M-am saturat de Romani!!!
Raspunsuri - Pagina 11
marius spune:
Hai deconectati-va un pic deja miroase a ars
Poate va ajuta imaginile de mai jos:
http://www.romleas.ro/antistress/
Enjoy!
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
buli spune:
off topic total: nu mi-e clar care-i majoritatea: tineri/adolescenti care au facut petreceri in surdina si nu au ascultat muzica favorita tare sau persoane cu memorie scurta
Letitia1 spune:
Citat: |
Nadaflorilor: nu stiu unde locuiesti de ai vecini englezi atat de speriosi si rabdatori, vecinii mei nu sunt si nici nu au fost speriosi deloc... parerea mea este ca in anglia datul cu informatia catre autoritati privind activitatea vecinilor e sport national, pe mine m-au raportat dupa o saptamana din momentul in care m-am mutat in locuinta sotului, vecina din fata era cu ochii pe usa noastra si cum pleca sotul de acasa, hop si ea la usa cu ciocanitul, daca nu i-am deschis niciodata s-a dus mot la politie si a dat cu informarea.."la apartamentul xxx s-a mutat una care nu pare de a noastra"...iaca... |
Eu nu stiu citi englezi get-beget stau in blocul ala, ca pare un bloc de emigranti, sint zeci de astfel de blocuri in jurul Londrei.
Aniela, eu m-as fi plins demult la landlord. De ce sa suferi in tacere?
ch_dana spune:
Cutiile lor craniene, fiind goale in interior, actioneaza ca niste rezonatoare mecanice. E singura lor modalitate de a-si procura placerea, neputand pe cale spirituala. |
Multumesc Capcaunule...sotul meu e uni d-asta cu "cutie craniana goala", genul care si-a construit singur amplificator (e pasionat de electronica) II place sa asculte muzica tare (Scorpions, Dire Straits, etc), eu sunt de acord cu Corina, nici mie nu imi place. Avem 2 sisteme in casa (JBL si Harman Kardon), nu a deranjat insa niciodata pe nimeni, cand a avut chef sa asculte muzica tare fie si-a pus castile, fie, acum la casa, si-a dus "jucariile" in subsol, unde si-a facut o camera a lui si nu deranjeaza pe nimeni.
Data viitoare cand generalizati...ma feresc sa calific cum, ganditi-va ca nu totul corespunde cu tiparul vostru de gandire.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui buli off topic total: nu mi-e clar care-i majoritatea: tineri/adolescenti care au facut petreceri in surdina si nu au ascultat muzica favorita tare sau persoane cu memorie scurta |
Lasa majoritatea.
Noi discutam despre persoanele cu memorie extrem de scurta.
Acelea care uita dupa o noapte ce-au facut in seara precedenta. Altfel nu se explica cum de unii dau petreceri zi de zi, s-auda tot blocul.
CorinaDani spune:
indiferent de muzica ascultata, consider ca nimeni nu are dreptul sa-si oblige vecinii (ma refer in general la cei de la bloc, insa nici la casa nu e totul roz, sunt persoane care scot boxele pe geam sau in curte, s-auda toata strada) sa-i asculte preferintele muzicale, cu volumul si basii dati la maxim, indiferent de ora si zi. legea 61 e destul de clara in aceasta privinta. nu este vorba numai despre respectarea orelor de liniste, ci de a nu deranja vecinii, nici in timpul zilei, nici in timpul noptii. am toata intelegerea fata de cel care vine si anunta din timp ca in ziua/seara respectiva are petrecere si o sa faca ceva galagie. prefer sa ma duc sa dorm la mama sau la soacra si sa nu-mi fac nervi din cauza ca nu pot sa dorm. insa cand muzica/basii se aud mai tot timpul, la orice ora din zi si din noapte, e prea mult. ma deranjeaza si reactionez. am si eu dreptul sa pot sta in casa in liniste sau sa pot dormi fara sa-mi salte perna de sub cap in ritmul basilor.
probabil sunt printre putinii care a chemat politia cand pustanul din vecini s-a trezit sa organizeze petrecere ad-hoc, la ora 2 noaptea, in timpul saptamanii. si nu o singura data. pentru ca familia respectiva e certata cu bunul-simt, nu m-am dus la usa lor sa-i rog sa inceteze, ci am chemat echipajul de politie. problema a fost rezolvata pe loc.
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Letitia1
Eu nu stiu citi englezi get-beget stau in blocul ala, ca pare un bloc de emigranti, sint zeci de astfel de blocuri in jurul Londrei. Aniela, eu m-as fi plins demult la landlord. De ce sa suferi in tacere? |
cel in care locuiam eu nu era de imigranti, eram singura fiinta omeneasca de alta natie decat englezeasca
si nu stiu daca sa ii zic bloc sau casoi...era un casoi cu 3 scari si cate 4 apartamente pe scara (parter si etaj 1)
...intre timp ne-am mutat
capcaunul spune:
citat din mesajul lui ch_dana Data viitoare cand generalizati...ma feresc sa calific cum, ganditi-va ca nu totul corespunde cu tiparul vostru de gandire. |
Inainte de a degeneraliza, citeste fiecare raspuns in context! Din postarea mea se intelege foarte clar: cutiile craniene goale apartin celor care-si deranjeaza constant vecinii. Iar despre acestia NU am nicio retinere in a-i califica cum i-am calificat. Si sa le trimit politia pe cap, cum am si facut-o odata (cand petrecerea a degenerat intr-o sarba pe la 2 noaptea de se zguduiau toate etajele).
Cat despre audiofilii cu bun simt, tot respectul meu! Am stat ani de zile acolo unde era cea mai mare densitate de amplificatoare audio pe metru patrat din Romania si totusi somnul era somn. Pentru ca ne respectam intre noi.
maraki spune:
citat din mesajul lui bird70 Maraki, mi se pare de foarte prost gust sa lasi copilul adolescent sa terorizeze vecinii cu muzica. Si eu am copil adolescent si are o gasca, le place muzica dar sunt foarte educati si nu fac scandal sa deranjeze vecinii. E adevart ca niciunul nu sta la bloc. Dar si la casa daca dai muzica foarte tare deranjezi. Pentru asta exista cluburi, daca vrei sa faci o petrecere poti inchiria o sala sa se distreze tinerii pana nu mai pot. In rest, pot asculta muzica la casti. Mi se pare foarte nasol sa-i vibreze cuiva apartamentul ca tu ai nu stiu ce boxe grozave si nu iti permiti sa te muti la casa. Ce vina are vecinul ala? si de ce trebuie sa suporte asa ceva? Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper |
Bird nici un parinte nu isi lasa copiii sa asculte muzica foarte, foarte tare. Eu asteptam sa plece parintii la sv si atunci profitam.Ce am scris mai sus, este punctul de vedere al adolescentilor, m-am pus in pielea lor si mi-am adus aminte ce faceam eu la varsta lor. Asa fac mereu, ma gandesc cum eram eu la varsta lor si nu apar conflicte intre generatii. Dar voi santeti total impotriva muzicii ascultata tare! Nu aveti intelegere absolut deloc si nu pot sa cred ca nimeni din cei care afirma ca nu este ok, deci repet, nu cred ca toti care afirmati asta, nu ati ascultat in adolescenta sau la petreceri facute acasa, muzica data tare. Scriem asa sa umplem randurile....
maraki spune:
citat din mesajul lui cristoiu maraki, fara suparare, este "sunt" nu "sant". "sint" e ala vechi cu i din i - nu de alta dar eu tot citesc sant ca shantz |
Cristoiu nu ma supar. Pe vremea cand am facut eu scoala, nu se scria sunt iar dupa revolutie sint se scria sant iar mai incoace s-a transformat in sunt. Deci....asa cum se scria nici un despartit iar azi se scrie niciun....scriu cum sant obisnuita mai ales ca sant plecata din tara de atatia ani. Tot cum mi s-a parut foarte aiurea cand am venit in Ro anul trecut dupa 7,5 ani si auzeam la tot pasul in loc de la revedere, o zi buna.