Cum sa procedez?

Cum sa procedez? | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Un scurt rezumat: Malina, fata mea cea mare, clasa a 2-a, a fost "recompensata financiar" pentru faptul ca a luat 100p la un concurs cu 100 de lei. Au fost primii ei bani "seriosi" castigati prin "munca" :)). Si evident ca am lasat-o sa ii cheltuie cum vrea ea.
Iar ceea ce a ales sa faca cu o parte din ei m-a lasat fara cuvinte! Pentru ca saptamana asta a fost ziua dnei invatatoare, pe care o cheama si elena, azi cand a coborat pana jos singura sa cumpere paine, i-a cumparat din banutii ei un cadou doamnei! O punguta de cadou frumoasa, cu un sapun si un deodorant (ieftine, chestii de chiosc de cartier). Gestul in sine, mai ales pentru noi care stim povestea din spatele lui, e unul senzational, doar ca mi-e teama de reactia doamnei ei cand ii va da acest cadou :((. E un cadou kitchos, dar in acelasi timp foarte special. Cum sa ii explic fetei asta, sau cum sa procedez cu doamna?! Nu vreau sa ranesc sentimentele copilului refuzandu-i placerea de a oferi acest cadou luat din suflet, dar nici sa ii dau un mesaj gresit doamnei.

Cum sa procedez?
Sfaturi?!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu i-as spune si doamnei povestea, ideal inainte de a primi cadoul, dar si imediat dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Te rog sa-i soliciti sa scrie cu manuta ei o felicitare 100% produsa de ea si "sugereaza-i" sa spuna cu cuvintele ei ca a cumparat din banii ei in mod special acest cadou.
In mod sigur ceva se va misca undeva stiu eu unde. Am citit undeva o exprimare care mi-a dat foarte mult de gandit... nu mai stiu exact unde dar in esenta este vorba de:
Oamenii mari vad nimic in multe iar copiii vad multe in nimic.
Sunt convins ca va fi bine. Si chiar daca nu am cum sa ii spun fetei tale, am sa-ti spun tie:

Felicitari pentru acest copil!

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Merci de idee, marius, la asta nu ma gandisem. Cautam o modalitate sa ii transmit doamnei exact semnificatia cadoului, dar fara sa ii spun chiar direct, si asta mi se pare perfecta!

Mergi la inceput