Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
aerlilian spune:
Buna dimineata! Sa avem o zi fara ploaie, sa ne putem scoate copiii la plimbare!
Vreau sa va spun un lucru de peste o saptamana si uit mereu. Problema noastra de la ochisor s-a rezolvat la doar o saptamana dupa vizita la medic. Nu mai are absolut nimic. Deci pt probleme la ochisori, mergeti cu incredere la Infosan, la dr. Ciubotaru.
Mihaela, esti deja in tara? Anda, sa ne anunti!
izish83 spune:
Noi suntem in categoria buflei.
La nastere:3.8
la o luna: 5.500
la 2 luni:7.100
Cat despre raceli si viroze, se pare ca sunt in floare. Si a mea este pe antibiotic, siropuri de tuse, etc. Sa speram ca ne trece intr-o saptamana.
bulinuta27 spune:
rares iar a facut 39 si nu ii scade sub 38 cu nimic ...nu pricep ce are...
filip are muci rau de tot...i-am scos si azi noapte la 3 si de dimineata...nu stiu ce are...dar mananca bine
aerlilian spune:
Georgia, se numeste Marco Polo de la Inglesina. Nu l-am montat inca, e de la 9 kg. Tudor are 8100 si nu sunt dispusa sa risc nimic.
anahadasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui izish83 Noi suntem in categoria buflei. La nastere:3.8 la o luna: 5.500 la 2 luni:7.100 Cat despre raceli si viroze, se pare ca sunt in floare. Si a mea este pe antibiotic, siropuri de tuse, etc. Sa speram ca ne trece intr-o saptamana. |
Buna dimineata!
Eu deja nu stiu ce sa mai fac, ai mei au racit aproape lunar in ultimele 3 luni... Mai ales Matei... Acum tusesc, febra nu mai fac (au facut 2 zile la rand, insa nu mai mare de 38.5), insa tusea asta (seara si dimin, in special) ma nenoroceste. Nu le-am dat antibiotic, nici n-as vrea sa le dau, insa parca nu-i mai pot auzi! In rest mananca bine, sunt vioi, dorm ca inainte, dar tusesc... Ce le mai pot da in afara de bromhexin? ceva leacuri babesti stie cineva, potrivite pt varsta asta.
Poze noi la semnatura!
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
adc spune:
Multumesc fetelor, a contat suportul vostru zilele astea.
Cristi e bine, ne-am externat pe semnatura mea, in foaie scrie "contrar sfatului medical" cu continuarea tratamentului acasa, dar sunt in mare pericol sa imi pierd laptele din cauza oboselii, cele 3 nopti cu alti doi copii si mamele lor in salon m-au epuizat. Cand tacea unul plangea altul, etc. "Cotele" au scazut dramatic, am fost la un pas aseara sa ii dau lapte praf, Cristi a supt fara exagerare pana la ultima picatura si cauta in continuare sanul, parerile din jurul meu erau unanime "doamna, plange de foame", l-am tinut toata noaptea aproape la san.
Zau daca stiu cand e chiar necesar sa ii dau supliment sau e ceva trecator. Asta da ironie, sa raman fara lapte, cand nu e saptamana de cand ma plangeam ca e supraalimentat
Altesa, in niciun caz nu e vorba despre tuse obisnuita, oricat de incarcata ar fi, pentru aia as fi mers la medicul de familie, e un raget ca de magar care se repeta, oribil, cu cateva ore inainte copilul doar isi dregea vocea si in toiul noptii a facut atat de urat incat am plecat in fuga cu strictul necesar, eram sigura ca vom ramane acolo. In rest nu febra, nu muci, desi in foaie am vazut ca scrie de secretii nazale, erau niste muci uscatei la iesire, dupa mine alea nu-s secretii, whatever.
Bulinutza, Rares tuseste, are secretii? A fost langa noi o fetita exact cu aceleasi simptome, de 10 zile sub tratament si tot facea febra, se pare ca primul antibiotic nu isi facuse efectul si boala isi facea de cap in continuare, asta era cauza, dar au cautat acul in carul cu fan pana sa gaseasca originea febrei. Tot asa, raar scadea sub 38, iar seara era jale.
Pt timisorence, e vorba de spitalul Bega, si am un mare plus pt atitudinea asistentelor, incredibil cat au fost de dragute si de rabdatoare, fara sa le "dai" ceva.
Si ne-au facut si un set mare de analize care au iesit bune, altfel nu stiu daca aveam curaj sa plec.