Fiv cu Dr. Dragos Albu 60
Raspunsuri - Pagina 8
angelica28 spune:
Mi-a iesit si rezultatul la pap ......este ok ,eram putin incordata ,dar acum m-am linistit!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Annika spune:
aristica reteta doctorului nu se discuta, se respecta ... si daca tot venea domnul spre casa apoi sa faca bine si sa-si aduca aportul la binele conjugal
cristiama spune:
Qiao,
Cine e tiza ta?
Eu nu v-am uitat fetelor doar ca am facut o amigdalita urata, vre-o trei zile nu mi-a scazut febra mai deloc si asta cu antibiotic, recomandat de dr Albu evident.
Proasta alegere pt primele saptamani de sarcina!
In rest astept cu nerabdare ecografia, si sper sa nu fi patit ceva rau de la atata febra....fetita!
QiaoBing spune:
cristiama tiza mea e adrianaady, o fata deosebita care are in sfarsit un beta mult asteptat si de la care m-am molipsit si m-am mobilizat sa fac FIV-ul asta.
cand ai eco ? sper sa fie totul in regula ... cu fetita
Si mie mi-au iesit secretiile si totul e OK. Sotul e inca pe antibiotice, dar sper sa ii iasa lacrima spermocultura.
fete cucuiete
alilumi spune:
qiao, Doamne-ajuta! asteptam vesti de la tine... dar numai din cele bune !!! sper sa nu coincida perioada ta de beta cu nasterea mea... oricum am sa stiu si chiar si din spital o sa iti fac galerie!!!
toate doamnele, fara exceptie
34 + Gabriel AMR 4 SAPTAMANI
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
QiaoBing spune:
ali eu am punctia peste 25 iunie, asa ca tu o sa fi acasa deja ocupata cu pampersi, laptic, baite cand fac eu beta
liza79 spune:
buna dimineata
eu am inceput de ieri injectiile cu diphereline. monitorizarile raman la fel cum au fost programate... nu pot decat sa sper ca va fi bine.
toate fetele
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie