BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 10
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black Deny!!!! pe unde stai ascunsa?! cum stam cu simptomele?!!! |
Aici sunt Cami.
Am vazut ca m-ai strigat si la aspirante, dar iti raspund aici.
Va citesc in continuare, si astept cu rabdare sa treaca zilele sa vad ce se intampla.
Simptomele la fel, ieri m-am simtit mai rau ca azi, ameteam si ma sufocam, fumul de tigara ma omoara pe cand acum 1-2 saptamani nu ma deranja deloc. Ieri si azi simt ceva la sani, nu stiu cum sa explic, parca e tensiune, durere. Azi mai intense.
Pisu des si somnolenta, azi fusesem la cumparaturi si am ridicat nitel ceva greu si m-a apucat o ameteala si durere de burtica. Acum sunt bine.
Mi-e frica sa cred ca toate simptomele astea sunt adevarate, adica as fi ca apoi sa ma trezesc cu menstruatia.
Mi-am luat inca un test, dar nu-l stric si pe asta, mai astept si fac test pe 4 sau 6 iunie.
Ti-am lasat PM.
Bubb, nu am posibilitate sa fac un test de sange, pt ca nu stiu unde e un laborator pe aici. Daca eram in tara, imi faceam direct bHCG.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
crismac spune:
Abia acum am reusit sa va prind si eu din urma !Azi a fost o zi plina !Am venit de la serviciu la 17.00 apoi mai am intrat putin in gradina ....
Aschiuta si la mine sanii sunt de speriat . Burtica este de 4-5 luni cat despre kg. ... fata de acum un an am 6 kg in plus si cred ca o sa tot pun . Iar greturile
Cat despre nunta fiecare cum se simte mai bine . Noi suntem impreuna de 14 ani si in iulie implinim 10 ani de la casatorie !Am trecut prin multe impreuna : parintii au fost impotriva noastra - toti - , ne chinuim de ceva ani sa ne facem o casa ca nu stam cu ei , cu baiatul am trecut prin operatie , doctori , diagnostice , tratament ....iar ajutor nu prea am avut de la nimeni . Dar sunt mandra de familia mea care s-a consolidat odata cu trecerea timpului . Am reusit incercand amandoi sa facem lucrurile sa mearga .
Kmy stiu cum este dupa nastere . Mie mi-au trebuit cativa ani sa-mi revin sexual - sentimentul matern umbrea totul mai ales ca aveam si probleme cu baiatul - dar el a inteles si am trecut cu bine peste toate . Dupa atatia ani am inteles ca iubirea trebuie alimentata ca si focul din soba !Altfel se stinge !
De vopsit nu m-am vopsit niciodata . Poate cand voi incepe sa albesc!
Cat despre alimentatie am mai citit si eu dar stau si ma gandesc :"Oare mamele noastre sau bunicile noastre tot asa erau atente la orice mancau ?"La cafea m-am hotarat sa nu renunt , carne cruda nu am mancat niciodata , branza cumpar de la o vecina care are vacuta si tot de acolo o sa iau si de acum inainte .
Hai ca m-am intins cat o zi de post dar am recuperat
Noapte buna
www.gradinacris.blogspot.com
8 +
kmy_black spune:
neatza ftile!!!
va las o www.trilulilu.ro/imagini-diverse/cafeaua-de-dimineata-2" target="_blank">cafelutza
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
aschiutza spune:
Aici se spune nu la carne cruda sau in singe, la produse din lapte nepasteurizat (si s-au gasit bacteriile alea adesea in asemenea brinza, asa ca eu ma tin deoparte) si la oua crude. Iar dintre pesti cel mai rau e pangasius, fiindca e crescut in conditii neanimalice, sa zic asa...
Cineva ma intreba daca stafidele ajuta la greturi. pe mine ma ajuta. La fel si nucile, dar alea ingrasa bine, asa ca deocamdata nu maninc. Ma ajuta tot ce e uscat, precum chips, tortilla, biscuiti din aia de ii maninci in loc de piine (sorry, nu stiu cum le zice ). La fel bananele si orice e dulce. Si sucul de portocale. Eu nu il storc singura dar exista in magazine "Direkt-Saft" (suc direct stors, adica nu din cel facut prin diluarea de concentrat).
Aseara mi-a fost tare rau, asa ca m-am distrat citind Yotsuba http://koiwai.biz/ .
Vikisor, mi-ai facut pofta de vinete. Si eu nu stiu sa le fac
Blue_sea spune:
Neata!
Eu devin geloasa pe greturile voastre! Eu am ceva asa in gat, dar cred ca e din cauza ca mananc ca porcu'
6+
lauraf89 spune:
Neata fetelor!
Kmy am vazut o postare mai veche a ta in care intrebai fetele din Iasi daca stiu un centru un fac masaj pentru gravidute! Ai mai aflat ceva? eu am probleme foarte mari cu spatele, si ma doare ingrozitor de imi amorteste si piciorul si as fi foarte fericita sa gasesc un astefel de centru pentru ca am citit ca masajul de relaxare diferea de cel pt gravi! Ms mult
6+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
kmy_black spune:
nu am descoperit nicaieri un centru specializat pentru asta! de altfel iarna trecuta am aflat ca durerile mele de spate se trag de la faptul k am scolioza, nu mai departe de ieri am ramas blocata in gradina timp de 5 minute, si in genunchi!!!merg in bat ca si bunica mea , diferenta este ca eu am 32de ani si ea 90!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
lauraf89 spune:
Si eu am scolioza(inca una f urata) si stiu cum e sa ramai intepenit ideea e ca eu am purtat corset pana sa raman insarcinata si am facut si masaj si tot felul de proceduri..cam degeaba..dar na...
Dar la piscina oare avem voie sa mergem?
6+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!