BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (39)
Raspunsuri - Pagina 20
michelle1981 spune:
Aruba - doctorul s-a aratat ingrijorat? Stiu ca se dezvolta progresiv, la Bianca erau organe cu 1 sapt in minus de exemplu, apoi la urmatoarea ecografie erau alte masuratori in urma si tot asa. Oricum masuratorile sunt estimative, nu te baza 100% pe ele.
lala - multumim de urari!
ancader - si eu sunt in pana de idei, astept si eu sugestii. Azi am umblat toata ziua si cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca nu avem nimic de mancare pt cina. A facut sotul rapid un gratar de piept de pui cu salata si cas, cat eu eram afara la joaca cu Bianca
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">30+ cu
AMR 9+
adarev spune:
Fetele, multumesc la toate pentru aprecieri si sus#539;inere. Aruba, am devenit experta in alaptat.suntem la post terrapie. Am o singura chestie. IMi este frica sa nu pierd laptele pana o sa Bea singur nectarel.
Ada
Carmen_80 spune:
Ada, ce bucurie! Asta inseamna ca a trecut pericolul?
Ioana, cum mai e la tine la munca? Te-au lasat in pace?
Roxi mai ai ceva noutati despre abonamentul la medlife? Se poate adauga bebe?
Roxy yeey! Poate ne vedem sapt viitoare, ca tot ramai acasa.
Va doresc o noapte usoara, fara dureri si arsuri. Eu am dormit dupa masa vreo 3 ore, iar acum evident ca nu ma ia somnul. In plus, fi-meu sughite si e bine ancorat cu picioarele in splina.
35 sapt + Patrick Andrei
AMR 3 saptamani
IIuli spune:
Buna seara, dragelor, cred ca deja dormiti cam toate (mai putin fleur si delia), eu nu pot dormi ca nu a venit sotiorul acasa inca si imi e urat sa ma culc fara el. Am citit ultimele doua capitole si ma bucur ca sunteti toate bine, ca nectarel creste mare si ca se apropie nasterile
Am lipsit cam o saptamana de pe forum - relativ motivat, dar promit sa nu se mai repete . Am avut in vizita pe mama, care nu sta locului o clipa si suntem la plimbar continuu cand e la mine, intr-o zi am facut pe babysitterul la finuta mea de sase luni - dupa cum a zis tatal micutei, am un talent innascut la schimbat pampersi , iar in alte doua zile am avut iar niste indigestii f uracioase, asa ca ciresele si alte delicatese de sezon sunt off limits pt mine
Altfel, noi am fost la ecografie luni, la 28 sapt si 4 zile. Bebe miscacios, tot cu cordonul d gat si manutele si talpile pe fata, de nu am putut sa il vedem mai deloc. Are 1,540 grame si 36 cm, dr a zis ca e in grafic cu tote cele. Am mai facut si analize de sange, totul e ok - nu am facut si testul acela de care ziceti voi d glucoza, a zis dr ca nu e necesar. Sper sa nu fie!
Daca treceti pe prima pg nasterile, hop si eu: eu o sa nasc la sanador, cezariana, cu dr. Alexandru Dinu. Data inca nu o stim, dar sigur nu e 18 august, ca dpn-ul initial, mai degraba spre 2-4 august.
N auzim dimineata, sa dormiti bine.
29+ Mihai
Kimmy spune:
Neata!Dau
Azi si la mine ultima zi de lucruuuu
Nici nu stiu ce sa mai zic,asa sunt de entuziasmata,mai ales ca ieri eram pe punctul de a ma duce la dr ca m-au luat niste intepaturi groaznice de col.acuma am venit de la gradi,si vad ca la mers tot asa inteapa si in plus parca am senzatia ca tot trebuie sa strang down there,ca daca nu,imi vin toate jos .off
Gata cu plansul.
Ada,vesti foarte bune de la tine,nici nu ma asteptam la altceva
Va doresc o zi minunata,La Multi Ani tuturor copiilor de acasuca,si La Multi Ani tuturor celor ce in adancul sufletului se simt inca uneori copii
_
Mamica mandra 30+
Povestea noastra
ZIZOU spune:
Kimmy, merci de cafea!
Ioana poate ne vedem la polizu. Eu probabil o sa nasc cu o saptaman inainte.
27+