Clubul "babelor" FIV-oase 42

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Sabinutzo, asa e mama prima data Oshawa. Te pornesti greu si ti-e capul numai la mancare...cu gust :-)
Nu-ti face griji ca rezisti cu pitutzele alea bine merci dar poti sa iti mai faci asa:
Paste Barilla integrale fierte in apa cu Sare (le gasesti la carrefour)
Orez integral fiert tot in apa cu sare
Si daca simti ca nu o duci asa, atunci iti dau dezlegare la urmatoarele:
morcov crud - rontzai intreg
varza cruda - maxim frecata cu putina sare
mar crud

astea sunt tot yang si e ok. Eu primul l-am tinut doar cu cerealele respectiv cu pitutzele si cu apa.
urmatoarele le-am tinut si cu morcov si varza adaugate in meniu.
Al meu e foarte happy ca in perioada asta de stres, zice ca-i da echilibru.
Ce vreau sa te intreb este: te doare ceva?
si cand te gandesti la mancare, gandeste-te in paralel ce bine ii faci corpului si satisfactia va fi mai mare :-)

Lara - my hubby e sound engineer - adica ala care se ocupa de coloana sonora a filmului. Si facea si montaj de imagine si era f bun doar ca e pasionat rau de sunet si a ramas doar pe asta. A terminat ATF-ul.Ne ajunge cu restul familiei plina de actori :-).


Dar totusi sunteti cam leneshe la scris in weekend-ul asta...



Sabina, NU TE LASA! I trust you



10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

nu ma las femeie
ieri a fost rau dar azi parca nu ma simt asa de rau.
nu ma doare nimic decat capul si zic eu ca ma doare de foame.

aseara am mancat mar. si azi. am citit si eu lista de alimente yang si tinusem minte ca tu ai zis ceva de mar.
si sotul tine dar aseara eram amandoi zombi de foame. el a papat niste peste marinat. eu am papat mar. am trecut prin billa si ne uitam la diverse produse (mi-am luat si eu fructoza habar n-aveam de ea pana acum)
azi dimineata am papat amandoi cumintei orez integral fiert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

daniela 10 zile dureaza greva foamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Sabi
lasa fructoza in regim ca te bat! Si ori il tii, ori nu
VEzi ca sunt cu ochii pe tine :-)
Stiu ca e greu dar crede-ma ca merita daca reusesti sa ajungi la capatul celor 10 zile
iar la urmatoarele o sa iti fie foarte usor

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ioana am luat fructoza s-o am in casa.
am facut si eu cumparaturi...
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

am zis sa apuc sa va salut si eu pe w-e asta si uite ca deja e luni
Eu azi am bucatarit (nu va zic cat mi-a luat) si abia acum am pus de socata. mi-e o poftaaa Facea bunica si de cand nu mai este am baut sporadic. azi am gasit soc in piata si mi-a zis femeia ca e ultimul asa ca am luat mai mult si incerc sa il congelez sau usuc. am pus acum f putin la facut pt ca ... nu am zahar in casa. Cumulat alb si brun abia am stans 300 g. noi nu folosim zahar, ce pun la paine si la capsuni. in rest am folosit la coliva si cozonaci. ufff. o sa iasa putina, dar abia o astept.
sabina nu, nu e buna socata ... tu papa pitutele alea buuuune si orezul si varza. m-as fi apucat si eu de asa ceva, dar nu mai am timp inainte de fiv. sper sa o fac dupa ... 9-12 luni


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

saptamana faina va doresc

qiao...surprinzator nu mi-e pofta:))
am incercat si eu sa fac socata din asta intr-un an tot pe baza unor amintiri foarte placute din copilarie si nu mi-a iesit defel.
raman cu amintirile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

'Neatza, fetelor!


Socata, yum, yum... Am pus si eu intr-un borcan de 5 l. si mai vreau azi sa mai pun in doua. Am fost in natura in week-end si am cules soc si cimbrisor de camp pentru ceaiuri dintr-o zona absolut minunata in care numarai pe degetele de la o mana masinile care treceau. Eu ususc socul si fac ceaiuri iarna, dar ma gandeam sa incercam si socata. Qiao, eu fac socata cu miere si iese o bunatate. Pun intr-un borcan cam 300-350 grame miere, 10 flori de soc, o lamaie taiata felii si o steluta de anason si o las la soare cateva ore pe zi, in rest pe masa din bucatarie si asa de buna iese.... yum, yum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

anaasta sa stii ca m-am gandit si eu la miere, dar nu stiam proportiile. pui si anason ? mie imi place cum arata cel stelat, dar nu am cumparat niciodata. ce gust are ?
pui 10 flori proaspete sau uscate la 5l ?
am emotii. e prima data cand fac iar la noi plouaaaa si plouaaa si e frig. sper insa sa iasa.
o saptamana minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Anason stelat pun, Qiao, o steluta la un borcan din ala mare. Seamana gustul un pic cu anasonul obisnuit, dar nu asa de puternic parca. Oricum, nu se simte cine stie cat aroma lui. 10 flori proaspete pun, cu uscate nu am incercat niciodata pana acum, dar o voi face anul asta. Oricum, si daca pui mai multa miere, nu se va pastra gustul acela foarte dulce pentru ca din momentul in care incepe sa fermenteze, bacteriile se hranesc cu fructoza si glucoza din miere, iar gustul bauturii nu va ramane asa de dulce.

Mergi la inceput