Licurici de ianuarie-februarie 2009 (167)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor doreste careva sa se inscrie la un Happy Visit la o clinica stomatologica pt copii?

workshop pt parinti, consultatie gratuita pt copii..etc

sambata 16 iunie, ora 11

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

clip party 1 iunie

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

porumbita ai PM

FETELE
cine mai vine pe litoralul nostru vara asta sa ne vedem??????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cami am dat mail cu ce am de la institut; noi sper sa mai dam o fuga pana la mare, insa prefer la bulgari pt ca per total iesi mai ieftin

alinuk multumim, noi i-am facut control lui R acum vreo 2 luni; pana spre iarna nu il mai ducem (in principiu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Fetelor, in iulie sunt in Bucuresti cu copiii. Nu aveti chef de-o intalneala? M-as bucura mult sa va cunosc si personal!
Alinuk, merci mult de tot! Ai PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ioana eu zic prezent . Numai sa fie dupa 6 seara sau in week-end. Si pana pe 27 iulie ca atunci plecam in concediu.

Mergi la inceput

venim si noi dc e in wk sau dupa 6

doar sa fie in prima parte a lui iulie ca sunt in ceata rau cu data nasterii

Mergi la inceput

De ce esti in ceata? S-a schimbat ceva?

Mergi la inceput

am vb cu dr diabetolog de aici si i-am dat tabelul cu valori; nu imi recomanda insulina, zice ca nu e cazul de ea si sa raman cu regim si activitate fizica moderata; insa din ce mi a zis pyc si ce am gasit si eu pe net ca valori ar fi cazul.

azi am fost si la ginecolog; am facut ecografie, copilul la 32 de s si 3 zile are 2050g (la 30 sa sapt avea 1660, la 31 avea 1940)
a zis ca totul e in grafic, placenta, col, lichid, dimensiuni copil etc;
peste 10 zile ma cheama iar la ecografie; sa mai fac probabil nspe controale ...
zica ca in conditiile date (uter cicatricial+anemie+ diabet) sa optez tot pentru cezariana programata dupa sapt 38 si la reactia mea ca mi se pare prea devreme a zis si el ca de preferat dc totul e ok sa facem cezariana in sapt 39

Mergi la inceput

Sper sa fie ok pana la urma cu diabetul...daca ai incredere in dr asta mergi pe mana lui cu dieta si activitatea zilnica.

Si mie mi s-a propus cezariana tot dupa saptamana 38 insa am refuzat, desi Andra dadea semne ca nu mai creste. Am facut operatia la finalul celor 39 de saptamani, intram in 40.

Conteaza foarte mult o saptamana, cel putin eu am observat diferenta intre Razvi (nascut la 38 sapt) si Andra...Andra a fost mai puternica desi a fost mai mica decat Razvi, a luat sanul din prima.

Tinem pumnii sa fie Ok...hai ca nu mai e mult si o sa-l tii pe bebe in brate, sanatos si voios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cami noi venim la Mamaia intre 7 si 14 iulie.

ioana si eu sunt amatoare de intalnire, tot asa seara sau in weekend. Noi suntem in Bucuresti pana pe 6 iulie, apoi plecam o saptamana la mare, mai suntem intre 16 si 22 si apoi plecam in Italia.

Nadia va incepe de luni baletul!!!
Am vrut ieri sa o inscriu pentru la toamna, dar doamna a zis ca vrea sa faca o luna cu toti cei nou-inscrisi ca sa vada cine merge mai departe din toamna. Asa ca luni la 3 ne prezentam
Probabil ca va fi printre cele mai mici (mai sunt doar doua fetite de 3 ani, restul peste 4) dar doamna a zis ca o primeste datorita Ioanei, ca daca e la fel de buna ca sora-sa e bine sa inceapa devreme.

Ioana are duminica spectacol la Opera, fac Valsul Mireselor din Lacul Lebedelor. Iar de luni va incepe intensiv, in fiecare zi pana plecam in Italia.

Mergi la inceput