FIV la Clinica Promed System(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iube spune:

Gina, in etapa pregatitoare transferului se pot lua vitamine si aspenter. Si se continua cu vitaminele si dupa transfer. Si cu aspenterul, dar aici depinde daca faci sau nu Clexane. De ex eu voi face Clexane si cred ca voi opri aspenterul sau cel putin nu il voi mai lua zilnic.

Medrol se da din ziua 14 (ziua presupusei ovulatii) ca la FIV (atunci il dadeau din ziua punctiei): 4 zile Medrol 16mg/zi.
Injectia cu pregnyl nu se mai face, ea avea rol de maturare a ovocitelor, iar la FET-ul asta (controlat medicamentos) nu mai ai ovulatie si deci nici ovocite.

Cand vrei tu sa faci FET-ul? Trebuie sa ajungi oricum la dr cu vreo luna inainte pt a primi schema - cum se iau pastilele de estrogen si progesteronul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina16 spune:

Cred ca FET-ul il voi face in toamna, pe 5 iulie am facut testul beta negativ, si ma gandesc ca trebuie sa mai las putin organismul sa se refaca. De cat iei clexane, ce concentratie?

Mergi la inceput

Gina, imi pare rau pt rezultatul negativ de la FIV.

Mie dr mi-a spus ca dupa FIV ovarele isi revin in aprox 3 luni. Stiu ca efectele stimularii de la FIV se mai vad si in lunile urmatoare, in sensul ca poti avea ovulatie multipla. Chiar am auzit de fete care au ramas insarcinate dupa un FIV nereusit (asta cu conditia sa functioneze trompele).

Stiu ca in pretul FIV-ului la Promed intra o consultatie in caz de esec. Cred ca ar trebui sa te duci la acea consultatie si sa discutati ce si cum se poate face in viitor. Tot atunci ar putea sa-ti spuna dr cat ar trebui sa astepti pana la FET si sa-ti explice mai detaliat cum fac ei FET-ul.

Eu voi face Clexane de 0,4.

Mergi la inceput

Iar au marit preturile la FIV la Promed!

Le marisera o data pe la inceputul anului si acum am aruncat un ochi pe site-ul lor si vad ca iar le-au marit. Foaarte dragut!
Bine macar ca pretul pt FET nu l-au mai marit. Deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumynytas81 spune:

Buna Cris,ma bucur multttttttttttttt pt tine,Doamne ajuta in continuare,m-au sunat ieri cei de la Promed sa ma anunte ca s-a APROBAT dosarul,inca nu imi vine sa cred,deja imi luasem gandul,au trecut 3 luni de atunci oricum doamna dr Deliana intra in concediu pana in agust,deci mai am un pic de asteptat! Va pup pe toate fetele Celor care poarta numele sfantului Ilie le urez LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca0108 spune:

buna fetelor.....cred ca se va intampla o minune......pt cele care nu stiu povestea mea, am facut fertilizare luna trecuta iar pe 23 iunie am avut embriotransferul. la 11 zile de la et am facut beta si a iesit 14 la 48 de ore s-a dublat a ajuns la 26, la urmatoarele 4 zile am repetat din nou beta si a iesit 22. am sunat-o pe doamna dr si mi-a zis ca cel mai probabil a fost sarcina si sa oprit din evolutiesi am si intrerupt tratamentulspecificand ca daca nu imi vine menstra in 5-7 zile sa sun la clinica. cand am ajuns in a 7 zi de intarziere si trebuia sa sun la clinica sa spun ca nu a venit, am intrat intro farmacie si mi-am luat un test de sarcina care surprizaaaaa a fost pozitiv.am sunt repede la clinica si le spun. doamna dr ma trimite la un laborator sa imi fac de urgenta un beta,unde a iesit 353,am repetat la 24 de ore si a crescut la 560.Am sunat din nou la clinica si dr a zis ca cel mai probabil este sarcina dar nu stie unde este situata,asta fiind miercuri pe 18. vineri pe 20 am fost la control unde s-a exclus sarcina extrauterina dar nici sarcina in urer nu se vedea foaarte bine s-a vazut doar un punctulet in fundul uterului fara sac gestational dar in schim beta era 1700. urmatoare ecografie va fi miercuri pe 25. ce credeti? va supravetui puisorul meu? va tin la curet. aceasta intampalare o consider o minune dumnezeiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris8 spune:

lumynyta, felicitari pt dosar, ma bucur mult, esti o norocoasa caci se pare ca au fost ultimele dosare aprobate...vor sa scoata Subprogramul, asa a propus noul ministru al Sanatatii. Stai linistita ca dna dr e in concediu doar o saptamana, deci nu mai dureaza mult. Oricum programeaza-te la dansa ca e deja full de programari pt cand se intoarce. bafta multa !!!!

raluca, Doamne asta chiar e o minune, eu zic ca va fi bine puiul tau, felicitari din suflet si Doamne ajuta !!!!

Tiny exact aceeasi schema de tratament am avut-o si eu, iti tin pumnii sa ai parte de acelasi final !!!

Noi suntem ff bine, saptamana trecuta am fost iar la eco la 8 saptamani si 1 zi, inimioara batea acum muuuult mai tare decat la 6 saptamani, atunci avea 120 bpm si acum are 170 bpm. Bebe avea 1,7 cm (cred ca a mai crescut intre timp ) abia astept urmatoarea eco, ma duc iar la 10 saptamani. Doamne ajuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelay_star spune:

Iti multumesc Cris, asa sa fie ca deja mi se pare prea mult pt mine.... Sa ma ajute si pe mine D-zeu ca tare mult imi doresc sa aud si eu ca de data asta am reusit !!!
Scuza-ma ca te intreb, dar la voi care a fost problema ? Mult succes in continuare

Mergi la inceput

Tiny, si la noi tot la sot a fost problema, insa nu azoo...dar spermograma slaba astfel incat am facut chiar FIV cu ICSI. La noi a fost primul fiv dar dupa multi ani de incercari si 2 IA nereusite, nici acum nu-mi vine sa cred ca sunt insarcinata, iti doresc din tot sufletul sa reusesti.
tu ai facut tot la promed primele 2 fiv-uri? la ce medic mergi acum?

Mergi la inceput

si eu tot cu dna dr Predoi am facut fiv, eu zic ca esti pe maini bune, acum iti mai trebuie putin noroc de sus...
sa nu iti pierzi speranta niciodata, trebuie sa reusesti..

Mergi la inceput