BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Mi s-a spart maseaua doar pe o parte si inca nu mi-a cazut plomba . Dar nu cred ca mai rezista mult si voiam sa stiu ce am de facut .

Laura nu te mai enerva pt. orice lucru !

www.gradinacris.blogspot.com
8 +

Ai drepatate! Eu zic sa mergi la stomato sa se uite macar, mai usor e sa "repari" o jumatate de masea decat una intreaga!

6+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Kasha, ce frumos, 2 postari pe forumul asta si deja ne tii lectii cum sa nu iti furam timpul. . Sunt sigura ca internetul asta e plin de forumuri cu informatii mai utile decit ananasul meu pe care hai, treca-mearga, l-ai gasit acceptabil.

Mai baga nasul pe la celelate odiseii, asa e pe aici. Ai timp si vrei sa te imprietenesti cu noi, ok. Vrei doar un buletin informativ, cred ca il vei gasii pe alte forumuri. Nu ti-a cerut nimini sa fii nici siropoasa si nici sa povestesti lucruri intime pe care nu le vrei, dar mi-i se pare de foarte prost gust sa ceri in primele tale mesaje aici cum sa ne comportam noi ceilalti aici. Tu singura iti alegi pozitia de oaie neagra.

Deci: asta e stilul tuturor odiseilor aici. Incearca sa iti deschizi un subiect separat, daca grupul nostru iti e prea flecar, poate vei gasi persoane doritoare sa schimbe doar informatii utile. Dar nu venii aici precum un copil rasfatat care prima oara intr-un grup de copii se imbufna ca nu ii sunt acceptate regulile lui de joc si se mai si plinge pe urma ca nu il plac ceilalti copii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Mi s-a spart maseaua doar pe o parte si inca nu mi-a cazut plomba . Dar nu cred ca mai rezista mult si voiam sa stiu ce am de facut .

Laura nu te mai enerva pt. orice lucru !

www.gradinacris.blogspot.com
8 +

Crismac, du-te neaparat la stomatolog. Ii spui ca esti gravida si el iti va alege plomba de felul cel mai putin periculos. Dar daca faci infectie sau se rupe maseaua de tot, vei avea mult mai multe probleme! Aici se recomanda gravidelor sa mearga des la dentist. Cica bacteriile de la carii sau infectii sunt periculoase in sarcina (acu in ce fel si cum nu stiu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

crismac sa spui dr stomatolog ca esti insarcinata ca sa fie atent si sa nu-ti faca anestezie

am auzit si eu de ananas ca e foarte bun la implantare si rau dupa dar cum a zis si aschiuta consumat in cantitati moderate nu fac rau

uite eu am incalcat azi inca o regula, am mancat conopida cruda (o ador), o mananc ca pe mar si in listuta pt trombofilie scrie ca e interzisa la persoanele cu probleme de coagulare dar am mancat doar 3 buchetele ca nu m-am putut abtine

nici eu nu prea pot manca multe lucruri, cel mai rau e la apa si pastile, asa rau imi e dupa

un sfat, mancati pepene suculent cantalop
la mine au trecut greturile instantaneu cand am mancat o feliuta
si au trecut si de la porumb fiert la conserva
a inceput sa-mi fie sila de carne, de toata carnea

si eu sunt de acord ca e foarte bine sa ne imprietenim nu numai sa scriem numai informatii utile
e frumos si prieteniile se leaga usor atunci cand avem un motiv comun
nu inteleg cum tocmai persoanele care fac astfel de remarci sunt exact persoanele care nu au oferit nicio informatie fie ea cat de utila si vor sa gaseasca numai informatii
pt asta sunt pagini cu mii de informatii nu cred ca e nevoie de forum

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

scuze chiar nu vreau sa intru cu cineva in polemici si sa ajung si eu sa va rapesc timpul.fiecare e liber sa se comporte cum vrea pana la urma si sa zica ce vrea.era doar o parare personala.daca vrei sa ne imprietenim te invit la o cafea nu cred ca aici pe un forum e cazul de asa ceva cand nu stim macar care ne este numele adevarat.eu am intrat pe acest forum sa impart diferite impresii cu persoane care trec prin aceeasi perioada frumoasa a vietii.lectii nu imi permit sa dau cuiva mai ales necunoscut.nu e etic zic eu.atfel ti-as fi facut referire la gramatica limbii romane.sigur te-ai suparat si acum dar asta e daca vrei sa fii prietena mea trebuie sa ma accepti asa cum sunt...adica sincera...ps:mentionez ca nu am injurat pe nimeni si nici nu m-am adresat cuiva ca ar fi de prost gust.in rest na...ca sa vb si despre sarcina...mai e cineva pe aici care a avut sangerari?ce vitamine luati?sex mai faceti? :)))))

Mergi la inceput

imi pare bine ca ma certi sa stii.eu as impartasi sa stii ...nu sunt genul sa tin pt mine insa dc nu sunt subiecte ...ce sa vb despre cafelute?iertati-ma dar nu ma pot abtine.
despre pb stomato:stiu ca cele majore trebuiesc rezolvate inainte de sarcina si ca in timpul sarcinii trebuie avut grija pt ca aceste pb se agraveaza mai rapid.vizite dese,evitat dulciuri,spalat pe dinti cel putin clatit dupa fiecare masa.evitat vitamine c de supt pt ca strica smaltul.in schimb vitamine c efervescenta eventula complex vitaminic care sa contina vit c e super indicata.
despre greata:daca aveti greturi permanenete(stiu ca sunt fete care experimeteaza asa ceva)nu este tocmai ok si consultati medicul pt ca ar fi ceva remedii medicamentoase.nu stiu exact dar e bine sa va informati.

Mergi la inceput

imi pare rau ca te contrazic unele informatii chiar nu le poti gasi pe pagini de net ci mai repede de la oameni "patiti".de exemplu daca vreuna dintre voi este suspecta de trombofilie(ati pierdut una sau mai multe sarcini din cauze necunoscute) nu mergeti la dna doc uscatescu de la fundeni.este super draguzta insa aparatele sunt depasite si dau rezultate care s-ar putea sa va induca in eroare.mergeti la dna doc Avram.este din cluj vine 2 zile pe sapt in buc si prin teste amanuntite va poate descoperi daca aveti vreo anomalie congenitala in acest sens.cine vrea mai multe inf sa ma solicite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

kasha mergi tu la dr avram si lasa-ne pe noi sa mergem unde vrem si unde credem ca suntem tratate corect

pt ca dupa ce pierzi mai multe sarcini nu prea iti mai permiti sa experimentezi

am auzit si eu de dr avram si cred ca multa lume a auzit dar am inteles ca nu da tratamentul corect
adica eu am mutatia mthfr cc677t homozigot iar ea nu vrea sa dea clexane ca cica nu am nevoie dar se pare ca analizele spun altceva

dr uscatescu are si multe reusite cu multe gravidute
recunosc si eu am fost foarte dezamagita de comportamentul ei dar profesional eu cred ca este ok

ba chiar cu tratamentul dr uscatescu am ajuns sa vad inimioara puiului spre deosebire de sarcinile trecute cand am fost suspecta la amandoua de ectopica deoarece ramaneau mult in urma fara tratament si incetau in evolutie foarte devreme si dr nevazand nimic la eco in uter ma pandeau cu bisturiul sa-mi scoata trompele

daca tu vrei sa discuti cu noi doar chestii strict legate de sarcina astept propuneri, intraba tu ce vrei sa stii si daca noi stim iti raspundem cu placere dar asta nu inseamna ca o sa abordam doar astfel de subiecte, fiecare posteaza ce vrea si cand vrea

6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kasha_ro

atfel ti-as fi facut referire la gramatica limbii romane.

Ceea ce ar fi condus la un indemn spre citirea regulamentului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Bubble, eu merg cu avionul dar numai 3 ore. Ti-am mai zis, daca as fi in locul tau as renunta la vacanta ... mi se pare prea mult avion. Doctorul tau ce te sfatuieste?

Kmy, DOAR 6 kg? Super tare 6 kg!!! Bravo

Kasha, eu prefer oricand sa vad in mesaje pupici, floricele si rugaciuni in locul rautatilor.

Cris, eu arsuri tot spre la sfarsitul sarcinii am avut. Stiu ca imi apareau de la prajeli, ceapa, usturoi. Ai incercat cu mancaruri mai usoare, gen supe?

la toate

7+

Mergi la inceput