M-am saturat de Romani!!!
Raspunsuri - Pagina 5
escu spune:
Cred ca daca acelasi comentariu ar fi fost postat de un roman aflat in romania ar fi fost tolerat altfel. Orgoliul romanesc creste cand locatia userului este in afara granitelor tarii - doar o constatare trista dupa ani si ani de lectura pe forumul asta
Laura25 spune:
Pe mine ma deranjeaza generalizarile, atata tot. eu nu contest ca vecinii ei sunt naspa. Poate sa se planga de ei cat vrea (si eu m-am plans de ai mei la cateva subiecte) , dar de la o familie care ii este vecina si o deranjeaza la a declara plina de emfaza ca e satula 'de romani' si ca natia romana e de 'batuti in cap si ignoranti' ... apoi sa ma scuze, dar eu nu ma simt asa si fac parte din natia romana.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
maraki spune:
Coracora, ai fi vrut sa fie genul de petreceri care erau pe timpul tineretii parintilor tai. Am vrut sa iti spun ca petreceri in care sa asculti romante, nu se mai fac de x ani.
Raza de soare spune:
In loc sa incerci sa le spui/arati cumva ca deranjeaza, tu alegi sa jignesti toti romanii.
Urat!!
P.S.: Asa, ca un obraz finut ce ai, ar fi fost bine sa chemi politia in ultima instanta. Poate oamenii aia ar fi inteles, dar tu nu...repede, sa faci rau! Cat mai rau!! Ca-s romani!
Iar scuza altora (!), "lasati, e si ea nervoasa"...pardon, dar...nu merge.
Pentru moderatori: Personal, cand am folosit un termen neaos pentru rrom, am fost apostrofata imediat, dar acum cand suntem toti "batuti in cap si ignoranti" (uneori), nu se ia nici o masura???
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deceneus Unii "baga capul in nisip" si vad doar ce le convine, altii iau atitudine. |
si cum a luat atitudine?
a scris pe DC, a dat-o anonima peste mari si tari?
asta numesti tu "a lua atitudine"?
nu a incercat sa ia legatura o singura data cu "impricinatii", nu a reclamat la administrator, nu a sunat la politie, nimic. a scris pe forum!
Selene_Bunny spune:
Ai sa fii surprins, Deceneus, de cat de bine colaboreaza oamenii, indiferent de natie(!!) daca le explici omeneste cat te deranjeaza o actiune ´´vecineasca´´ de-a lor. |
Te inseli. Exista si oameni care nu fac parte din categoria mentionata de tine.
Daca au bani sa plateasca amenda, li se "rupe".
Mie, la al 3-lea sau al 4-lea mers la usa lor (dupa ce venisera jandarmii si platisera amenda), mi s-a raspuns cu "ce vrei, fetitzo, aici e legea strazii".
Sa nu mai spun ca au devastat apartamentul, a avut mama curajul sa intre, l-au devastat la modul smuls parchetul de pe jos, aruncat cu sticle, farfurii, cani in tablouri, spart geamurile, ba unul beat a cazut peste tevile de la masina de spalat, le-a rupt si ne-a inundat pe noi.
Era, intr-adevar, in perioada sarbatorilor de iarna, insa a fost horror.
Din putin se face mult - ajutor umanitar!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Deceneus spune:
A cerut o opinie la alti romani, despre ce si cum sa actioneze.
Urma sa faca ceva in functie de opinile de aici, si aici ati "pus-o cu spatele la zid".
Ia sa va vad cum il punti la zid pe Cristian Mungiu care a denigrat romanii in public si la stara mondiala!
Se poate interpreta si asa tema si filmul lui. Un popor de barbari.
Pe el de ce il felicitam? Pentru ca a luat un premiu si cu asta a arata ca avem si romani valorosi?
Vorba lui Laura "nu putem generaliza" nici cazul C Mungiu. Nu toti romanii suntem geniali.
Letitia1 spune:
Cred ca daca acelasi comentariu ar fi fost postat de un roman aflat in romania ar fi fost tolerat altfel. Orgoliul romanesc creste cand locatia userului este in afara granitelor tarii - doar o constatare trista dupa ani si ani de lectura pe forumul asta |
Exact, asa este. Cei ramasi in romania au impresia ca numai ei se pot bucura de privilegiul de a bestelui natia romana si romania. Daca esti plecat, nu mai ai parte de asa privilegiu.
Cite subiecte nu au fost despre vecini zgomotosi si prost crescuti, manelisti si nu s-a mai frosat nimeni ca au fost facuti cu oua si cu otet?
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Mie, la al 3-lea sau al 4-lea mers la usa lor (dupa ce venisera jandarmii si platisera amenda), mi s-a raspuns cu "ce vrei, fetitzo, aici e legea strazii". |
Mno, si tu ii cunosti pe vecinii Anielei?
Adica eu ma insel cand vorbesc in modul general, dar tu sigur ai dreptate cand crezi ca experieta ta neplacuta cu vecinii tai, e lege universala?
Rufus spune:
citat din mesajul lui Deceneus A cerut o opinie la alti romani, despre ce si cum sa actioneze. |
Eu n-am vazut asa ceva... Citim subiecte diferite, Deceneus?
Aniela vrea sa invete si e deranjata de zgomotele vecinilor galagiosi.
Nu cere nici un sfat (desi i se ofera), ci isi manifesta dezgustul pentru "manelele lor de rahat", "muzica romaneasca/tiganeasca", posibile "injuraturi romanesti", toane astea atat de "tipic romanesti", pentru ca, ca natie "avem o problema" din moment ce "din cateva zeci de apartamente romanii sunt cei mai nepoliticosi/ignoranti/galagiosi/etc".
Asta dezprob eu la mesajul anielei. Nu ca a fost deranjata si si-a varsat furia aici. O facem cu totii, din cand in cand. Sunt curios daca ar fi mai linistita cu niste vecini din Africa, pe ritmuri baluba. Ce zici, Deceneus? O deranjeaza galagia sau galagia de roman?
Rufus, Tora si iadele