Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Povestea este a Cristinei, poate ne da mai multe detalii.

Of Bulitnuta sa speram ca nu e ceva grav, nu stiu cu ce se mananca virusul ala, multa multa sanatate. Despre baita, nu e pb daca nu faci o seara, odihneste-te si tu putin.

Despre mancarea la bocan nu prea stiu ce sa zic, nu am experimentat pana acum, dar decat legumele turcesti din hipermarketuri poate mai bine mancare la borcane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Bulinutza, multa sanatate lui Rares, sa se faca bine repede!

Eu am folosit la Emma si borcanele de la Humana sau Hipp, de Nestle auzisem si eu lucruri nu tocmai bune. Si unele combinatii ii placeau tare mult, mai mult decat ce faceam eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

La multe lunitze frumoase Vlad si Miruna!

Hope - Bun venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Bulinutza - Numai bine!puiutzii!

Bella - Ma bag si eu...Untura din cate stiu eu nu e voie la bb! Si faina...nu are gluten?!

Cat despre borcanase, cred ca nu e capat de lume din cand in cand, in situatii in care nu putem face noi sau cand plecam cu bb undeva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Albush de ou eu nu i-as da inainte de 1 an. Zahar, la fel. Sau daca i-as da, as pune foarteeeee putin. Untura chiar daca o inlocuiesti cu ulei, tot e mult.
Faina se gaseste si fara gluten

Bella, sper sa nu te superi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Felicitari Rafael! Felicitari altesa !
Ati cistigat concursul!!!!

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Scuze Altesa , abi acum am vazut mesajul tau, drept urmare am postat si rezultatul!
Noi am avut botezul simbata asta, si nu am mai apucat sa scriu deloc, de ieri ma tot chinui sa recuperez. Am reusit dar bineinteles ca nu mai stiu ce si ciu vroiam sa raspund , daca as avea memori letitiei ...
La multi ani tuturor bulgarasilor sarbatoriti in ultimile zile, nu-i mai tin minte pe toti, doar pe Sven - normal!, pe buburuza mea, pe Tudor, pe Iris.
Sper maine sa-mi mai revin cu oboseala si cu programul ca sa am timp sa scriu mai mult!
Noapte buna!

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Felcitari Altesa pt puiutul tau, pt voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bella_sib

Reteta de biscuiti facuti in casa:
300 gr zahar
300 gr untura
2 oua
6 linguri de lapte
1 praf de copt
2 vanilii
si faina cat cuprinde.
iese un aluat destul de tare, care se baga in masina de tocat in capatul ei se pune o forma si ies niste biscuiti ca niste omizi.
Asta e o reteta de la mama, reteta de biscuiti cu care am crescut noi, acum nu stiu daca trebuie inlocuita untura cu ceva, dar eu o sa fac sa ii dau fetitei mele.

Mamica fericita de bubulina Alexandra (05.01.2012)

NU!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Bella:

copiii pana intr-un an NU AU VOIE:

-SARE,
-ZAHAR.

pana la doi ani nu au voie carne sau grasime porc!

te rog sa citesc scheme de diversificare si mergi dupa ele, nu dupa ce ne dadea strabunica!

nu te supara pe mine, dar eu nici Rebeccai mele, ca are 2 ani jumatate, nu i-as da biscuiti facuti dupa reteta asta!

Sa nu te superi pe mine!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput