Clubul "babelor" FIV-oase 42
Raspunsuri - Pagina 6
Lara27 spune:
Ari, sar'na
aha, stai ca-mi amintesc vag (cum ziceam si deunazi, pauza cerebrala): un fel de "spalare" a endometrului cu un gel/solutie cu hcg..dap, asta mi-a propus..si a zis ca reusim, negresit acum, nah, si io ca si tine, sunt plina de surprize pt docsi, se vede ca nu ma iau in serios, din prima..
to be continued..
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 ari, ti-am cetit "declaratia de amor" de la fetele de la donate..pai, ce faci soro, inteleg ca te pregatesti sa switch sides???. |
Lara aici chiar ca se simte invidia .....poate combinata cu putina gelozie ....glumesc, stii asta, da?
Draga mea, daca iti fac bine discutiile noastre, te asteptam oricand sa te umplii de optimism, si nu numai pe tine. In lupta asta groaznica macar atat sa facem si noi...sa ne incurajam una pe alta, sa ne sfatuim, sa ne sustinem. Multe dintre noi discuta despre aceste probleme doar aici, in lumea virtuala , ca daca indraznesc sa deschida gura in lumea reala e linsata....cel putin asta am patit eu, judecata si mancata de la greu...asa ca adevaratele prietene sunt aici, la care stiu ca daca apelez ma ajuta tot timpul cu un sfat si nu ma judeca pt ce metode am ales ca sa am un copilas........scopul scuza mjloacele, important e rezultatul.
Sami sper ca azi a decurs totul bine, te astept sa ne povestesti
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
10+
Lara27 spune:
Iri, da, da, recunosc, stii doar ca nu ma ascund dupa deget, da?
multzam' tare de mesaj..yep, e tare fain la voi, mereu am zis asta si cetesc, doar ca sunt in pana totala de inspiratie acum, dupa ultima nereusita, am fost tare blazata, pt ca nu-mi dau seama ce dreaq as mai putea face in plus sau altfel..nu mai am idei (noi), pana acum mereu aveam vreo idee nastrusnica acum, mi se pare pur si simplu ca, am ajuns la un dead end sau ceva de genul..si, pt ca am simtit nevoia sa ma remontez, am inceput sa va citesc topicul de la inceput si parca mi-a mai venit inima la loc (am cetit deja primela 8 capitole integral, v-am aflat povestile si m-am distrat de cata dreptate a avut looana cand a prevazut reusite pt fiecare..nice)
sincer, cand i-am scris lui stormy, m-am rugat sa ma trimita la donate..in schimb, a subliniat in 2 randuri, cu semne de exclamare!!, ca-i prea devreme pt donate si ca tre musai sa fac fiv cu oo proprii..asa a zis si PK si Strohmi, desi, niciunul n-a venit solutii pt RIF..eu speram ca oo-le june (de 20-22 ani) sa invinga in lupta cu NK sau orice altceva sta in calea implantarii si sa nideze..oricum, multa rabdare nu mai am..un FET si-un FIV la turci, dupa care..switching sides..te pup si sarcina usoara in continuare
p.s.: ai mai rezolvat ceva cu job-ul? tot asa mare stress-ul?
to be continued..
amaliaro spune:
Buna fete cucuiete si optimiste
Lara pot sa iti dau un sfat?daca ajungi prin contzediile tale in Grecia te rog din suflet sa nu ocolesti insula TINOS mergi si acolo si vei gasi o biserica care se numeste :BISERICA FECIAOAREI MARIA FACATOAREA DE MINUNI mergi si cumpara de la magazinasele din apropiere un bebel sin argint stiu ei despre ce este vorba si mai cumpara si o luminare si mergi la biserica si te roaga ca eu cred ca rezolvarea ta este la DD pt ca tu esti ok din punct de vedere clinik si iti promit ca te vei umple de multa multa liniste sufleteasca http://www.panagiatinou.gr/are si traducere in romana si germana
amalia tsakoniati(matusa)
Lara27 spune:
amalia-matusica
multumesc frumos ca te gandesti la mine
anul asta sigur nu ajung in Grecia, dar poate in curand, cine stie..
to be continued..
5ab1na spune:
ari ma faci sa rad cu sami.
pai biata sami cu trompele scoase numai de sterilet nu avea nevoie...
soarta asta
si eu am intrebat explicit pe GK de ovo donate sau de embrioni donati. le-am zis ca asta e fiv2 pentru mine si vreau sa stiu ce am de facut, ca nu vreau sa ma mai "chinui". raspuns: ovo proprii, sot din dotare.
mda...ovo multe si proaste.
ioana stii mai multe despre yin si yang? am cautat dar am gasit foarte putin. am gasit ca totusi ar conta si felul in care suntem noi (yin sau yang)?
amaliaro spune:
Lara si sa iti mai zic ceva am o verisoara care avea "sterlitate primara"diagnostic pus de 50 de medici clinici in tara si strainatate dupa 10 ani si a luat gindul la care o matusa ii zice fata nu iei si tu 2-3 luni anticonceptionale si pe urma le lasi ea a luat 2 luni si dupa 2 luni a ramas insarcinata are acum un baietel de 10 ani si o fetita de 5 luni ce zici?faci foarte bine ca mergi in contzediu lasa un pic toate astea deoparte si poate...vine si iti face o surpriza sunt cu sufletul linga voi si parca ma apuca furiile de nebunie cind vad cit va sbateti sa aveti si voi un bebe si cind vad ca altele ii au pe banda rulanta si ii chinuie si ii arunca parca e asa nedreapta viata asta (putana zoh)cum ar spune grecumacar la mine ...nu mai exista alta solutie inafara de donate dar am acceptat situatia dar cind vad la voi care mai aveti cu ce si nu iasa la naiba!da va doresc din tot sufletul anul asta sa IASA
amaliaro spune:
Sabi stiu tocmai pt asta am povestit ce a patit verisoara mea deci cind mi a zis sorasa pirima data la tel inti mi a zis stai jos ca vreau sa iti spun ceva si imi zice sti verisoara ta este gravi am crezut ca imi zice ca sa ma duc in tara deci nu puteam sa cred dupa atitia medici clinici nu a gasit leac la nici unul toti ii spuneau aaa ai sterlitate primara nu poti sa ai copii mai avea si ciclu cind isi amintea el sa vina 3 -4 ori pe ani dar cind DD vrea se pot intimpla si minuni cea ce ii doresc Larei si voua deasemenea
lorelei78 spune:
Lara,te rezolva Tayfun si pe tine anul acesta!Parca te vad graviduta cu gemeni si cat te-ai chinuit cu FIV-uri si FET-uri,la turci iti vei gasi tot norocul!Eu am fost in mare dilema dupa prima vizita la turci daca sa raman sa fac FIV-ul sau sa ma intorc in tara sa rezolv printr-o noua operatie si restul de trompa "uitata" cu hidro si atunci mi-a spus Tayfun ca nu se apuca de FIV daca mai trebuie ceva de facut inainte.Tu ai embrioni foarte buni,trebuie sa reusesti de data aceasta,ai incredere ca te gravideste Tayfun sigur!Concediu fain sa ai!
10+