FIV la Clinica Promed System(2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca0108 spune:

fetelor am repetat azi beta si a scazut,21. doamna foctor a zis ca cel mai probabil este sarcina oprita in evolutie. acum astept sa imi vina menstra si luna viitoare sa fac embriotransfer cu embrioni congelati.va pup si sa aveti mare grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca0108

fetelor am repetat azi beta si a scazut,21. doamna foctor a zis ca cel mai probabil este sarcina oprita in evolutie. acum astept sa imi vina menstra si luna viitoare sa fac embriotransfer cu embrioni congelati.va pup si sa aveti mare grija de voi

Ralu imi pare tare rau, speram ca data viitoare sa fie puternici sa sa stea lipiti de tine. te imratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina16 spune:

Amy25 daca ne mai urmaresti intra te rog si povesteste-ne cum ai procedat tu la FET? Urmeaza in toamna sa tranfer si eu, dar mai intai ma documentez. Sau poate mai sunt fete care ma pot ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Buna fetelor!
Incep prin a felicita proaspetele mamici si ma bucur pentru tine Cris8 ca ai reusit in sfarsit. Sper ca ma mai tii minte cand intram si eu pe forum aici.
Nu cauta acum simptome, vin ele mai tarziu.
Asa mi-ai facut pofta cu burtica ta! Deja mi-e dor

Gina am intrat intamplator dar am vorbit pe mesaj cu tine. Schemele nu le mai gasesc, poate te ajuta altcineva cu date exacte si recente caci eu , desi am dosare pline, cred ca de bucurie nici nu mi-a mai pasat de vreo reteta. In mare le am pe toate insa nu gasesc si reteta unde era trecut Dipherelinul. Oricum nu asta e o problema a fivului , mai sunt si alti factori. Si mai depinde si de medic..

Va pup pe toate, sper numai sa va tineti toate minunea in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris8 spune:

raluca imi pare tare rau...fii puternica si increzatoare ca data viitoare vei reusi. te pup cu drag

amy sigur ca imi amintesc de tine, doar ai facut tot la Promed FIV, la momentul ala m-a incurajat mult reusita ta.
De simptome nu stiu ce sa zic, nu cred ca mai vin la mine ca deja sunt in saptamana 8 si nu au aparut, dar m-am obisnuit asa, nu mai imi fac ganduri negre, stiu multe sarcini fara simptome. De fapt e chiar bine ca nu imi e rau deloc, mananc orice, si asa e bine si pt bebe ca ma alimentez corect. Pupici pt tine si bebe Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube spune:

Gina, FET-ul la Promed se face in felul urmator:

1. In ziua 21 a ciclului precedent transferului faci Diphereline 3.75 mg.
2. In zi 1 ciclu de dupa Diphereline incepi sa iei pastile de estrogen (Climen sau Cycloprogynova). Le vei lua conform unei scheme pe care o vei primi de la doctor.
3. Prin zi 14 cred apare in schema si progesteronul.
4. Transferul se face in zi 16, 17, 19, depinde de ce fel de embrioni ai congelat (de zi2,3 sau 5)

Pt a intelege mai bine: Diphereline 3.75mg se ia pt a inhiba ovulatia, in felul asta corpul tau nu va mai produce singur nici estrogen, nici progesteron. De aceea pt a creste endometru vei lua estrogeni. In zi 14 se va introduce si progesteronul si astfel
ziua respectiva este considerata ziua ovulatiei. Si apoi vine transferul.

Pe langa un astfel de FET mai exista si varianta unui FET pe ciclu natural, dar cei de la Promed nu prea fac varianta pe natural.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

mult succes fetelor si va tinem pumnii . reusitele voastre ne incurajeaza sa nu renuntam indiferent de cat de greu este .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau1979 spune:

buna fetelor
astazi am fost la eco,bebele meu are 6 saptamani si 5 zile si o activitate cardiaca de 104 bpm, in rest totul in in limite normale este dezvoltat corespunzator varstei
sunt extrem de dezamagita nu erea de ajuns ca am sangerat ,acum mai imi trebuie alt stres ...activitatea cardiaca scazuta
fetelor va rog mult daca v-ati mai confruntat cu aceasta situatie imi puteti da raspuns
se poate regla activitatea cardiaca? va putea ajunge la 120-150 bpm intr-o saptamana?
cris ai fost la eco? tau este ok?
ralu imi pare nespus de rau pentru nereusita ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris8 spune:

clau eu am fost la eco cand aveam 6 saptamani si o zi si bebe avea 119 batai pe minut. Eu zic ca nici la mine nu avea prea mult...din cate am inteles era perfect sa fie putin mai mult... azi am incheiat 8 saptamani, maine merg iar la eco, si eu abia astept sa vad cum e bebe,dar eu cred ca e bine, asa simt.
Eu zic sa ai incredere in puiul tau, important este ca avea activitate cardiaca, si nu ii face bine daca te consumi, trebuie sa fii increzatoare si optimista pt el. Eu nu cred ce e asa putin...fiecare copil se dezvolta in ritmul lui, o sa vezi ca data viitoare o sa ii bata inimioara mult mai repede ca va fi si el mai maricel. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina16 spune:

Multumesc Iube pentru informatii. In etapa pregatitoare sau dupa transfer se mai poate lua aspenter, vitamine, medrol, injectia cu pregnyl?

Mergi la inceput