BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 9
Blue_sea spune:
Majia, nu ne-am pus inca problema. copilul o sa numele lui tac'su, asta e clar. Vom vedea ce va mai fi!
Mie sanii mi-au crescut, dar nu enorm. Mai suparator e faptul ca ma dor si deja de aproape 2 sapt am trecut la sutien de gravide 9pe care l-as purta si noaptea).
La burta de luna 5-a ma inscriu si eu. nu mananc f mult, dar ma balonez f tare.
6+
Blue_sea spune:
Si la pestii oceanici trebuie avuta grija. Sunt interzisi pradatorii mari gen ton, king makarel, rechin etc din cauza cantitatii mari de mercur pe care o contin. Se pare ca crevetii sunt f safe. Eu m-am documentat f mult pt ca nu mananc altfel de carne, dar o voi intreba si pe dr cand mergem joi.
6+
majia spune:
Bubble, eu in prima sarcina m-am vopsit de doua ori: la cununia civila si la nunta cu vopsea fara amoniac. Acum m-am facut o culoare apropiata cu cea naturala si sper sa nu trebuiasca sa ma vopsesc pana la sfarsitul sarcinii. Cand te duci la ecografie?
Blue, si eu ma balonez foarte tare, orice as manca .
6+
Bubblegum spune:
La echo ma duc peste fix o saptamana asta daca nu fur vreun ecograf din vreun spital pana atunci
PS Care-s vopselele fara amoniac te rog?
majia spune:
O sa se vada probabil daca sunt gemeni .
Scrie pe cutie, ai spre exemplu de la loreal casting creme gloss fara amoniac. Depinde cu ce esti tu obisnuita sa te vopsesti...
Am gasit un articol interesant referitor la asta dar nu stiu daca putem pune linkuri aici pe forum spre alte site-uri . Kmy, stii cumva regulile?
6+
Blue_sea spune:
Apropos de vopsele: eu mi-am luat o vopsea 100% din plante. Si eu ma fac blond asa ca sunt curioasa sa vad cum o sa iasa.
6+
vikisor spune:
hello fetelor
lorena, ma bucur ca ai greturi
aschiutza, si eu am inceput sa am niste stari de greata teribile si ma termina pur si simplu, nu mai sunt buna de nimic faza tare a fost azi la munca, mi-a oferit o colega mancare: supa cu galusti si vinete cu usturoi... supa nici nu am putut sa ma apropi de ea, dar la vinete am mancat doua felii si mi s-au parut cele mai bune mancate vreo data
bine ca ati deschis subiectul cu vopsitul eu m-am facut roscata dupa ceva pauza exact inainte de paste si acum au inceput sa mi se vada radacinile si eu auzisem ca vopseaua fara amoniac sau naturala ar fi mai safe, dar toate ar trebui folosite dupa primele 3 luni... acum inca o luna o sa imi creasca serios radacinile si o sa arat ca un pui tarcat
8+
kmy_black spune:
Deny!!!!
pe unde stai ascunsa?! cum stam cu simptomele?!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!