Daca mai exista un subiect pe aceasta tema va rog sa ma indrumati acolo, dar daca nu poate ma ajutati cu idei de cadouri pentru ziua copiilor. Ai mei cu toate ca au o multime de jucarii de nici nu se mai joaca cu ele, tot asteapta sa primeasca ceva si sunt in pana de idei .Plus ca la doar cateva zile distanta e si ziua celui mare , deci va trebui sa ma gandesc la doua cadouri diferite pentru el. Voi ati facut deja aprovizionarea sau mai aveti inca timp ?
Oricum trec zilele atat de repede si indata e 1 Iunie.Orice idee e binevenita.Multumesc.
Eu nu le-am luat niciodata cadouri. De ziua copiilor facem ceva: mergem la un spectacol sau la o petrecere si intodeauna se mai lipesc ei de ceva.... Cadouri speciale nu le iau.
Si asa le iau de Paste. In copilarie nici eu, nici sotul si nici pe la altii nu am auzit de cadouri. Acum ai mei primesc. Deja sunt prea multe...
i-am cumparat litere din lemn, cu magnet, viu colorate si pictate frumos
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Citat: |
citat din mesajul lui anya Eu nu le-am luat niciodata cadouri. De ziua copiilor facem ceva: mergem la un spectacol sau la o petrecere si intodeauna se mai lipesc ei de ceva.... Cadouri speciale nu le iau. Si asa le iau de Paste. In copilarie nici eu, nici sotul si nici pe la altii nu am auzit de cadouri. Acum ai mei primesc. Deja sunt prea multe... Anya |
Si eu la fetita cea mare ii iau trotineta pentru ca-si doreste foarte mult si la baietel i-am luat o ratusca de lemn care o impinge, pentru ca el e micut si fascinat de culori si sunete :)