M-am saturat de Romani!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki
dupa revolutie sint se scria sant

niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Maraki,
mi se pare de foarte prost gust sa lasi copilul adolescent sa terorizeze vecinii cu muzica. Si eu am copil adolescent si are o gasca, le place muzica dar sunt foarte educati si nu fac scandal sa deranjeze vecinii. E adevart ca niciunul nu sta la bloc. Dar si la casa daca dai muzica foarte tare deranjezi. Pentru asta exista cluburi, daca vrei sa faci o petrecere poti inchiria o sala sa se distreze tinerii pana nu mai pot. In rest, pot asculta muzica la casti.

Mi se pare foarte nasol sa-i vibreze cuiva apartamentul ca tu ai nu stiu ce boxe grozave si nu iti permiti sa te muti la casa. Ce vina are vecinul ala? si de ce trebuie sa suporte asa ceva?

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Bird nici un parinte nu isi lasa copiii sa asculte muzica foarte, foarte tare. Eu asteptam sa plece parintii la sv si atunci profitam.Ce am scris mai sus, este punctul de vedere al adolescentilor, m-am pus in pielea lor si mi-am adus aminte ce faceam eu la varsta lor. Asa fac mereu, ma gandesc cum eram eu la varsta lor si nu apar conflicte intre generatii. Dar voi santeti total impotriva muzicii ascultata tare! Nu aveti intelegere absolut deloc si nu pot sa cred ca nimeni din cei care afirma ca nu este ok, deci repet, nu cred ca toti care afirmati asta, nu ati ascultat in adolescenta sau la petreceri facute acasa, muzica data tare. Scriem asa sa umplem randurile....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
http://www.dropshots.com/maraki6
mami cu Angelo ( 29 Dec. 2005 )

uite ca eu una n-am facut nici una, nici alta.
ca adolescenti, eu sau fratele meu nu puteam asculta muzica tare pentru ca aveam vecini care imediat ne parau parintilor. bine, nici n-aveam la ce sa ascultam, singura "scula" muzicala din casa era un prapadit de radio-casetofon. dar chiar si asa, aveam grija sa nu deranjam vecinii, pentru ca asa am fost educati, asa procedez si in prezent.
iar petreceri cu muzica la maxim nu am facut acasa, la parinti. niciodata. daca se punea muzica la aceste petreceri (de revelion, de ziua cuiva din familie), era la un nivel normal, ca sa ne si putem intelege unii cu altii cand discutam. si oricum, era muzica buna, de calitate, inca se mai asculta si acum.

parintii mei sunt si genul de oameni care ne-au batut la cap toata copilaria : "sa nu te duci acasa la colegi, sa nu aduci pe nimeni in casa, daca vrei sa mergi la colegi sau sa-i aduci acasa, o faci cand sunt si parintii acasa. sa n-aud de la vecini ca ai facut cine stie ce, sa-mi crape obrazul de rusine, etc. "

pentru tineretul de astazi, par a fi conceptii invechite si ridicole.
in ziua de astazi multi tineri nu au habar si nici nu-i intereseaza ce inseamna respectul pentru parinti, profesori, lege, persoane in varsta, etc. cica e democratie si "poa' sa faca ce vrea muschiu' lor".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:

niciodata.

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Nu stiu de unde le scoti. Litera i de la imparat a inceput sa se scrie dupa revolutie cu a de la lamaie dar niciodata la inceputul cuvantului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:

niciodata.

asa e, dupa revolutie s-a modificat modificarea si au bagat a din a, in loc de i din i, si sint s-a schimbat direct in sunt. de aici bulibaseala cu scrierea aiurea.

jen, cunosc si imi asum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Maraki,
mi se pare de foarte prost gust sa lasi copilul adolescent sa terorizeze vecinii cu muzica. Si eu am copil adolescent si are o gasca, le place muzica dar sunt foarte educati si nu fac scandal sa deranjeze vecinii. E adevart ca niciunul nu sta la bloc. Dar si la casa daca dai muzica foarte tare deranjezi. Pentru asta exista cluburi, daca vrei sa faci o petrecere poti inchiria o sala sa se distreze tinerii pana nu mai pot. In rest, pot asculta muzica la casti.

Mi se pare foarte nasol sa-i vibreze cuiva apartamentul ca tu ai nu stiu ce boxe grozave si nu iti permiti sa te muti la casa. Ce vina are vecinul ala? si de ce trebuie sa suporte asa ceva?

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Bird nici un parinte nu isi lasa copiii sa asculte muzica foarte, foarte tare. Eu asteptam sa plece parintii la sv si atunci profitam.Ce am scris mai sus, este punctul de vedere al adolescentilor, m-am pus in pielea lor si mi-am adus aminte ce faceam eu la varsta lor. Asa fac mereu, ma gandesc cum eram eu la varsta lor si nu apar conflicte intre generatii. Dar voi santeti total impotriva muzicii ascultata tare! Nu aveti intelegere absolut deloc si nu pot sa cred ca nimeni din cei care afirma ca nu este ok, deci repet, nu cred ca toti care afirmati asta, nu ati ascultat in adolescenta sau la petreceri facute acasa, muzica data tare. Scriem asa sa umplem randurile....

uite ca eu una n-am facut nici una, nici alta.
ca adolescenti, eu sau fratele meu nu puteam asculta muzica tare pentru ca aveam vecini care imediat ne parau parintilor. bine, nici n-aveam la ce sa ascultam, singura "scula" muzicala din casa era un prapadit de radio-casetofon. dar chiar si asa, aveam grija sa nu deranjam vecinii, pentru ca asa am fost educati, asa procedez si in prezent.
iar petreceri cu muzica la maxim nu am facut acasa, la parinti. niciodata. daca se punea muzica la aceste petreceri (de revelion, de ziua cuiva din familie), era la un nivel normal, ca sa ne si putem intelege unii cu altii cand discutam. si oricum, era muzica buna, de calitate, inca se mai asculta si acum.

parintii mei sunt si genul de oameni care ne-au batut la cap toata copilaria : "sa nu te duci acasa la colegi, sa nu aduci pe nimeni in casa, daca vrei sa mergi la colegi sau sa-i aduci acasa, o faci cand sunt si parintii acasa. sa n-aud de la vecini ca ai facut cine stie ce, sa-mi crape obrazul de rusine, etc. "

pentru tineretul de astazi, par a fi conceptii invechite si ridicole.
in ziua de astazi multi tineri nu au habar si nici nu-i intereseaza ce inseamna respectul pentru parinti, profesori, lege, persoane in varsta, etc. cica e democratie si "poa' sa faca ce vrea muschiu' lor".

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Total gratuit ai specificat ca ati fost educati de parinti sa nu ascultati muzica tare. Doar am spus ca nu parintii ne lasau pe noi, tocmai ca toata copilaria mea o auzeam pe mama spunand tatalui meu " da-l mai incet " chiar daca era la un volum care in nici uncaz nu ajungea pana la vecini.

Mergi la inceput

Maraki are oarecum dreptate, sa ridice mina sus cui i-a pasat in adolescenta de timpanele vecinilor. Eu tin minte ca dadeam ture pe la vecini sa ii anunt ca am petrecere si imi ceream scuze in avans, si incercam sa dau muzica mai incet, dar la cum rasunau blocurile de BCA, sunt convinsa ca nu dormea nimeni. Adolescentii sunt in general egocentristi, egoisti, asa este de cind lumea. Ca adulti suntem altfel, mai responsabili, ne integram in societate si regulile ei, nu mai suntem anti-curent.

Daca petrecerea era data de niste adulti, atunci sunt niste nesimtiti fara educatie (asa suna din povestea anielei). Indiferent ca asculta manele, ADAC sau romante. Mie nu imi plac nici unele nici altele. De gustibus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu
Indiferent ca asculta manele, ADAC sau romante.

ACDC

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu
Indiferent ca asculta manele, ADAC sau romante.

ACDC

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

ca sa vezi, se deduce logic ca am probleme cu masina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

off topic:
eu n-am avut nevoie de amplificatoare. Dupa ce a plecat mama la servici la 5 AM, mi-am luat vioara si am iesit pe balcon sa exersez pentru primul exam de instrument!
Am bagat in disperare 3 blocuri cu 3 scari!!!

on topic: eu o inteleg pe aniela, uitati-va si aici pe forum cat de repede se fac generalizarile, se pun stampilele, d-apoi intr-un mediu unde deja spranceana e deja ridicata la auzul unui accent mai altfel?!

gradina mea da in gradina unui alt roman. proprietatea lui valoreaza de vreo 4-5 cat a mea... are cred un ar de teren. Ii vin in vizita la fiecare sf de saptamana familii cu multi copii. Se joaca, chiuie, se face focul, e galagie. Dar nu cat sa ma faca sa intind mana dupa telefon. Legea aici spune ca daca nivelul de sunet deranjeaza, nu conteaza ora. Dar vecinii de pe partea mea de strada se refera deja la ei ca "romanii care petrec mult"

aniela, suna la superintedent si reclama. e obligat sa rezolve!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

He hei, oameni galagiosi sunt peste tot. La o strada de noi, langa casa mamei sotului e o casa inchiriata in totalitate studentilor. Canadieni, sau ma rog, albi :D sa vezi acolo, mai ales ca au si piscina... cat am stat acolo vara trecuta noapte de noapte era petrecere. Dar asa faceam si noi in camin pe de alta parte, asa ca mi s-a parut normal. Sunt tineri o data in viata.

In coltul nostru de lume, noi suntem aia galagiosi cu copiii care tipa, rad, se cearta, striga dupa mama din capatul celalalt al gradinii... In rest, avem o gramada de batranei pe langa noi. Care cred ca sunt destul de stresati de noi, dar pana la urma si eu ai fost copii candva. Ghinion ca pe vremea lor copiii trebuia sa stea smirna si sa nu scoata un sunet :) imi povestea un batran austriac zilele trecute.

Nu se compara situatiile ce-i drept, dar ma amuz sa vad ca nimeni nu facea petreceri salbatice in adolescenta :) Noi faceam. Si adolescentii vecinilor faceau. Si uneori ascultau muzica f tare si in cursul zilei. Sunt sigura ca (noi adolescentii din bloc) i-am dus la disperare pe vecini, insa nici unul nu si-a pus problema sa faca reclamatie. Cred ca exista alt gen de toleranta pentru tineri pe atunci, sau poate metallica le suna pe atunci mai bine decat le suna acum manelelele :)

yup, stiu, tare nesimtiti eram. groaznic.

Sa alegi îndoiala ca filozofie a vietii e ca si cum ai alege nemiscarea ca mijloc de transport. (YM)

Mergi la inceput