Clubul "babelor" FIV-oase 42
Raspunsuri - Pagina 5
morena29 spune:
Buna babutelor .....
Eu acum am luat rezultatul de la beta hcg recoltat sambata . Este 470 ....yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . Sunt super , mega fericita ..... acum astept data de 6 iunie la eco .....
Va pup pe toate ca tare dragi imi sunteti
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui morena29 Buna babutelor ..... Eu acum am luat rezultatul de la beta hcg recoltat sambata . Este 470 ....yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . Sunt super , mega fericita ..... acum astept data de 6 iunie la eco ..... Va pup pe toate ca tare dragi imi sunteti |
Felicitari draga mea, sa ai o sarcina linistita
Lara27 spune:
hello,
huh, ce liniste p-aici..sa-nteleg ca toata lumea s-a aciuit de ploaie??
ari, ti-am cetit "declaratia de amor" de la fetele de la donate..pai, ce faci soro, inteleg ca te pregatesti sa switch sides???..pe de alta parte, da, asa e, e faina tare atmosfera la ele, happilica toate si viitoare mamici..si eu citesc cu mare drag acolo si mereu raman cu o senzatie de bine si optimism
samiruna, asadar, azi "monteaza" device-ul..super, sa fie intr-un ceas bun
o sapta' faina everybody
to be continued..
QiaoBing spune:
morena felicitari si o sarcina fara peripetii
samira esti la campania de plantari de primavara ?
ari sa stii ca si eu i-am zis sotului in w-e sa stea fara griji ca iau pilule si nu exista riscul sa raman de a ramas omul interzis si aproape ca i s-a taiat firul ideilor. de, nu prea e bine sa fii pus pe sotii in momentele cheie
adrianaady ce face pisicuta in asteptare ? cum e inapoi pe baricade, trece mai repede timpul ?
la noi e o atmosfera ... ca afara. toata lume atrage la somn, nu se aude decat tastatura mea si mouse-ul colegului care sperge niste bile
Lara27 spune:
tot io
completare: urmare discutiilor de sambata de pe aici, cu "carcotasele" sabi, aadina si brigit (care, intre noi fie vb m-au "frecat" sa merg neaparat la o prima consultatie la Istanbul), ieri, plina de plictis, m-am mobilizat si i-am scris din nou mail lui stormy, insistand in respectiva idee, a necesitatii unei prime intalniri..raspunsul, a venit prompt, azi, de dimi, anume:
pt persoanele cu RIF, prima investigatie e HSC, investigatie pe care am facut-o deja (trimisesem raportul lui PK de la histero din BP); nothing more to do right now..respectiv, sa ma prezint in ziua 2 de cm pt fiv..propune endometrial injury, injectie cu hcg in uter si, doar daca e cazul si considera oportun, IMSI..no way donate, nici sa nu ma gandesc..acum, dragelor, am intrebat, am revenit si insistat, in consecinta, am decis sa ma supun..si, recunosc, imi convine de minune
qiao, am cetit la topicul medlife ca ai punctia la sfarsit de iunie? pai, iti doresc un prunc/prunci in zodia pesti atunci
eu sunt in stand by deocamdata, nimic interesant..nush cand sa merg la Istanbul, nush cand sa fac FET, blank total
pupic
to be continued..
aristica spune:
Lara, psihic sunt deja pregatita si sustinuta, fizic mai am o operatie, material nu stau foarte bine, dar lucrez la partea asta, dupa ce rezerv concediul, care se contureaza frumusel: Ungaria, Austria, Germania peste o luna, Grecia peste 3 luni si cateva weekend-uri pe litoralul romanesc.
morena felicitari, babuta mult incercata!
qiao deci urmeaza o perioada cu amor pur, lipsit de interese
Lara27 spune:
Ari, fain contzed ti-ai propus Ungaria-Austria-Germania esti pe "ruta" mea binecunoscuta de fiv combinat cu concediu, Grecia e super pt mare & soare & relax si litoralul nostru, pt voi, cele din Buc, e la o aruncatura de bat, so... (sper ca, se simte invidia max)..
nu mai stiu, tu te-ai dus direct la stormy, sau te-ai dus si inainte..pe mine m-a chemat direct, la fiv (nu ma plang, doar intreb)
morena, vb melodiei..morena, morena, morena, I'll give you my love..
to be continued..
aristica spune:
Direct. Eram in ziua 3 de cm, intr-o sambata. Am plecat la 7:00 din Bucuresti, si am aterizat pe la 22:00 in Buc. Am revenit in Istanbul dupa 7 zile (ziua 4 de stimulare, ca primele 3 au fost cu orgalutran). In aceasta zi mi-a umblat la endometru (facusem histero in luna premergatoare, asa ca n-a intepat endometrul la prima eco), am facut eco si-am primit restul tratamentului.
Sa sti ca "injectia" cu hcg pe care-o face in uter, e, de fapt "un cateter".