia spune:
fetelor sunteti niste dulci
multumesc mult de urari ttuturor
porumbita descrie si mie o zi din regimul tau
alinuk spune:
Asparagus am gasit scoica.
Vedem cum facem sa intri in posesia ei
pup mamici si licurici!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
clip party 1 iunie
Nimic nu-i intamplator!