Bine v-am gasit mamici!

Bine v-am gasit mamici! | Autor: roxiuca

Link direct la acest mesaj

Eu sunt mamica unui bebe nazdravan si smecheras, in varsta de 7 luni, si m-as bucura mult sa fac cunostinta si sa discut cu mamici de copilasi de varsta apropiata pruncusorului meu sau mai maricei. Tocmai ce m-am inscris pe acest forum, desi, de mult timp urmaresc discutiile dintre mamici si, adesea, ma ghidez in misiunea de crestere si ingrijire a bebelusului meu folosind informatiile pe care le gasesc aici, care mi se par extrem de utile si interesante, iar de multe ori intru pe acest forum atunci cand bebelusul meu se confrunta cu o noua "problema" sau trece printr-o anumita faza a dezvoltarii, pentru a vedea daca si alte mamici si bebici au intampinat aceleasi situatii si, mai ales, pentru a afla cum le-au depasit..Eu sunt din Sibiu, in eventualitatea ca exista si mamici din Sibiu pe forum, dispuse sa palavrageasca cu mine despre bebeii lor...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Bine ai venit Roxiuca! Desigur asa cum ai observat aici gasesti sute de experiente ale altor parinti si copii. In egala masura ai posibilitatea de a-ti impartasi propriile experiente cu ceilalti.
Sunt mamici si din Sibiu dar sunt mamici de peste tot. Asa incat cum se zice:

Enjoy it!

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput