nu mai scap de afte!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Aloe vera - rapid, eficient si pe termen lung.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

incearca si glicerina cu nistatin/stamicina.
se gaseste la orice farmacie si costa foarte putin.
seara, dupa ce te speli pe dinti (daca reusesti), iei glicerina cu un betisor pentru urechi si incerci sa tamponezi fiecare afta.
daca nu ti se pare gretoasa/ciudata la gust, poti pune mai multa glicerina pe betisor si incerci s-o "repartizezi" cu ajutorul limbii, prin toata gura.
poti repeta procedura si dimineata. ar trebui sa constati o imbunatatire a situatiei de pe o zi pe alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Pediatra copiilor mi-a zis ca aparitia lor e favorizata de lipsa vitaminei B...nu mai stiu care din ele...Imi daduse un complex de B-uri (sirop, ca era pt copil). Poti incerca ceva pt adulti.
Cand am fost mica, dupa o operatie, am facut o stomatita urata si singura solutie a fost cu ultraviolete (facute la policlinica).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

multam ink o data de raspunsuri. de ieri am incepput sa iau tantum verde pastile pt gat(am si racit) si pot sa zic ca miau ameliorat mult aftele. nu miau trecut dar nu ma dor ustura pot manca ok ma spal pe dinti. le mai simt dar nu mai este discofortul asa mare. nu stiu care este legatura, farmacista mi-a zis ca e antiseptic local tantum verde.

Mergi la inceput