FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 20

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

Multumesc matusica

Mergi la inceput

Bichi, multumesc pentru raspuns!
poti sa-mi dai mai multe detalii?
trebuie sa scriu mail la clinica despre problemele noastre de infertilitate si ei cauta donatoarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Bichi

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Amalia, m-am gandit si la clinica din Atena.
Nu ne-am decis inca la ce clinica o sa facem FIV-ul cu ovule donate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

BICHI absolut absolut, azi am fost si am facut tamponul vaginal maine merg la masurarea endometrului si ii cer si tratament doctorei pentru dodoasca.
Vroiam sa te intreb maine e ziua 14 de divina, deci maine dimineata iau a 14 pastiluta si dupa ma duc la masuratoare sau maine iau a 14 pastiluta si ma duc poimaine?? tu cum ai facut?
Eu iam zis gabrielei ca ia i-mi zisese sa fac pe 11 la inceput care ar fi ziua 17 dar eu iam propus sa fac in ziua 14 si in ziua 17 sa fac histeroscopia ca dupa sa plec catre italia sa am timp sa iau rezultatul de la trombofilii si tsh inainte de a incepe tratamentul propriuzis, iar cand iam facut propunerea a fost de acord cu ziua 14, de aceea te intreb tu cum ai procedat in ce zi ai facut...

FUMI bine ai venit in clubul nostru cel vesel.

fetele o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Buna din nou,
as avea o intrebare. Ma gandesc sa caut cazare in Viena si sa folosesc trenul sau autobuzul pana la Brno in zilele punctiei si ET. A mai ales cineva varianta aceasta? Considerentele ar fi urmatoarele: bilet avion mai ieftin pt Viena decat Praga, cazare ceva mai ieftina, 120 km intre Viena si Brno. A folosit cineva liniile de autocar Student Agency? Sunt intr-o maaaare indoiala...

Si las si datele mele pentru listuta:
noi2 / 29 ani / AMH 0,16/ 05 septembrie punctie donatoare ovocite/ 08 sau 10 septembrie ET.

Pup! O zi frumoasa frumoaasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Buna fetelor,

Mi-e rusine de mesajul anterior Am scris de pe tel si a iesit o ciorba dar sper ca nu v-am suparat tare. Promit sa nu mai scriu niciodata de pe mob sau cel putin sa vizualizez inainte
Ce mai faceti voi? Mie mi-e o pofta sa ma gravidesc de imi curg balele de cate ori vad un bebe sau un copil

Da Bichi mai am un pic...nici nu-mi dau seama cand a trecut timpul..M-am programat in februarie si mi se parea o vesnicie pana in iulie. E drept ca speram ca intre timp sa se intample o minune si inca mai sper. Oricum si daca se intampla la Brno tot minune va fi
Miracol- e bine chiar daca te duci spre donate sa iti repeti tot. Iar la tiroida fa si un eco. Spun asta nu pentru ca vreau sa ma amestec ci pt ca eu sunt patita -aveam anlize normale (TSH, T3 si T4, anticorpii) si la eco m-am trezit cu un nodul si aspect de tiroidita cronica (necazurile prin care trecem noi de-a lungul vietii se aduna in tiroida. Tiroida poate dicta raspunsul(sau lipsa lui) la o stimulare ovariana dar poate dicta si un raspuns bun la FIV
Ella bafta multa -atunci vei pleca din Brno chiar cand ajung eu iar eu voi pleca chiar cand va ajunge Ivisor; Sa dea DD sa fie un drum cu noroc si bebei la termen
Sper tu cand incerci din nou? Te duci tot acolo dupa ce ai patit cu ei?
Amalia inteleg ca septembrie e luna ta

Va doresc o zi minunata si va pe toate fara sa mai insir.
Dorinta tu cand pleci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Noi 2 vad ca septembrie e si luna ta asa ca tu si Amalia o sa va graviditi aproape in acelsi timp
Poti sa te cazezi in Viena -eu am parcurs drumul acesta Viena -Brno si se face cam in 2,5-3 ore. Deci nu e imposibil ce iti propui tu. Totusi pentru ET poate ca ar fi mai bine sa te duci cu o seara inainte in Brno sa nu fii obosita deja cand te duci sa faci cunostinta cu bebeii si sa-i iei acasa.
Eu tot prin Viena voi merge dar vom sta in Brno si vom face mici deplasari la Praga in cele 3-5 zile dintre punctie si ET

Te pup
Sandy

Mergi la inceput

Da fetelor septembrie este luna mea august luna lui Miracol a mea deabia astept sa o intilnesc mi e asa de draga a zis cineva ca noi o sa ne gravidim amindoua doar ca eu o voi duce de minuta sa se gravideasca si voi trai cu intensitate experienta ei fetelor va doresc ce imi doresc si mie si la anul sa deschidem un topic cu gravidute cu ovo donate

Mergi la inceput

Fumi iti stau la dispozitie cu orice informatie pe clinica Neogenesis la altele nu am informati deobiciei imi urmmez instinctul si nu dau gres la clinica asta am mers din instinct si cind am facut cunostinta cu medicul si mi a mai zis ca il chiama si Mamas am ramas surprinsa are un nume predestinat dimbata recuta cind am fost era plin de cupluri care faceau fiv cu ale lor sau donate si toti erau trimisi de alte cunostinte care ramasesera gravide cu el ii se spune doctorul de gemeni si tripleti

Mergi la inceput