FIV la Clinica Promed System(2)
Raspunsuri - Pagina 17
Nelay_star spune:
Da, eu asa cred ca se calculeaza ziua 1. Dar mai bine le intrebi pe doamnele cu care o sa tii legatura de acum incolo.
Eu????? Maine trebuie sa ma duc sa fac Beta
Sotul a facut cariotip din sange periferic, analiza microdeletilor AZF ( a,b,c ) cromoz. Y si analiza mutatiilor CFTR .
Acum nu stiu daca si sotul tau trebuie sa le faca pe toate. Dna dr trebuie sa decida...
Nu v-a spus ce trebuie sa faca sotul mai exact?
miky82 spune:
Engi bafta multa!
Gabriela ziua 1 este prima zi de sangerare de atunci se calculeaza, oricum intreaba ca sa fi tu sigura, mie asa mi-a zis dr.
Tiny sa dea Dumnezeu sa fie bine sa iti iasa o valoare mare la beta si sa fie totul bine pana la capat.
Nelay_star spune:
Deci asa cum am spus si eu....
Multumesc muuuuuult Miky sa dea D-zeu !!!!!! am inima cat un purice
gabriela_tutuianu spune:
draga mea iti tinem pumnii . sigur maine va fi bine .stii doar ce spuneam de cifra 3 . asta stiu ca va fi cu noroc .
noi trebuie sa facem CARIOTIP si microdeletii y . asadar intrebam daca este acelasi test sau sunt diferite , iar pe net am gasit 2 feluri de cariotip , 2 preturi : unul era 660 ron din sangele periferic , celalat era 1200 ron . voi cat ati platit?
dna predoi vrea sa stie daca sunt modificari pe cr y si daca merita sa ne apucam de treaba . ?!?!!? asadar tre sa le facem si sigur le vom face pentru ca nu merita sa riscam .
Nelay_star spune:
[quote]citat din mesajul lui TinyBby
Hai sa iti spun si cat a fost biopsia, noi am facut-o in 2010 deci nu stiu daca preturile au ramas la fel.
Consultanta embriolog : 1200
Crioprezervare tesut : 600
Prelucrare material : 800
Punctie biopsie testiculara : 1200
Si anul acesta pentru restul de tuburi care sunt la ei am mai platit o taxa de 800 sau 1000 ron nu mai tin minte exact. ( de fapt nu mai gasesc bonul fiscal ] )
gabriela_tutuianu spune:
daca cele genetice sunt ok , atunci facem punctie 1200 ron , prelucrare material 800 ron si congelare 1200 ron / an . asta ca sa stim ca avem cu ce .
eu intre timp fac hormonalele care au fost in regula , insulina marita nitel si cortizolul . dupa ce le refac , merg la endocrinolog . iau siofor . apoi dosar fiv subventionat .
da DD sa iasa toate bine . oricum voi face toate trombofiliile deoarece suspectez ceva - de mic copil imi curgea la sange la orice mica rana , se vindeca tare greu si cu urme .
hai ca vb mult - parca spune sotul meu peste umar .
gabriela_tutuianu spune:
tinybabysa dormi bine si sa iasa beta maaaaaaaareeeeeeeeeeee maine . sa nu cumva sa faci altceva maine . fruntea sus , maine e ziua in care vei afla de acel tiny baby pe care il porti . siguuuurrrrr!!!!
maine
gabriela_tutuianu spune:
multumesc pentru urari . lasa ca beta de maine va spune multe . tiny = mic se dezvolta poate mai incet , dar stai sa vezi ce va exploda beta de acum in colo . fruntea sus si beta mareeeee .
Nelay_star spune:
Pentru putin !!
Offfff , cum le-ai intors tu :) esti tare draguta !
Sa vedem cum o sa dorm asta seara. Nu sunt la primul fiv , am mai trecut prin asta dar tot am emotiiiiiiii :(