BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

Bubble, si noi zburam doar vreo trei ore (cred).Dr. meu (ala super relaxat, dupa capul caruia pot sa mananc si sushi daca vreau si mi-e pofta :D) mi-o zis ca nu ii bai zburatul cu avionul la sarcinile fara risc. Am mai citit si ca nu e indicat sa zbori transatlantic and stuff, dar noi avem mai multe perechi de prieteni care si-au dorit sa vada New York-ul inainte de copil :) si au zburat in luna a 6-a si n-au avut nici o treaba.

Eu zic sa mai vorbesti odata cu doctorul tau, sa-ti explice toate posbilitatile. Sincera sa fiu eu sunt mare fan vacante si cred ca m-as oftica ingrozitor daca ar trebui sa anulez..: Pe de alta parte, daca as avea o sarcina obtinuta cu atatea sacrificii - nu stiu daca as mai fi asa de relaxata....Unde mergeti ca nu mai tin minte (sau cat aveti de zburat?)?

@Me - ma simt foarte neinsarcinata :(( nu mi-e nici greata, nici somn...si foarte stresata apropos de maine

Dar voua va doresc o zi buna si insorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

Gagici, am si eu o intrebare.
La primul eco tre sa mergi cu vezica plina? Din cate-mi amintesc de la prima sarcina parca asa mi-a solicitat doctorul, dar nu mai sunt sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zbubu

Gagici, am si eu o intrebare.
La primul eco tre sa mergi cu vezica plina? Din cate-mi amintesc de la prima sarcina parca asa mi-a solicitat doctorul, dar nu mai sunt sigura.

Daca este eco endovaginala, vezica trb sa fie goala(chiar f goala, pe mine m au pus sa fac pipi inainte sa intru in cabinet) dar daca este eco normala atunci stiu si eu ca vezica trb sa fie plina! Cel mai bine dai un telefon si intrebi acolo daca trb sa te preg cumva

7+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Campari, nu ai de ce sa stresezi, o sa fie bine. Si eu am un doctor tot asa relaxat si imi face bine, e ceea ce imi trebuie . Eu am mancat sushi de vreo doua ori in prima sarcina .

zbubu, trebuie sa suni sa intrebi. Depinde ce fel de eco iti face.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

lorena,iti inteleg durerea.exprienta ta probabil a fost mai grea.insa eu nu am facut referire neaparat la neprofesionalismul celor 2 doc ci mai degraba la aparatura cu care este dotat spitalul fundeni.crede-ma vb in cunostiinta de cauza.am cunoscut multe cazuri in care la fundeni erau suspiciuni de trombofilie si nu era cazul de tratament asta datorata aparatelor depasite.de aceea cele care sunt in astfel de ipostaza ar fi bine sa faca analize amanuntite inainte de se apuce de tratament, la o clinica privata precum medcenter sau sanador.apropos la sanador colaboreaza si dna uscatescu ca sa ii multumim pe funii dansei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Mamici ...nu mai fiti in razboi !
Ma gandesc ca as putea sa am aceste arsuri si de la apa minerala . Oare este posibil ??? Nu am renuntat la apa minerala . Desi o sa incerc !
O duminica placuta !

www.gradinacris.blogspot.com
8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Mamici ...nu mai fiti in razboi !
Ma gandesc ca as putea sa am aceste arsuri si de la apa minerala . Oare este posibil ??? Nu am renuntat la apa minerala . Desi o sa incerc !
O duminica placuta !

www.gradinacris.blogspot.com
8 +

Crismac am avut si eu arsuri fo' doua saptamani si, paradoxal, imi era mai bine de la apa minerala. Dup-aia am citit pe net si cik pentru unii muma pentru altii ciuma asta cu apa. Ce m-a mai ajutat a fost laptele chior (de care eu nu beau niciodata, dar ajunsesem la disperare...).

Cat despre razboi ce razboi :D nu mai bine ignore :D?

Duminica faina,
A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zbubu spune:

Laura, Majia, multumesc. O sa sun maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Hai ca noi venim de la Urgenta...aseara am gasit niste firisoare de sange maro foarte putine si azi de dimineata la fel asa ca ne-am enervat si eu si domnul sot si ne-am dus la Urgenta ca ne-am saturat de atatea cifre si de nimic concret. Am dat de o doctorita super draguta, ne-a facut echografie si am vazut o inimioara foarte hotarata si un puiutz grasunel cu 4 zile mai mare decat data conceptiei ceea ce explica beta marisor care ducea in directia unei sarcini gemelare. Din fericire este doar 1 (spun fericire pentru ca eu stiu niste cazuri foarte triste cu sarcina gemelara).Avem deci 7 saptamani si o zi si tanti doctora ne-a dat si o poza cu bebe:) A cautat tanti si al doilea embrion care nu este nici in cavitatea intrauterina nici pe vreuna din trompe deci in concluzie cel de-al doilea embrionel nu s-a implantat. Ni s-a luat o MARe piatra de pe inima, macar acum avem o sarcina confirmata ecografic. Marti mergem totusi la noi la clinica unde au niste aparate mai performante decat spitalul orasenesc unde am fost astazi.

Campari la noi este vorba de un zbor in Los Angeles via New York deci e vorba de 28 de ore efective de zbor dus intors. Noi acolo stam la familia mea si sotul verisoarei mele este gynecolog chiar in LA unde are practica lui deci la o adica sunt pe maini bune. La fel avem masina sa ne plimbam dintr-o parte in alta o luam oricum usor ca acolo nu e nimeni invatat sa mearga nu stiu cat...Sotul verisoarei mele mi-a spus ca daca nu e sarcina gemelara pot veni fara probleme atata timp cat imi pun ciorapii aia elastici contra cheagurilor de sange si ma ridic regulat si ma plimb prin avion. Mi-a spus ca riscurile de radiatii sunt fix egale cu cele care sunt pe pamant si ca sansele de cancer sau alte minuni sunt identice cu cele care sunt si daca nu zbor. Faza e ca e mai mult decat o vacanta e cat de cat important sa mergem acolo din mai multe motive dar bineinteles nu este nimic mai important decat puiul nostru ca doar nu suntem cu capu'!
Acum vedem intrebam marti si doctorul meu curant care daca zice ca nu sunt riscuri probabil ca vom pleca doar ca vom face un flight interupted in new York, in loc de o escala de doua ore facem una de o zi doua sa ma pot odihni.
P.S Cat despre razboi, ai dreptate ce razboi cand exista ignore ;)
Bafta maine la echo

Pus pus tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Bubblegum felicitari pt inimioara ma bucur ca te-ai mai linistit! Poate ar fi bine sa stai un pic relax in pat, fara prea mult efort (si poate no sex) nu de alta dar si eu am avut experiente asemanatoare si doctorii(ca dhe m-am dus la doi ca sa ma conving) mi-au spus cam acelasi lucru adica ce ti-am scris si tie mai sus! Nu vreau sa te sperii cu siguranta nu este nimic grav ci doar sangerarea de implantare(sau cum se numeste)!
la

7+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput