Prieteni dragi(3)(split)
Raspunsuri - Pagina 2
sanziana27 spune:
Tot citesc topicul asta si m-am gandit in nenumarate ori:eu cum reactionez acum, cand sunt pusa intr-o astfel de situatie, cum am reactionat, cum voi reactiona.....vrea cineva sa-ti vina in vizita (prieteni)
Eram gravida si ne-am pomenit cu niste prieteni ca vor sa vina la noi in wkend (poate justificat sau nu, dar acum mi se pare de-a dreptul exagerat, am facut o criza de isterie, fata de sot ca eu nu sunt pregatita sa primesc musafiri , m-a ajutat sa strang prin casa, era ordine, eram numai noi 2, sa pregatesc ceva cu ce sa-i asteptam.....si ei au venit cu de toate - veneau la pescuit in zona si au adus si peste si dulciuri si bautura....)Mult timp mi-a ramas in minte reactia mea exagerata!
Sunt o persoana ordonata, dar avem 2 copii mici si am zile in care pur si simplu ii las sa insire ce vor, cat vor, apoi le strangem (cred ca e o relaxare de care am nevoie si le face bine si lor)
Ei mi s-a intamplat sa vina cineva la noi in vizita intr-o astfel de zi (nu m-am simtit confortabil)
Cred ca intalnirile astea de peste ani, trezesc multe sentimente contradictorii in noi.Noi am facut intalnirea de 10 ani de la liceu, cea de la facultate nu!Putini au venit invocand diverse motive...
eunice78 spune:
Era oarecum evident ca acest topic se va termina aiurea. Pentru ca din pacate asta e lumea..Probabil ai oferit si prea multe date personale si..oamenii nu sunt la fel, evident. Si multi judeca, unii aiurea si fara drept.
Ai intrebat de ce ti-au oferit prietenele bani si de ce au insistat. In opinia mea au facut asta pentru ca li s-a parut inadmisibil sa nu va intalniti din cauza ..unor hartii, monezi. Eu as fi facut la fel. Ai mei au renuntat la ff multe intalniri din cauza banilor si regreta profund. Pe mine m-ar durea sa nu ma pot vedea cu o prietena draga din cauza unui lucru atat de meschin cum sunt banii...si am fost la prietena care m-a servit cu o supa de salata, ca aia avea in casa si m-am simtit ff bine..pentru ca nu m- am dus la ea pentru tratatii si sa vad ce a ajuns, cate kg are sau cat de curat e la ea in casa ..m- am dus ca imi lipsea apropierea aia din tinerete..greu de explicat. Dar asta se aplica la prieteni dragi, care te inteleg ca nu ai bani nu pt ca ai fi saraca lipita ci pt ca ti-ai dat banii pe o vacanta, ca asa ai vrut tu, si nu te judeca pt asta.
Bineinteles ca daca de fapt prietenele nu iti sunt dragi ( ca pe mine asta m-a frapat, stii ca am scris in cap trecut), nu iti sunt atat de apropiate incat sa le spui franc ce pb ai..atunci gasesti niste scuze banale, nu le primesti si cu asta basta..
Alizee spune:
citat din mesajul lui eunice78 :
"Bineinteles ca daca de fapt prietenele nu iti sunt dragi ( ca pe mine asta m-a frapat, stii ca am scris in cap trecut), nu iti sunt atat de apropiate incat sa le spui franc ce pb ai..atunci gasesti niste scuze banale, nu le primesti si cu asta basta.."
Asta a frapat si pe cei multi care au raspuns la subiect, de aici, si turnura topicului.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap am profitat ca moderatorii se uita la eurovision. (sper totusi sa nu creada cineva ca stiam denumirea oficiala a stelei - am cautat doar o denumire mai accesibila pentru coracora, care zicea ca fomalhauti nu-i un cuvant in limba romana) |
dc imi amintesc corect toti copii lui Formalhauti au 2 prenume si primul este nume de stea!
imi amintesc pt ca acum cativa ani (inainte sa mi se nasca primlul copil) 2 din postarile ei mi-au modificat radical starea de spirit de la vremea respectiva si de atunci i-am urmarit postarile..
am citit azi si ce mai ramasese din topic
sincer nu inteleg de ce moderatorii nu fac split la nspele postari off topic...
blackgirl0 spune:
Off topic: nu am idee, dar cat poate costa o excursie pt 2 adulti si 3 copii in Tenerife? Ma gandesc la cazarea cea mai ieftina si mancarea din traista. Ca prea se bate apa in piua pe acest subiect.
Ex personal: excursia planificata (si mai nou anulata ) din Turcia pt 2 adulti+ 1 copil ne-a scos din buzunare cca 1800 euro (cu banii de buzunar calculati), pt care am tras cca 5 luni cu sacrificiile inerente. Vazand cat de frumos se vb de Tenerife, as vrea si io. Intrebarea este: imi permit?
rrox3 spune:
Fomalhauti scuze ca ti-am stalcit nick-ul
Eu n-am treaba cu chimia, am citit "Formal" automat (chiar ma intrebam de la ce vine "hauti" )
Multumesc Ilinca M. pentru iluminare.
Corap stii ca nu toti cei care ne uitam la stele, le stim si denumirile, nu-i asa?
corap spune:
stiu, da' macar cateva denumiri, acolo, zece stele mai importante. ca la formadelhida (desi nu o vedem... sau o vedem? chimia mi-e absolut necunoscuta, dar denumirea suna a otravire lenta) lumea parea ca stie despre ce vorbeste si nu s-a pus problema "ca nu seamana cu niciun cuvant din limba romana".
DarkBendis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Off topic: nu am idee, dar cat poate costa o excursie pt 2 adulti si 3 copii in Tenerife? Ma gandesc la cazarea cea mai ieftina si mancarea din traista. Ca prea se bate apa in piua pe acest subiect. Ex personal: excursia planificata (si mai nou anulata ) din Turcia pt 2 adulti+ 1 copil ne-a scos din buzunare cca 1800 euro (cu banii de buzunar calculati), pt care am tras cca 5 luni cu sacrificiile inerente. Vazand cat de frumos se vb de Tenerife, as vrea si io. Intrebarea este: imi permit? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Blackgirl, vacanta de o saptamana in martie (temperaturi de 23-25 de grade, deci pentru noi astia mai din nord numa' bine si cald, noua nu ne place canicula), la hotel de 3 stele, demi-=pensiune, bilete de avion, transfer in statiune (aia cu Loro Park cu orci cu tot) a costat sub 1000 de euro prin Thomas Cook (UK), 2 adulti si un copil. Nu ne-am luat all inclusive ca sa nu fim legati de statiune/hotel, sa putem explora, vizita, incerca si alte locuri. Dar se poate manca in multe locuri, pentru toate buzunarele, supermarketuri sunt, pizzeri, restaurante, locante etc. De asemenea, distractiile sunt tot pentru toate buzunarele, fel de fel de oferte (de exemplu, daca-ti iei bilet la Loro Parque, poti sa iei bilet la "parcul-sora" Siam Park, gen aqualand, cu 10 euro mai putin, deci iesi cam la 25 de euro fiecare. sau daca mergi odata la Loro Park si mai vrei sa mergi odata in urmatoarele 2 saptamani, poti sa-ti iei bilet direct din Parc cu doar 10 euro - pretul normal fiind de 32. La fel e si la parcul de animale din sud, Jungle Park si "sora lui" Aqualand). Cu submarinul si catamaranul nu stiu cum e, nu ne-a interesat, iar in munti ne-am dus pe cont propriu, sa inchiriezi o masina costa intre 20 si 40 de euro/zi, depinde de marime.
Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
alinuk spune:
Ma gandesc ca, daca solicit sprijinul in cadrul unui topic, e foarte posibil sa primesc raspunsuri care nu se incadreaza in asteptarile mele, cum la fel de bine.. vor fi si din cele pe care le astept.
Dar in egala masura ele imi pot fi utile, imi pot revela un aspect pe care sa nu-l fi luat in calcul pana atunci.
Daca nu-mi e la indemana sa recunosc ca mi-au fost utile, pentru ca m-au pus cumva intr-o lumina nefavorabila, nu e nevoie sa o fac..nu-i asa?
Dar am libertatea sa fiu selectiva si sa ma las ajutata cum se potriveste cel mai bine situatiei mele (absolut subiectiv)..si gata!!
Fomalhauti eu sunt sigura ca ai aceasta capacitate, de a cerne neghina de orez, sau orezul de neghina.
Noua, mie cel putin, imi esti draga asa cum esti - chiar daca empatizez sau nu cu tine intr-o situatie oarecare.
alegeri frumoase in continuare iti doresc, indiferent daca intrunesc sau nu o majoritate in comunitatea prezent...de fatza
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
sarbatorim de ziua tuturor copiilor...
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................