FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 20
Raspunsuri - Pagina 12
criena spune:
Pai, povestea mea este cam asa : 2 inseminari si 2 FIV-uri . Drama este ca nici macar nu au "produs|" o sarcina, iar AMH-ul facut in primavara este catastrofal : 0,33. De aceea , am fost sfatuiti sa mergem pe varianta donatelor. In martie am fost indrumati prima data , dar mi s-a parut ireal, dupa care sambata si luni alti doi medici ne-au spus acelasi lucru si de marti sunt pe net in cautare de informatii despre acest lucru. Am scris la Reprofit si ne-au raspuns a doua zi cand au si avansat o data la care ar fi disponibili(oct-nov). Astazi am scris si la Unica , sa vedem ce-or sa ne spuna si astia.
Pana una alta as vrea sa stiu mai multe despre trat pe care ar trebui sa-l primesc eu. Aud vorbindu-se despre Divina. Ce este asta? Cat de vechi tr sa fie analizele? (eu le am de un an)...
Hai ca e tarziu si devin plictisitoare
Looana spune:
Buna dimineata !
Referitor la clinica( ma refer fetelor noi) si eu am scris la toate clinicile din Cehia si cei mai rapizi au fost Reprofit,Unica, si PFC si sincer parca atza ma tras sper Reprofit desi eu oxcilam spre PFC din cauza embriologului ,dar a fost sa fie Reprofitul pt ca imediat m-am trezit cu formulare de complectat dupa care cu raspusul lor....asa ca am lasat totul la voia sorti .Eu zic ca poate norocul vostru poate fi acolo,lasa-ti demersurile cu mai multe clinicile sa curga la urma vedeti voi spre care simtiti ca va face cu ochiul mai mult,acela este destinul.Si eu eram ametita rau ca nu stiam incotr-o sa-o iau pina la urma am ales Reprofit.
Unica este la fel o clinica buna,citisem desprea ea la englezi pe forum....dar PFC mi-sa parut Nr.1 numai ca e mai scumpa 6000€plus medicamentatia,plus ca mai e una la fel de buna Cuba.La PFC nu au lista de asteptare cica maxim 2 luni cit decurg formalitatile si tratamentul pina la ET.
Smaick tu ce mai faci? Parca ai embrioni ramasi,cind mergi la ei?
Ella tu cu cine faci ,parca cu reprofit? Esti pe linie dreapta deja abia astept sa te vad,simt ca tu vei fi mamica de
Fetelor eu am ruptura de perineu ,parca asa se numeste,noroc ca sarcina mea este fixata normala sus ,nu ma apasa pe vizica dar cind stranut este imposibil sa nu scap 2-3 picaturi de pipi,sper sa nu se agreveze mai tare in sarcina,eu as vrea sa nasc natural dar daca e sa fie cezariana cred ca ar fi mai bine ca mi-ar rezolva si problema cu muschiul acesta deodata.In rest eu sunt ok ma omoara arsurile dar sunt acceptabile mai rontzai cite ceva si mai trec pe moment le suport eu si lunile urmatoare.
Fetelor va pup pe toate gravidute, viitoare gravidute ,eu va citesc zilnic sa stiti sunt pe aici cu voi,va doresc un frumos sfirsit de saptamana
Looana
+17
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
amaliaro spune:
Buna dimi fetele
acum am venit de la clinica si :endo 8.1 uter 62+33+40mm e bun endo?
Loanasper sa iasa totul bine si sa fiti sanatosi sa ai grija de nepotel
ma ouoicesc pe toate
amalia tsakoniati(matusa)
amaliaro spune:
pupicesc
apropo erau cam 15 cupluri azi la clinica faceai fiv si ii ziceau doctorul de tripleti si gemeni ca ori ce fiv face ies gemeni sau tripleti
amalia tsakoniati(matusa)
Looana spune:
Matusico Amalia,vezi stia mama dece -si facea griji unde pune caruciorul pt gemeni stie ea ce stie,presimte are un instinct
Looana
+17
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
miracol11 spune:
buna fetelor...
amaliaro, iubita ma bucur pt endo tau....mai stii cand imi ziceai luna trecuta ca era de 1??...deci e super ok zic eu...acuma du-te inainte cu tratamentul....ce a zis medicul de durerile ce le-ai avut?au fost normale?...si eu am un sentiment ca vei avea gemenasi!!!te pupacesc
Looana, ai grija de tine iubita si de prichindel...nu conteaza cum nasti...important e sa fiti amandoi sanatosi!!
si eu ma gandesc ce clinica sa aleg...medicul meu de aici mi-a zis de o clinica din Praga cu care ei colaboreaza...dar care??ca nu stia numele din cap...si i-am zis ca sunt mai multe in Cehia...el zicea ca daca ma pregateste de luna viitoare in septembrie-octombrie pot sa am et!...acuma sa vad ma duc la control dupa 10 iunie sa vedem ce decidem...
va pupacesc pe toate!aveti grija de voi si weekend placut!
tannoo25 spune:
fetelor, un dr (neurolog) la clinica de neurologie pediatrica "al obregia" imi puteti recomanda?
smaick spune:
buna fetele
looana da, mai am 3 embrioni inghetati individual . as putea sa fac 3 ET dar de data asta am sa insist sa fac primul ET cu 2. tie nu iti este frica sa nasti natural? ma refer la varsta...
amaliaro eu zic ca e ok endo, el oricum mai creste
miracol se pun rotitele in miscare si la tine
cocolino ma bucur ca e ok bebe, te asteptam in continuare cu vesti
ella43 spune:
LOOANA i-mi pare rau pt ruptura de pperineu ai grija cum te tratezi, eu stiu de la mama ea a avut ruptura de perineu cand era gravida cu mine si mai spre batranete ia cam cauzat in sensul ca daca avea nevoie la baie si nu era acasa era pe strada nu putea sa tina era musai sa ajunga imediat la o toaleta asa ca eu zic ca daca prin cezariana se ajusteaa mai bine faci ceariana ca sa rezolbi 2 chestii dintrun foc, ma bucur ca sunteti bine chiar daca nu inteleg de la ce ai arsuri mai iei progesteron?? ca daca ai arsuri acum pe la 7 luni cand deobicei au femeile gravide arsuri atunci tu cum vei fi chiemi pompierii sa stinga sper sa nu.
Eu fac la unica pt ca reprofit nu au gasit inca embrioni pt mine si poate cand ati facut voi cei de la reprofit nu erau asa ocupati dar dupa publicitatea care i-ati facut aici acum or fi ffff ocupati, si de aceea listele de asteptare sunt mai lungi.
COCOLINO deja ai ajuns la morfofetala?? doamne ce repede a trecut....ma bucur ca aveti dimensiuni normale si ca sunteti bine.
AMALIARO si cand incepi ce tiau zis??
BICHI deci mie ar trebui sa-mi vina cm tot pe 21 ca luna trecuta si atunci se incepe tratamentul propriuzis nu??? din prima zi de ciclu de data asta nu ca luna trecuta din a 5 zi de ciclu.... pup burtica dubla.
week-end fericit si linistit fetelor