FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 20
Raspunsuri - Pagina 18
sper spune:
Fetelor voi ati uitat sa-mi mai dati date pt prima pag iar eu am uitat sa mai actualizez lista O fac zilelea stea asa ca "ingramaditi-va" la dat date
dannyM spune:
Buna dimineata fete dragi!
Criena,pachetul cu medicatia o sa ti-l trimita ei(e vb de clinica Unica)
Cat priveste plata,noua nu ne-a cerut nici un banut ca avans.Au spus ca platim totul in ziua transferului,inclusiv medicamentele si taxa postala.
Revin si eu cu noutatiDe astazi incep tratamentul cu Progyluton si nu cu Divina,deoarece nu mi-a sosit pachetul de la clinicaDeh,daca m-am mutat departe...pachetul cred ca vine pe jos prin desertsau l-o fi mancat vre-o camila..
Mi-au gasit si 3 donatoare,am ales o studenta la biologie de 22 anisori cica ff frumoasa si isteataPrin urmare fetele intru si eu in linie dreapta catre marea realizarePe 15 august am marea intalinire cu bebeii!Pana atunci sper din suflet ca totul sa fie bine.
O sa va tin la curent cu tratamentul pentru fetele care vor sa stie pas cu pas medicatia pe ciclu natural.
Fetele,e o caldura in Dubai de numa,numa.Ne-au anuntat de la guvern sa nu ne facem full-ul la masini deoarece temperaturile ajung in curand la 55 de grade la umbra.
Va pup cu drag pe toate!!
sper spune:
Danny multa bafta!! Transferul tau nu va fi chiar pe CM naturat pt ca iei estrogeni.
Amalia unde esti? Te mai mananca gogosica? Du-o la control, nu te trata de capul tau pt ca vei face FIV.
amaliaro spune:
Buna dimmi!
Sper gata gogosica l am sunat pe medic si i am zis ce si cum si a fost deacord cu ce iau
vad ca fetele sunt in linie dreapta BAFTA!!!
amalia tsakoniati(matusa)
fumi spune:
hello fetele,
ma primiti si pe mine?
va citesc de multa vreme, dar nu am scris pana acum.
am 36 ani, AMH<0.1 #956;g/L si doctorii ne-au spus ca am avea o sansa cu ovule donate.
am facut o inseminare anul trecut la Szeged si acum vrem sa incercam un FIV cu ovule donate.
fumi spune:
Bichi, am vazut ca ai facut FIV-ul la Unica si nu sunt liste de asteptare.
Poti sa-mi spui te rog cand ai scris mail la clinica si cat a trecut pana la FIV?
trebuie platit avans la clinica?
multumesc,
Gaby
amaliaro spune:
Fumi bine ai venit in clubul nostru vesel si sedere cit mai scurta si sa ti se implineasca visul sa iti ti copilul in brate
amaliaro spune:
Gravidutelor as dori sa ne spuneti cum ati pregatit voi endometru inainte de ET si ce alte fructe sau ce ai mai mincat sa ajutati endometru sa fie ok
amaliaro spune:
Loanaaaaaaaaaaaaaa unde esti totul este ok cu nepotelul meu tu cum esti?ne ai parasit acum cind avem nevoie de experienta ta hai mai da un semn
Bichi spune:
Buna fetelor!
Fumi bine ai venit in clubul nostru si te asteptam si cu vesti pozitive!
Incepi tratamentul cu urmatorul ciclu dupa ce-ti ajunge pachetul cu Divina. Se ia aceasta pilula pt. 21 de zile, iti vine ciclul si apoi incepi terapia de preparare a endometrului pt. transfer (alte 15 sau 20 de zile). Deci totul depinde de tine cat de repede te pui de acord cu clinica prin mail si sosirea pachetului cu medicamente.
DannyM si donatoarea mea are tot 22 de ani si e studenta! imi pare bine ca te apropii usor, usor de indelinirea visului tau!
Criena Nu am trimis avans la clinica, am platit totul cu carte de credit la transfer ( astfel cu acesta clinica se economiseste si nu putin, vazand comisioanele pe care le iau bancile la transferuri!)
Amalia iubita eu am eliminat inainte de transferuri ANANASUL si PATRUNJELUL, pt. ca citisem ca provoaca avorturi, si folosesc putine condimente: ardei iute, cimbru, salvie, rozmarin si timo.
Ella ai grija de gogosica, caci te apropii de transfer si loc trebuie sa fie caldut si curat pt.
Cocolino pufoasa, asteptam sa ne spui rezultatele la testul combinat!
toate fetele!