pt lista
Citat: |
citat din mesajul lui noi2 Si las si datele mele pentru listuta: noi2 / 29 ani / AMH 0,16/ 05 septembrie punctie donatoare ovocite/ 08 sau 10 septembrie ET. |
Amalia dl Mamas face si cu embrioni donati ?
Fetelor am dat reply cu rosu la datele pt lista sa nu se piarda, mi-e mult mai usor dc le treceti cu rosu . Cred ca la sf de cap fac actualizarea listei.
Ma bufneste rasul cand citesc "gogoasa", "dodoasca" si apoi spuneti ca ii dati "Divina" , eu ii zic "panseluta" sau "zambiluta" .
Sandy sunt pe tusa pana la sf lui iulie, tot cu ei incerc 1-2 inseminari pe CM natural, mi-am verificat trompitele si sunt bune. Dc nu reusesc incerc un minifiv la Byogenesis dar nu stiu dc au ce-mi tb mie. Imi storc creierasul cum sa fac sa nu mi se sparga foliculul sub pregnyl dc fac pe CM natural inseminari. Dc nu reusesc pana la sf anului ma inscriu la embrio donati blonzi cu ochi albastri. Problema la mine este ca exista posibilitatea sa am o gena care da avort, deci dc am aceasta gena degeaba fac cu embrio donati
Sper nu iubita nu face cu embrio donati l am intrebat in caz ca vrea cineva sa stie
amalia tsakoniati(matusa)